![]() |
|
The Hunger Games - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: The Hunger Games (/Thread-The-Hunger-Games--2620) |
RE: The Hunger Games - Persona non grata - 07-03-2013 Kiedyś użyłem skrótu "JLaw" i do dzisiaj wszyscy myślą, że kocham Jude'a. Od tego momentu staram się jednak unikać tej formy. RE: The Hunger Games - Lawrence - 07-03-2013 (07-03-2013, 10:43)Crov napisał(a): No to akurat mój nickname na Hugh Jackmana. Nazywasz Hugh Jackmana "Słodziutką Pierdzioszką"??? JLaw, kojarzy mi się też z Jude Law i J.Lo. RE: The Hunger Games - Persona non grata - 15-04-2013 Jeszcze nie widziałem, bo wtyczka nie działa. Czekam na komentarzyki. RE: The Hunger Games - Galadh - 15-04-2013 Teaser jest tutaj: Zmiana reżysera wyczuwalna. Szacun za to, że na dobrą sprawę, nie pokazali nic poza pierwszym aktem. RE: The Hunger Games - Juby - 15-04-2013 Obejrzałem z ciekawości i już mam 100% pewności, że nie idę na to do kina, ani pewnie w ogóle tego nie obejrzę. Szykuje się taki sam badziew jak część pierwsza. RE: The Hunger Games - Snappik - 15-04-2013 Jezu jakie to było nudne. RE: The Hunger Games - nawrocki - 15-04-2013 A sam film będzie pewnie jeszcze nudniejszy, niż część pierwsza. Nie sądziłem, że to w ogóle możliwe. RE: The Hunger Games - Persona non grata - 15-04-2013 Kurde, wrzuciłem jakiś badziew zamiast teasera. :/ Na tym co pokazali w trailerze kończy się to, co byłem w stanie zaakceptować w powieści :) Rzecz w tym, że potem dzieje się naprawdę wiele. Tylko, że do dupy. RE: The Hunger Games - Mierzwiak - 15-04-2013 Problemem Hunger Games jest maksymalnie kupiaste uniwersum funkcjonujące na dokładnie tej samej zasadzie, co te materializujące się w finale jedynki stwory: A BO TAK. Brnięcie w Wielkie Dramaty i Rewolucję (ależ to oryginalne!) jest skazane wyłącznie na niepowodzenie. RE: The Hunger Games - Lawrence - 15-04-2013 (15-04-2013, 09:47)Galadh napisał(a): nie pokazali nic poza pierwszym aktem. A więc będzie trochę nagości, dobre i to. ;) RE: The Hunger Games - Perfik - 15-04-2013 Czekam. Gońcie się :) RE: The Hunger Games - Danus - 15-04-2013 Trailer nudny i wydumany. Zdecydowanie nie czekam, nie moje klimaty. Jedynka była kupą, to i dwójka celuje w ten sam poziom. RE: The Hunger Games - Arahan - 15-04-2013 Jedynka właśnie idzie na Canal+ i w sumie nie jest to mega tragiczne. W jakiś sposób angażuje i ogląda się całkiem znośnie, więc patrzę do końca, a dwójką się nie przejmuje :P EDIT: dobra, cofam to, od momentu wysadzenia zbiorów, przestało mnie to wszystko obchodzić. Po scenie zamieszek - to kręciła małpa chora na padaczkę? RE: The Hunger Games - Perfik - 16-04-2013 Ciekawostka - sceny zamieszek kręcił reżyser drugiej ekipy - Steven Soderbergh :) RE: The Hunger Games - Pitero - 16-04-2013 jedynka to bajka dla dzieci, nudna, prawie usnąłem. Tylko Jennifer dobra była. Dwójka zapowiada sie podobnie. Nie czekam. I co tam robi Philip Seymour Hoffman?? RE: The Hunger Games - Martinipl - 16-04-2013 niesamowicie, jak jedynka wyparowała mi z głowy - pamiętam tylko Harrelsona i Lawrence (bo naprawdę świetnie zagrała) i to, jaki potencjał został zmarnowany. Części następne tej opowieści ominę w kinie i być może kiedyś zobaczę na plaźmie. RE: The Hunger Games - Mefisto - 16-04-2013 nie no, trailerek zapowiada się o wiele lepiej od Boring Games, no i wszystko wskazuje na to, że będzie więcej Woody'ego :) RE: The Hunger Games - Perfik - 16-04-2013 Eee - nie będzie :). Tak jak ktoś napisał wyżej, to co widzimy w trailerze, to pierwszy akt filmu. Potem jest powtórka z jedynki. No chyba, że Beaufoy i Arndt dodali coś od siebie (na co liczę), bo chyba nie zatrudnia się scenarzystów tej klasy, żeby przenieśli książkę słowo w słowo na ekran. RE: The Hunger Games - Mr. ?? - 16-04-2013 Biedny Gale oberwie jak w książce. Teaser nic specjalnego, chociaż bardziej mi się podoba niż g.....y trailer Szybkich i wściekłych 6 :). RE: The Hunger Games - Juby - 17-04-2013 Nie chcem ale muszem na to odpowiedzieć w taki sposób: |