![]() |
|
Vikings [History] - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Vikings [History] (/Thread-Vikings-History--3347) |
RE: Vikings [History] - Pelivaron - 13-03-2015 Jeśli już w tym sezonie najadą na Paryż to coś mi się wydaje, że czwarty sezon może być ostatnim dla Ragnara. A bez Ragnara raczej nie będzie sensu kontynuować Wikingów. No chyba, że ktoś inny zostanie głownym bohaterem. RE: Vikings [History] - Don Diego - 13-03-2015 Wędrowiec prawdopodobnie ma mieć jeszcze jedną ważną rolę w serialu, a mianowicie RE: Vikings [History] - Craven - 13-03-2015 ![]() Psychokrólewna/psychokrólowa jest super. Liczyłem na więcej Kevina Duranda. Duet Ragnar / Eckbert wciąż się sprawdza. Lagherta jak zawsze doskonała. RE: Vikings [History] - jarod - 13-03-2015 RE: Vikings [History] - Huntersky - 13-03-2015 Jak Feige da, to zostanie Cap. Marvel :) RE: Vikings [History] - jarod - 13-03-2015 Też ujdzie :) RE: Vikings [History] - Mental - 14-03-2015 Masz siłę mężczyzny, ale wolę małej dziewczynki. - dobry tekst Ragnara RE: Vikings [History] - Huntersky - 21-03-2015 Wow. Jest to, czego się spodziewałem - sezon nabiera tempa. W porównaniu do reszty nowy odcinek jest jak rush kofeinowy, żonglując wątkami i postaciami jak oszalały. Jestem ciekaw co zrobi Ragnar w sprawie Harbarda, Paryż zapowiada się na największy event do tej pory, dobrze wygląda też przyszłość Rollo, ale mistrzostwo świata to I jeszcze Floki - RE: Vikings [History] - raven.second - 21-03-2015 Cytat:dobrze wygląda też przyszłość RolloWystarczy przeczytać na wikipedii co się działo z postaciami i wszystko będzie wiadome, ale to spojlery mocne są :) w każdym razie najsłabszy element odcinka to spór w Hedeby i kwestie związane z byciem tam jarlem, nudne to i przerobione na tyle sposobów, że tylko zabiera czas... reszta jest znacznie, znacznie ciekawsza. RE: Vikings [History] - Pelivaron - 26-03-2015 Poszło zamówienie na 4 sezon ;) RE: Vikings [History] - Huntersky - 27-03-2015 6 - co tu dużo mówić, jeden z najlepszych odcinków w historii tego serialu. A finał to chyba najlepsze wystąpienie Fimmela do tej pory. RE: Vikings [History] - Pelivaron - 27-03-2015 Fajniutki odcinek RE: Vikings [History] - MOLQ - 27-03-2015 O kurcze mega w pyte odcinek :D i jeszcze info ze 4 sezon bedzie :)! RE: Vikings [History] - raven.second - 27-03-2015 Stylówa Ragnara z końcówki jest chyba najlepsza do tej pory - jedyny minus to mała ilość króla Egberta. RE: Vikings [History] - Pelivaron - 27-03-2015 (27-03-2015, 16:58)raven.second napisał(a): A stylówka faktycznie znakomita ;) RE: Vikings [History] - raven.second - 27-03-2015 RE: Vikings [History] - Pelivaron - 27-03-2015 Pewnie wyszedł z założenia RAZ A PORZĄDNIE :D RE: Vikings [History] - MOLQ - 27-03-2015 Przeciez dla Flokiego zabicie Athelstana to czysta przyjemnosc byla :) juz od samego poznania tkwila w nim chec zabicia go, a teraz dostal wrecz pretekts :) RE: Vikings [History] - Mental - 28-03-2015 Słaby jest ten trzeci sezon. Dużo zapychaczy (wcześniej ani razu nie przewijałem, a teraz robię to regularnie). Co mnie trzyma przy serialu, to wizja najazdu na Paryż. Mam nadzieję, ze złupią to przechujowe miasto i zrównają z ziemią :) RE: Vikings [History] - jarod - 28-03-2015 Nihil novi, ten serial poza pierwszym sezonem to jeden wielki zapychacz w sumie, w sezonach 2 i 3 połowę rzeczy wywaliłbym w diabły na czele z tymi pretensjonalnymi rozkminkami okołoreligijnymi. Oglądam wyłącznie ze względu na napierdalanki i klimatyczne sekwencje różnych rytuałów, bo postacie poza angielskim królem i Laghertą (choć i ona w tym sezonie dała się podejść strasznie i zaskakująco bierna jest) irytują mnie również. No ale dwie z trzech wkurzających najbardziej odstrzelili ostatnio więc jednak może jest nadzieja... |