![]() |
|
Interstellar (2014) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Christophera Nolana (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Christophera-Nolana--60) +---- Wątek: Interstellar (2014) (/Thread-Interstellar-2014--3183) |
RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 16-07-2013 A Ty skąd to wiesz, skoro podobno nie widziałeś "Incepcji"? Nie wiem na ile to prawda, a na ile ściema i podpucha, ale mniejsza oto. Zresztą nigdzie nie jest powiedziane, że każdy aktor dostanie tyle samo czasu ekranowego. W "Incepcji" np. rola Michaela Caine'a była wręcz symboliczna. Możliwe, że część naukowców będzie w pierwszej połowie filmu i sama nie weźmie udziału w wyprawie. Na razie nic nie wiemy, gdyż dopiero ekipa się zbiera. Ale nie ukrywam i chyba tego nigdy nie ukrywałem i ukrywać nie zamierzam, że bardzo ciekawie prezentuje się ta obsada. I jak na Nolana to musicie przyznać, że w miarę z nowym teamem mamy do czynienia. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Gal Anonim - 16-07-2013 (16-07-2013, 23:27)Lawrence napisał(a): A Ty skąd to wiesz, skoro podobno nie widziałeś "Incepcji"?Widzialem INCEPCJE. Jest nawet recenzja na Urwanym Filmie. Pisalem, ze czekalem z obejrzeniem INCEPCJI conajmniej rok, jak nie więcej od premiery. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 17-07-2013 A to najmocniej przepraszam, za błędną interpretację. Co nie zmienia faktu, że niesamowicie jestem napalony na "Interstellar" i mam nadzieję, że nie doszczętnie spłonę do tego listopada 2014
RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Mefisto - 17-07-2013 (16-07-2013, 23:27)Lawrence napisał(a): Możliwe, że część naukowców będzie w pierwszej połowie filmu i sama nie weźmie udziału w wyprawie. To w takim razie mógłby zatrudnić 50 jakichkolwiek emerytów. Więc albo to lipny PR albo ten film przebije Drzewo Życia gromkopierdnością. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - simek - 17-07-2013 Albo po prostu kilka gwiazd będzie miało pierwszoplanowe role, kilka drugoplanowe, a pozostali dostaną epizodzik, który według Mefiego powinien dostać emeryt. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 17-07-2013 @simek pewnie tak będzie. Zresztą podałem przykład z Cainem z "Incepcji". Plus Nolan lubi sięgać do troszkę zapomnianych aktorów, jak to było z Hauerem przy Batman Begins, czy np. Berengerem przy wspomnianej Incepcji. (17-07-2013, 02:44)Mefisto napisał(a): Więc albo to lipny PR albo ten film przebije Drzewo Życia gromkopierdnością. Nigdy! Przenigdy! Nigdy, tak się nie stanie! W ogóle jak można tak porównywać i na samą myśl przeszedł po moim ciele zimny dreszcz. I uprzejmie proszę, żeby na przyszłość nawet nie próbować wyskakiwać z takimi porównaniami. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - PropJoe - 17-07-2013 Kurde, rzeczywiście jesteś fanboyem Nolana. ![]() Nie za bardzo kumam, dlaczego szeroka obsada miałaby sugerować gromkopierdność, ale pamiętam, że po powtórce Incepcji kilka miesięcy temu nie mogłem uwierzyć w to, jak groteskowa jest ekspozycja w tym filmie. Plus tego jest taki, że w stosunku do kolejnego filmu Nolana nie mam absolutnie żadnych oczekiwań i raczej ignoruje/przyjmuje całkowicie na chłodno wszelkie newsy na ten temat. Niby fajnie, że przyszła kolej na coś innego niż Batman, nadal czuję umiarkowaną sympatię do Nolana, który pewnie wysmaży kilka fajnych scen akcji i dostarczy rozrywki przynajmniej na 6/10. Z ciekawości pewnie zobaczę w kinie. Ale temu panu już więcej się nabrać nie dam. Jak pozytywnie zaskoczy to fajnie, jak nie - trudno. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Mefisto - 17-07-2013 (17-07-2013, 10:14)simek napisał(a): a pozostali dostaną epizodzik, który według Mefiego powinien dostać emeryt. Oczywiście. Po chuj bowiem silić się na wuchtę słynnych nazwisk i płacić im cholera wie jakie pensje, po to, by wypowiedzieli 2 zdania. Pod każdym względem wolałbym więc noname'y albo przynajmniej o klasę mniej znanych aktorów - przynajmniej patrząc na ryje widziałbym bohaterów, a nie kolegę, który zrobił Nolanowi przysługę. Ale zobaczymy, być moża taka duża obsada faktycznie będzie miała co robić w tym filmie. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Proteus - 17-07-2013 3 kobity i 5 znanych męskich nazwisk. To wszystko. Reszta to jakieś smarki. Sorry, ale "Cienka Czerwona Linia" to to jeszcze nie jest. Nie jest to nawet tak duży Nolan reunion jak w TDKR. Nie widzę powodu do narzekań. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Craven - 19-07-2013
RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Mierzwiak - 19-07-2013 Mokry sen fanów Nolana. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - shamar - 19-07-2013 Byłem pewny, że on nie żyje. Podawali przecie ze 2 lata temu w telewizji, że zmarł na zawał czy coś. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - nawrocki - 19-07-2013 Autorem newsa nie jest Pietrzyk? Dziwne, bo tytuł na to wyraźnie wskazuje. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 19-07-2013 (19-07-2013, 11:56)Mierzwiak napisał(a): Mokry sen fanów Nolana. Nieprawda. A w ogóle to przed latami filmweb chyba nie miał aż tak żenujących tytułów w newsach. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - shamar - 22-07-2013 (19-07-2013, 12:39)Phil napisał(a): Kto? Lithgow? Proszę cię... No bez kitu. Czy mi się to śniło? Czy mi się po...bało? Nie wiem co se ubzdurałem ale pamiętam jak dziś, ze podawali w TV i mi się wtedy wspomniały motywy z "Hendersonów" i epizod ze "Strefy Mroku". Zaczynam się coraz poważniej obawiać o moją świadomość Częste sklerozy a teraz nawet wyimaginowane fakty. To wcale nie jest śmieszne ![]() RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - nawrocki - 24-07-2013 http://www.deadline.com/2013/07/topher-grace-tapped-for-chris-nolans-interstellar/#utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 24-07-2013 Nie znam człowieka. Tyle nowych twarzy u Nolana, ciekawie, ciekawie. RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Bogdan - 24-07-2013 Nie znasz? That '70s Show, Spider-Man 3, nawet Predators? Nic? RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - nawrocki - 24-07-2013 Gość dobrym aktorem raczej nie jest, więc zgaduję, że przypadnie mu w udziale część ekspozycyjnych dialogów
RE: Interstellar (2014) (Reż. Christopher Nolan) - Lawrence - 24-07-2013 Nie oglądałem 70's Show więc mogę nie kojarzyć, ale mniejsza oto. Tak sobie pochodziłem po paru stronach i forach i podoba mi się jak niektórzy narzekają, że w tym filmie nie ma ani Azjatów, Latynosów, ani Czarnych.
|