Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Wonder Woman (2017) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55)
+---- Wątek: Wonder Woman (2017) (/Thread-Wonder-Woman-2017--4141)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - mcp - 22-07-2016

Dyskutujecie o pierdołach a nikt nie zwrócił uwagi, że na ostatnim zdjęciu prawa pierś wygląda jakby miała wystające/widoczne sutki w tym stroju. 

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - und3r - 23-07-2016

Za czasów liceum handlowałem plakatami i wiem, że ten schodziłby jak świeże bułeczki. Naprawdę świetnie się prezentuje, gdybym znów miał 14 lat to chciałbym go mieć na ścianie. I super pomysł z tym niewidzialnym statkiem WW w tle...

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Lawrence - 23-07-2016

Ładny plakat, naprawdę bardzo ładny. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby fani i fanki Wonder Woman byli nim zachwyceni. Toż to jak spełnienie długoletnich marzeń.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - zombie001 - 23-07-2016

Hmm...

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Arahan - 23-07-2016

Zwiastun uświadomił mi jedno. Baaardzo chętnie zobaczę film w realiach I WŚ :)
Na film dalej nie czekam.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Krismeister - 23-07-2016

To wygląda świetnie! Dobrze, że zachowali motyw muzyczny Wonder Woman, bo idealnie kończy zwiastun.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Mierzwiak - 23-07-2016

Jest dobrze. Trochę trąci kiczem, ale w takim pozytywnym sensie. Zapowiada się fajny miks klimatów Kapitana Ameryki i Thora.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - nawrocki - 23-07-2016

Bardzo fajny trailer, film wygląda jak pierwszy CA, tylko lepszy. :) Gadot coraz bardziej mi się podoba w tej roli.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - szopman - 23-07-2016

Serio to wygląda jak odpowiedź DC na "First Avenger" Marvela :D I nawet WW też ma tarczę ; )

Cytat:ardzo chętnie zobaczę film w realiach I WŚ :)
Me too ; )

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Proteus - 23-07-2016

Wygląda całkiem, całkiem.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Gieferg - 23-07-2016

No nie wiem, ciągle nie moge przetrawić takiego mixu :/

Poza tym to jest ZBYT podobne do pierwszego Capa, jest wojna, jest "Bucky", jest tarcza... eeee...

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Danus - 23-07-2016

Tandeta panie, tandeta. Zwiastun sprawił, że nie czekam na ten film:)
Zaraz, zaraz przecież ja nigdy na to nie czekałem:) Dzięki tym fragmentom tylko się utwierdziłem, że nie warto tracić tych dwóch godzin swojego życia na to. Jak tak dalej pójdzie to całe uniwersum DC będę miał gdzieś. Zresztą jak tak dalej pójdzie to czuję, że Warner się przejedzie na tej swojej serii.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - raven.second - 23-07-2016

Lepiej niż Justice League, ale to dlatego, że mam słabość do takich klimatów. Co prawda naładowali tutaj troszeczkę za dużo slomo, a widok Gadot w kolorowej zbroi w otoczeniu wojaków na ziemi niczyjej jest kiczowaty jak pierwszy strój Capa tańczącego na scenie, to jestem za. Ale podtrzymuję swoje słowa - Wondy w towarzystwie Batmana i Supermana to pomyłka, Wondy jako sama to fajny pomysł.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - szopman - 23-07-2016

Cytat:Tandeta panie, tandeta. Zwiastun sprawił, że nie czekam na ten film:)
Zaraz, zaraz przecież ja nigdy na to nie czekałem:) Dzięki tym fragmentom tylko się utwierdziłem, że nie warto tracić tych dwóch godzin swojego życia na to.
Same here.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Juby - 23-07-2016

(23-07-2016, 22:01)raven.second napisał(a): Lepiej niż Justice League

A dało się gorzej? :P

Pomijając niepotrzebny efekt z plakatów Matrixa Reaktywacji (ścięcie górnej połowy głowy) - bardzo fajny plakat. Nie tak jak kilka posterów do Suicide Squad, ale lepszy od wszystkich do Mos i BvS. Podoba mi się.

Trailer potwierdza, że to tak bardzo "pierwszy Thor + pierwszy Cap", ale podoba mi się. Wygląda o niebo lepiej od JL. Gal jest super, efekty i sceny akcji też wyglądają dobrze.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Lawrence - 23-07-2016

Lepiej niż Justice League i w sumie OK. Przy czym i tak w efekcie końcowym skręcą gdzieś w rejony Marvela. Szkoda.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - shamar - 23-07-2016

Tak się zastanawiam... O czym wy p... Jakie lepiej niż "JL"? Pokazali wam tam ze 3 sceny na krzyż a tu już wylew bulu odwłoków. Zaraz wejdę i zobaczę...

A to? Wygląda... znośnie.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - RysuMack - 23-07-2016

Przecież Marvel nie wynalazł nagle humoru w filmach, w takim razie jakikolwiek zwiastun X-men: DOFP z lżejszym tonem musiałby być zmarvelizowany.
Trudno uniknąć tego by w filmach drużynowych postacie nie wchodziły w zabawne interakcje, marvel to podbił do potęgi entej, ale nie widzę Justice League, gdzie Flash sypałby takimi suchymi sentencjami o sprawiedliwości, szczególnie, że widać, że ten film ma być lekki, a nie mroczny, a komiksy właśnie lekkością zdobyły popularność.
Ale rozumiem takie zdania, szczególnie po BvS którego kocham za wiele rzeczy i za wiele nienawidzę, a tutaj nagle taki zwrot, no ale to było konieczne, bo BvS przesadził w jedną stronę, Marvel przesadza w drugą, może któryś kolejny film znajdzie złote środek, ale pochwalam Wonder Woman i JL za to, że nie próbują ukryć tego, że to superhero w kolorowych strojach, bo to nie powód by udawać, że nie jest to tym czym jest.

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Proteus - 24-07-2016

[Obrazek: eP9sELE.jpg]

RE: Wonder Woman (2017) reż. Patty Jenkins - Negatywny - 24-07-2016

Dobry zwiastun, świetne uda ;)
Wondy wskakuje na moją listę wyżej niż doctor strange ;)