![]() |
|
The Dark Knight Rises (2012) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012--1845) |
RE: The Dark Knight Rises - SonnyCrockett - 21-06-2012 (20-06-2012, 23:32)Mierzwiak napisał(a):(20-06-2012, 16:37)SonnyCrockett napisał(a): Nie rozumiem tej części. Po co oznaczać temat napisem spojleryTemat nie jest oznaczony słowem spoiler, to raz. Dwa, nie przeczytałeś ze zrozumieniem i czepiasz się czegoś, co nie miało miejsca. Trzy, jak zwykle wpadasz z niezapowiedzianą wizytą, roztaczasz fetor i powstaje bezproduktywna kłótnia. Wyjdź. No nie jest oznaczony i co z tego, gdzie stwierdziłem że jest? Druga sprawa to czepiam się bo szerzone są tu pierdoły i sodomia. Rzecz ostatnia wychodzę bo widzę że jak ja zauważam głupoty to jest bezproduktywna dyskusja jak ty to jest konstruktywna wymiana zdań i poglądów. Spoko. :) RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 23-06-2012 Producentka Emma Thomas, żona Nolana, o możliwości realizacji przez niego czwartego filmu: Cytat:No, that’s truly a never. I cannot imagine a world in which he would ever want to come back. At a certain point it’s fun to go off and do something different, you know. We’ve spent almost 10 years of our lives making Batman films. He was very excited about this film, and the story that he’d come up with, but I just cannot imagine that he would get that excited about another version of the same thing. The great thing about a trilogy is that it feels like you’ve got a beginning, a middle and an end. It’s like an extended version of a regular film. Once you get into a fourth film then it’s just episodic, and I just can’t see him getting excited about making another film where basically you’re just wheeling in different villains. RE: The Dark Knight Rises - simek - 24-06-2012 I bardzo dobrze. Gorzej jak dadzą do zrobienia 4. część jakiemuś rzemieślnikowi. W sumie nie zdziwiłbym się, gdyby Batman podzielił los Piratów z Karaibów, czyli Bale zostaje, Nolan odchodzi, nowy reżyser decyduje się na konwersję do 3D, film jest kiepski, ale jako że to Batman to zarabia 1,5 mld $ i wszyscy są zadowoleni. RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 24-06-2012 Bale powiedział, że nie zagra jeśli Nolan nie reżyseruje. I ja mu wierzę. RE: The Dark Knight Rises - nawrocki - 24-06-2012 Widmo czwartego Batmana RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 24-06-2012 Poza tym jeśli Batman ginie, to takie spekulacje i tak nie mają sensu ;] RE: The Dark Knight Rises - Craven - 24-06-2012 Dziw bierze, że jeszcze nikt tu tego nie wkleił:
RE: The Dark Knight Rises - Pitero - 25-06-2012 Ciekawe spostrzeżenie dotyczące postaci Gordona-Levitta. Wierzycie w to? http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=88852&skad=newsletter RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 25-06-2012 UWAGA, SPOILER! Nie czytać jeśli nie chcecie sobie zepsuć "niespodzianki": Miałem nie zdradzać nic z tego co wiem, ale sorry, musiałem, bo już mi się rzygać chce jak czytam kolejne teorie na ten temat :) RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 25-06-2012 (24-06-2012, 14:45)Craven napisał(a): Dziw bierze, że jeszcze nikt tu tego nie wkleił: Tak jak nie jestem zwolennikiem nadmiaru billboardów, tak taki mógłby mnie witać każdego rana, kiedy podnoszę rolety i patrzę przez okno :) Spoilerów nie czytam. Toż to tylko miesiąc, dam radę ;) RE: The Dark Knight Rises - Craven - 25-06-2012 I za dnia, jakby ktoś myślał że to płaskie czy coś ;) ![]() Fajna sprawa z tymi internetami - można zrobić taki plakat w jednym miejscu na świecie a i tak wszyscy zobaczą ;) RE: The Dark Knight Rises - Proteus - 25-06-2012 List Luciusa Foxa do Wayne’a. Cytat:Dear Bruce, RE: The Dark Knight Rises - Turus - 27-06-2012 Jakiś nowy baner, raczej kiepski.
RE: The Dark Knight Rises - nawrocki - 27-06-2012 Beznadziejny baner. Dobrze by mu zrobiło wycięcie doklejonego Bane'a. RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 27-06-2012 Mylenie fan artów z oficjalnymi plakatami chyba nigdy nie wyjdzie z mody :) RE: The Dark Knight Rises - nawrocki - 27-06-2012 No wiesz, trzeba być trendi. RE: The Dark Knight Rises - Turus - 27-06-2012 Jeżeli to fanowski baner to sorry. Znalazłem go na stronie jak by się mogło wydawać filmowej i w niusie nikt nie napisał, że to fanowska robota. RE: The Dark Knight Rises - Gal Anonim - 27-06-2012 Wyglada za słabo na fanowską robotę. ;) RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 27-06-2012 Crov, rozpieściły cię Fan Arty :) Zajrzyj kiedyś na forum superherohype (stamtąd pochodzi ten baner z Banem), do dowolnego działu, i zobacz sobie jakie paskudztwa wydalają z siebie tzw. fani :) RE: The Dark Knight Rises - shamar - 27-06-2012 (27-06-2012, 19:50)Turus napisał(a): Jakiś nowy baner, raczej kiepski. Czemu fanowski? Wygląda dokładnie tak jak te poprzednie banery czyli bardzo średnio. |