![]() |
|
Robocop (rimejk 2014) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: Robocop (rimejk 2014) (/Thread-Robocop-rimejk-2014--2893) |
RE: Robocop - Albertino - 07-10-2012 a ja ciągle myślę, że i tak efekt końcowy będzie lepszy od "Total Recall", bo za tym stoją jednak utalentowani ludzie i nie wierzę, aby producenci dali radę aż tak to zjebać. RE: Robocop - Craven - 07-10-2012 (07-10-2012, 20:41)Hitch napisał(a): Poprawione. Choć za to +10 do obsranych gaci ze strachu, bo od jakiegoś czasu mózg mi serwuje takiego dzikiego tripa, że martwią mnie nawet takie babolki na forum. Oczywiście neurolog przyjmuje za parę miesięcy :) Może jesteś w ciąży? @ Albertino - ale wiesz, przeskoczyć Total Recall 2012 nie jest wielką sztuką. RE: Robocop - shamar - 08-10-2012 Robo jak w hełm strzelił. ![]()
RE: Robocop - shamar - 08-10-2012 ![]() ![]() RE: Robocop - military - 08-10-2012 Ok, hełm ujdzie. Ale ta jedna dłoń wygląda idiotycznie. RE: Robocop - Perfik - 08-10-2012 Ja bym przede wszystkim chciał zobaczyć ten kombinezon w ruchu. Bo Robocop chyba sobie nie będzie w nim biegał, jak gdyby nigdy nic? RE: Robocop - Craven - 08-10-2012 Zarówno jak będzie biegał jak i jeśli będzie poruszał się jak robot będzie wyglądało to głupawo. Ten kostium to pułapka - jego beznadziejność propaguje na wszelkie alternatywy :P RE: Robocop - Perfik - 08-10-2012 Nie żeby mi się ten kostium jakoś specjalnie podobał, ale przy odpowiednim oświetleniu i efektach dźwiękowych może to jakoś wyglądać. Chyba. RE: Robocop - Gieferg - 08-10-2012 A ja powiem że po ostatnich fotkach strój Robo zaczął mi się nawet podobać (hełm podobał mi się od początku, teraz podoba mi się nawet bardziej). Cytat:jego beznadziejność propaguje na wszelkie alternatywy Say what? RE: Robocop - Arahan - 08-10-2012 Hełm ok, ale cała reszta. Kurde jak to będzie w ruchu wyglądać? Oryginał to była maszyna i to było widać po sposobie poruszania się, tutaj chyba będzie inaczej. Może wyjdzie jak Dredd, ale tam materiał wyjściowy był słaby, tutaj jest na odwrót. RE: Robocop - Huntersky - 08-10-2012 Hełm daje radę, ale cała reszta jest kompletnie bez sensu, tak jakby projektanci nie wiedzieli do czego taka zbroja jest przeznaczona, wszystko tutaj jest przypadkowe. No ale tych strojów ponoć ma być kilka, więc może trafi się jeszcze coś, co będzie wyglądać dobrze. :P RE: Robocop - Gieferg - 08-10-2012 Cytat:Może wyjdzie jak Dredd, ale tam materiał wyjściowy był słaby Co to niby znaczy "materiał wyjściowy był słaby" ? RE: Robocop - Arahan - 08-10-2012 Chill out kiddo ;) nie chodziło mi o komiksy, ale o film ze Stallone, który wszyscy z Dreddem kojarzą ;) RE: Robocop - Gieferg - 08-10-2012 Równie dobrze mógłbyś nazwać "materiałem wyjściowym" Batmanów Nolana filmy Schumachera - czyli coś od czego w pierwszej kolejności starano się odciąć. RE: Robocop - shamar - 08-10-2012 Bez sensu ta ręka jest. A jego wizerunek obecnie (czyli licząc, że to finalny efekt) - człowiek w jakimś pancerzu a nie żaden cyborg. Jedynie z tyłu przypomina robota. ![]() ![]() RE: Robocop - Hitch - 09-10-2012 Cytat:Ok, hełm ujdzie. Serio? Gładziutka szybka na całe czoło? Nie, nie ujdzie. Jest tak samo żałośnie debilny, co reszta stroju. RE: Robocop - Gieferg - 09-10-2012 Cytat:Serio? Serio. Chciałbym w ogóle móc się łudzić, że to może być R-rated... RE: Robocop - Albertino - 09-10-2012 Podobno budżet urósł ostatnio do stu baniek, więc szanse na eRkę są raczej marne. RE: Robocop - Gieferg - 09-10-2012 No to chociaż Unrated/R-rated cut na blu-ray :> RE: Robocop - Hitch - 09-10-2012 A ja leję na ten film. Proszę o wydzielenie postów odnoszących się do remake'a, co by mi nie psuły widoków w temacie o pięknym oryginale :) |