![]() |
|
Man of Steel (2013) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55) +---- Wątek: Man of Steel (2013) (/Thread-Man-of-Steel-2013--1934) |
RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Danus - 12-11-2013 Perfik, nie jesteś jedyny. Dla mnie Faora w MoS jest bo jest i niczym się nie wyróżnia. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - shamar - 12-11-2013 gupi jesteście...
RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Perfik - 12-11-2013 Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody. Coś jak Elisha Cuthbert. Teraz? Meh. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - shamar - 13-11-2013 A gdzieś, coś, ktoś pisał o typie urody? Nie wiem jak Elisha teraz wygląda. I nie podobała mi się nigdy M. Rosner. A ta aktorka też niespecjalnie mi się podoba. Chodzi jedynie o to, że to fajna, wymiatająca postać. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Lawrence - 13-11-2013 (12-11-2013, 23:48)Perfik napisał(a): Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody. To raczej źle to ująłeś, gdyż akurat Antje Traue nie musi się każdemu podobać, ale jej typ urody nie można określić jako "tani i wulgarny". Mocno nietrafione i krzywdzące określenie. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Huntersky - 13-11-2013 Perfik napisał(a):Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody. Ale nie no, serio, ja wiem, że różne gusta i w ogóle czil i pis joł, ale tak bym określił np. pierwsze wrażenia po wejściu na brazzers.com, szanujmy się. Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody? Honest Trailers: Dubstep świetny, Robin Hood dads też, ale reszta generyczna. Zwykle mają lepsze odcinki. :) RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gal Anonim - 13-11-2013 (12-11-2013, 21:01)Mierzwiak napisał(a): Nie wiem jaką wersję MoS oglądał Crov, ale w tej którą ja widziałem (w weekend oglądałem znowu, a co!) Zoda i reszty nie zatrzymuje jeden kryptoński pojazd. Danus napisał(a):Crov oglądał film skarpetką. kilka statków.Rzeczywiście, widać nad nimi cztery kryptońskie statki. Zasugerowalem się ujęciem nadlatującego statku gdzie widać jeden (tym, za nim Zod smutno zwiesza głowę). Przepraszam za wprowadzenie w bład. Więc Zoda zatrzmuje jeden naukowiec, Jor-El i cztery kryptońskie radiowozy. Jak Zod chciał przeprowadzić tę rewolucję to nie wiem :) (powaznie jestem ciekaw.) RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Perfik - 13-11-2013 (13-11-2013, 01:00)Huntersky napisał(a): szanujmy się. Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody? Nie wiem, kto to, ale po w(y)klepaniu jej w google - tak. Sorry. Ale już nie płaczcie chopaki - widocznie mam awersję do brunetek patrzących spod byka. EDIT: Ten koleś w Twoim avatarze idealnie oddaje to co mam na myśli pisząc "tani i wulgarny" :) RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gal Anonim - 13-11-2013 (12-11-2013, 17:44)zombie001 napisał(a): @Crov:) Ale ta technologia też musi mieć jakiś sens, jeżeli ma być wiarygodna. A nie tylko wyglądać "cool". RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Lawrence - 13-11-2013 Przykre widmo. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Huntersky - 13-11-2013 http://www.youtube.com/watch?v=RDqTwSO1DDc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRDqTwSO1DDc&app=desktop i lepiej więcej o tym nie gadajmy. :P RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gieferg - 13-11-2013 (12-11-2013, 23:15)Perfik napisał(a): Serio jestem jedyną osobą na tym forum, która nie dostaje wirtualnego (ani prawdziwego) bonera na widok Faory? Obie matki Supka są od niej fajniejsze (ze wskazaniem na Larę). I Lois. Z Faory jest spoko hench..woman, ale jako po prostu woman - meh. Może to przez fryzurę :P Cytat:Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody? Nie wiem czy tani i wulgarny ale to typ obok którego przechodzę obojętnie. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Mefisto - 13-11-2013 (13-11-2013, 01:13)Perfik napisał(a): Nie wiem, kto to ja pier-do-le... Ty na księżycu dorastałeś czy jak? RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gieferg - 13-11-2013 Ja też nie wiem. W życiu nie słyszałem o niej wcześniej, po sprawdzeniu na Filmwebie okazuje się, że widziałem aż jeden film, w którym była (Dzikość serca) ale i tak nie pamiętam jaką miała tam rolę. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - military - 13-11-2013 Za nieznajomość Twin Peaks powinniście dostać bany na tym forum.:) RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gieferg - 13-11-2013 Żebym w obecnych czasach oglądał serial (co robię bardzo rzadko) musi być o czymś co mnie naprawdę interesuje, jedynymi wyjątkami są House i Ally McBeal, które to seriale oglądałem bo żona chciała :). Poza tym nie lubię Lyncha. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - military - 13-11-2013 Nie tłumacz się - ban się należy tak czy inaczej.:) RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Juby - 13-11-2013 Na rozweselenie, fajny filmik o Supermanach (czekam aż dołączą do klubu Cavilla): (12-11-2013, 21:01)Mierzwiak napisał(a): Juby odkrywający wcale nienachalny product placement w amerykańskim kinie: bezcenne. Problem w tym, że jest nachalny. Nawet dzień po mnie ludzie od Honest Trailer to zauważyli. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Mierzwiak - 13-11-2013 Honest Trailer jako argument? Umarłem. Nie, PP w Man of Steel nie jest nachalny, jeśli tak uważasz, to nie oglądasz zbyt wielu amerykańskich filmów, o polskich nie wspominając. RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gal Anonim - 13-11-2013 Rozumiem czepianie sie Product Placement, gdy jest taki, jak w Polskich filmach czy serialach, gdzie pisze się go w historię tak jakby to byla przerwa na reklamy (czyli w ogole). Ale w filmach w USA po prostu pojawiają się logo, i tyle. A prawdziwe logo w filmie nie psują filmu. |