Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Co to za film? - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25)
+--- Wątek: Co to za film? (/Thread-Co-to-za-film--99)

RE: Co to za film? - ALIEEN - 23-12-2012

A moze umarl jak zobaczyl ten felerny post ;)

RE: Co to za film? - Gemini - 24-12-2012

(23-12-2012, 19:50)Mefisto napisał(a): przecież on żyje

Mefi, chodziło mi o udzielanie się na forum, of kors.

RE: Co to za film? - alvadro94 - 24-12-2012

Spróbuje raz jeszcze;p
Szukam filmu;o
Mlodzi chcieli wstąpić do Marin's i zosstali odeslani na szkolenie gdzie kanczal ich trener od wfu (dobrze zbudowany murzyn;p) Nikt go nie lubil jeden o ile pamietam rzucil sie przez niego z okna. Koniec filmu opowiadal o turnieju bokserskich gdzie jeden z przyszlych Marine's walczyl wlasnie z murzynem(niestety przegral) kojarzy ktos tytul?

RE: Co to za film? - Hitch - 24-12-2012

Cytat:wstąpić do Marin's

ROTFL, do czego?

RE: Co to za film? - The Vujek - 24-12-2012

"Marin's oferuje automatyczne i opatentowane standy Lama, które składają się zaledwie w kilka sekund, są łatwe w instalacji oraz gwarantują obniżenie kosztów"

Wpisz marins w google grafika i 1 obrazek ...;]

RE: Co to za film? - Hitch - 24-12-2012

MARINES, KURWA

RE: Co to za film? - Danus - 24-12-2012

hehe, Marins- dobra beka:)

moze skupmy sie na filmie?

RE: Co to za film? - Mefisto - 25-12-2012

(24-12-2012, 16:11)Gemini napisał(a): Mefi, chodziło mi o udzielanie się na forum, of kors.

Wiem, ale poczułem się urażony niczym Spike Lee

RE: Co to za film? - Szaman - 27-12-2012

Strzelałbym w "Crimes of Fashion", telewizyjny filmik z 2004 roku gdzie Megan Fox grała razem z Penny z Big Bang Theory.

RE: Co to za film? - Gambit - 27-12-2012

A ja na nowy film Apatowa - This Is Forty

edyta:

nawet jest filmik zza kulis ...

RE: Co to za film? - Snuffer - 31-12-2012

Dla koleżanki

Horror klasy Y, film najpewniej sprzed 1990, albo włoski albo dziejący się w stanach stylizowany na Włochy. Kosmita przybył na ziemię w celu stworzenia hybrydy, chciał mieć dziecko pół kosmitę pół ziemianina, niestety był zbyt hojnie obdarzony, i wszystkie umierały.
W końcu porwał jakąś dziewiuszkę i ona była albo ślepa, albo niemową.
To była córka kolesia który został zabity przez mafioza i on się nią opiekował.
Ktoś kojarzy?

RE: Co to za film? - Asiel - 01-01-2013

I mnie tu lata bezowocnych poszukiwań przywiodły w nadziei,że pomożecie. Poszukuję starego filmu, który widziałam jako dziecko, do tego niecały,więc strzeszczona przeze mnie fabuła ma dziury,ale była to mroczna baśń, emitowana w 1997/98 w Wigilię Bożego Narodzenia (kanału nie pamiętam). Były dwie królewny, w tym jedna przygarnięta przez króla,odebrana wilkom podczas zamieci. Ta druga królewna była czarownicą,a wilki,którym ją odebrano jej przeklętą przez kogśi za coś rodziną. Dziewczę miało ich spod niej wyzwolić (?),tymczasem wyrosło na istotkę o złym na wskroś sercu grającą wciąż nieskazitelnie czystą, łamała ciągle tabu używając magii i spiskując przeciwko swej przybranej siostrze i chyba królowi (który uwielbił ją bardziej niż własną córkę),w smoka się umiała zmienić (metaforycznie,kto oglądał,ten wie), gadające lalki pierwszej królewny,takie różne cuda. Dla dzieci bezpośrednio to raczej bajeczka nie była.
Wiem,ze to istny chaos,ale jak tu mi nikt nie pomoże,to już nigdy tego chyba nie znajdę. Z góry dziękuję.

RE: Co to za film? - Martinipl - 01-01-2013

brzmi ciekawie - nie wiem co to, ale sam bym obejrzał!

RE: Co to za film? - Fatata - 07-01-2013

Siema!
Po kilku dobrych latach zaczynam szukać starego filmu SF, który szczątkowo pamiętam. Może skojarzycie. Jedyne fakty które pamiętam (mam nadzieję, że dobrze pamiętam) to na pewno:

- Ludzie potrafią pojawić się w tym samym czasie w tym samym miejscu. Widzą samych siebie, tylko że tak jakby "zamrozonych", w ogóle się nie ruszają!
- No i tak krążą między sobą, aż orientują się, że tak naprawdę, te ich sobowtóry wcale nie stoją w miejscu, tylko BARDZO POWOLI się poruszają!
- Natomiast z drugiej perspektywy, ci którzy bardzo wolno się poruszają tak naprawdę poruszają się normalnie! Tylko, że ci pierwsi po prostu poruszają się tak szybko, że ci którzy niby się wolno poruszają ich nie widzą.

Kurczę, wiem że to zagmatwane, ale mam nadzieję, że kojarzycie i że to mi się nie śniło.

Dzięki!

RE: Co to za film? - military - 07-01-2013

To był jeden z odcinków serialu Czynnik PSI.

A dokładnie ten.:)

RE: Co to za film? - Hitch - 07-01-2013

Pamiętam jak za gówniarza pochłaniałem ten serial! Damn, łezka się w oku zakręciła :)

RE: Co to za film? - military - 07-01-2013

Też go z fascynacją oglądałem, a teraz oglądam ten odcinek i dochodzę do wniosku, że z całego serialu najlepsza jest czołówka.:)

RE: Co to za film? - Hitch - 07-01-2013

Pomyślałem dokładnie to samo. Rozwalił mnie Aykroyd z kamienną twarzą wprowadzający w klimat odcinka, kiedy ludki w tle udają, że badają fragmenty UFO. Normalnie nasza Strefa 11 się chowa :)