![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
RE: NASZE PLAKATY - Albertino - 14-12-2013 poprawianie nic nie pomoże, kiepskie to i tyle :P RE: NASZE PLAKATY - Lawrence - 14-12-2013 Przykro mi Drogi patyczaku, tak jak zawsze pełen podziwu i pokory wypowiadałem i wypowiadam się o Twoich pracach, tak tym razem jestem jednak na nie. Te wieżowce mają symbolizować mózg, czy jak? W ogóle lepiej by było, gdyby jednak miasto było czterokrotnie większe, aby bardziej wyglądało to jak labirynt. RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-12-2013 Hehe, spoko Lawrence:D Tak jest jak człowiek na siłę chce wymyślić jakiś pomysł, żeby tylko coś zrobić i pobawić się techniką:) RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 14-12-2013 patyczaku, będę brutalny, wybacz: Do tego paździerza powinieneś dołączyć kupon rabatowy do okulisty, co by każdy mógł do razu pobiec i ratować swój wzrok. :( RE: NASZE PLAKATY - wujo444 - 14-12-2013 Mnie się koncepcja podoba, za to nad wykończeniem mógłbyś popracować. BTW: czy to będzie odpowiedni temat, żeby powiedzieć Mierzwiakowi że przeniesienie bloga na tumblr to największa pomyłka roku i powinien przemyśleć swoje życie? :) RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 14-12-2013 wujo, ja nie przeniosłem bloga, tylko go zlikwidowałem. Do your research :) RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-12-2013 W sensie, ze tumblr od początku nie jest formą bloga czy od teraz nie będziesz już na tumblerze nic pisał? RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 14-12-2013 Nie zamierzam pisać, a jeśli już to góra ze 3 zdania. Nie zmieniaj tematu, wytłumacz się z tej Incepcji! :) RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-12-2013 Hah, no cóż tu tłumaczyć:D Wymarzyłem sobie, że budynki (bo chciałem jakoś wykorzystać nowo odkrytą możliwość tworzenia prostych brył w 3D) przejdą płynnie w ludzki kręgosłup i potem może w mózg albo w coś, co sugerowało by jakoś jego pracę przy tworzeniu miasta ze snu. Pomyślałem, że to będzie mega dziwne, ale w sumie Incepcja to film o snach, więc surrealizm nie zawadzi:D I o ile do koncepcji nie jestem w ogóle przekonany (jak wyżej pisałem - czasem fajnie coś zrobić, nawet jak pomysł jest głupi i wymuszony, bo zawsze człowiek się czegoś nauczy), to jednak czysto estetycznie dolna połowa plakatu mi się podoba;) RE: NASZE PLAKATY - SonnyCrockett - 14-12-2013 Czyli najlepiej wyszła okrężnica ;) RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-12-2013 Można tak powiedzieć:P Cytat:Nie zamierzam pisać, a jeśli już to góra ze 3 zdania. Mnie wystarczy, że bezzdaniowo będziesz dzielił się fajnymi plakatowymi znaleziskami;) RE: NASZE PLAKATY - Phlogiston2 - 16-12-2013 Szkoda, że zabrakło genialnego plakatu z Jokerem, ale i tak fajny zbiór: http://gorna-polka.pl/plakaty-filmowe-dr-mierzwiaka/ RE: NASZE PLAKATY - mcclane83 - 24-01-2014
RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 24-01-2014 całkiem fajne RE: NASZE PLAKATY - Lawrence - 24-01-2014 Też tak sądzę, a MacGraw to nawet tutaj trochę Lanę Del Rey przypomina. :) RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 24-01-2014 Kompozycja się wali jak na moje oko. Coś mi nie gra w tym czarnym polu na dole, w ogóle pod tytułem jest za dużo wolnej przestrzeni. Osobiście postawiłbym w całości na biel, a już na pewno nie ucinałbym głowy MacGraw. RE: NASZE PLAKATY - Mental - 24-01-2014 Czemu McQueen taki przygarbiony się wydaje? ;) I przypomniałeś mi, że najwyższa pora na powtórkę tego znakomitego filmu. RE: NASZE PLAKATY - mcclane83 - 25-01-2014 Mierzwiak - 2 wersje, w jednej pozbylem sie zbednej ilosci czarnego tla, druga czysta. Troche poprawilem kompozycje. Mental - poprawilem garb ;) Dzieki. ![]()
RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 25-01-2014 Wersja z czarnym tłem dla tytułu jednak najlepsza :) Teraz najlepiej by było gdybyś wkomponował tam jakiś czadowy tagline. RE: NASZE PLAKATY - Mental - 25-01-2014 Tagline koniecznie! I moim zdaniem warto usunąć z kolby tę papierową torbę, nawet pomimo faktu, że w filmie to stały element pompki ;) Od 1:22 |