Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Man of Steel (2013) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55)
+---- Wątek: Man of Steel (2013) (/Thread-Man-of-Steel-2013--1934)

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Danus - 12-11-2013

Perfik, nie jesteś jedyny. Dla mnie Faora w MoS jest bo jest i niczym się nie wyróżnia.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - shamar - 12-11-2013

gupi jesteście...

[Obrazek: ybjUway.gif]

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Perfik - 12-11-2013

Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody. Coś jak Elisha Cuthbert. Teraz? Meh.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - shamar - 13-11-2013

A gdzieś, coś, ktoś pisał o typie urody?

Nie wiem jak Elisha teraz wygląda. I nie podobała mi się nigdy M. Rosner.
A ta aktorka też niespecjalnie mi się podoba. Chodzi jedynie o to, że to fajna, wymiatająca postać.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Lawrence - 13-11-2013

(12-11-2013, 23:48)Perfik napisał(a): Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody.

To raczej źle to ująłeś, gdyż akurat Antje Traue nie musi się każdemu podobać, ale jej typ urody nie można określić jako "tani i wulgarny". Mocno nietrafione i krzywdzące określenie.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Huntersky - 13-11-2013

Perfik napisał(a):Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny (że tak to ujmę) typ urody.
Cytat:Jak miałem naście lat to mnie kręcił taki tani i wulgarny
Cytat:mnie kręcił taki tani i wulgarny
Cytat:tani i wulgarny

Ale nie no, serio, ja wiem, że różne gusta i w ogóle czil i pis joł, ale tak bym określił np. pierwsze wrażenia po wejściu na brazzers.com, szanujmy się. Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody?

Honest Trailers: Dubstep świetny, Robin Hood dads też, ale reszta generyczna. Zwykle mają lepsze odcinki. :)

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gal Anonim - 13-11-2013

(12-11-2013, 21:01)Mierzwiak napisał(a): Nie wiem jaką wersję MoS oglądał Crov, ale w tej którą ja widziałem (w weekend oglądałem znowu, a co!) Zoda i reszty nie zatrzymuje jeden kryptoński pojazd.
Danus napisał(a):Crov oglądał film skarpetką. kilka statków.
Rzeczywiście, widać nad nimi cztery kryptońskie statki. Zasugerowalem się ujęciem nadlatującego statku gdzie widać jeden (tym, za nim Zod smutno zwiesza głowę). Przepraszam za wprowadzenie w bład.

Więc Zoda zatrzmuje jeden naukowiec, Jor-El i cztery kryptońskie radiowozy. Jak Zod chciał przeprowadzić tę rewolucję to nie wiem :) (powaznie jestem ciekaw.)

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Perfik - 13-11-2013

(13-11-2013, 01:00)Huntersky napisał(a): szanujmy się. Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody?

Nie wiem, kto to, ale po w(y)klepaniu jej w google - tak. Sorry.

Ale już nie płaczcie chopaki - widocznie mam awersję do brunetek patrzących spod byka.

EDIT: Ten koleś w Twoim avatarze idealnie oddaje to co mam na myśli pisząc "tani i wulgarny" :)

(12-11-2013, 17:44)zombie001 napisał(a): @Crov

Widzę, że jesteś specjalistą od technologi jaka jest w posiadaniu obcej cywilizacje. Chcą mieszkać w jaskiniach, to niech mieszkają.
:) Ale ta technologia też musi mieć jakiś sens, jeżeli ma być wiarygodna. A nie tylko wyglądać "cool".

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Lawrence - 13-11-2013

Przykre widmo.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Huntersky - 13-11-2013

http://www.youtube.com/watch?v=RDqTwSO1DDc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRDqTwSO1DDc&app=desktop
i lepiej więcej o tym nie gadajmy. :P

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Gieferg - 13-11-2013

(12-11-2013, 23:15)Perfik napisał(a): Serio jestem jedyną osobą na tym forum, która nie dostaje wirtualnego (ani prawdziwego) bonera na widok Faory? Obie matki Supka są od niej fajniejsze (ze wskazaniem na Larę).

I Lois.

Z Faory jest spoko hench..woman, ale jako po prostu woman - meh. Może to przez fryzurę :P

Cytat:Sherylin Fenn też ma tani i wulgarny typ urody?

Nie wiem czy tani i wulgarny ale to typ obok którego przechodzę obojętnie.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Mefisto - 13-11-2013

(13-11-2013, 01:13)Perfik napisał(a): Nie wiem, kto to

ja pier-do-le... Ty na księżycu dorastałeś czy jak?

Ja też nie wiem. W życiu nie słyszałem o niej wcześniej, po sprawdzeniu na Filmwebie okazuje się, że widziałem aż jeden film, w którym była (Dzikość serca) ale i tak nie pamiętam jaką miała tam rolę.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - military - 13-11-2013

Za nieznajomość Twin Peaks powinniście dostać bany na tym forum.:)

Żebym w obecnych czasach oglądał serial (co robię bardzo rzadko) musi być o czymś co mnie naprawdę interesuje, jedynymi wyjątkami są House i Ally McBeal, które to seriale oglądałem bo żona chciała :). Poza tym nie lubię Lyncha.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - military - 13-11-2013

Nie tłumacz się - ban się należy tak czy inaczej.:)

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Juby - 13-11-2013

Na rozweselenie, fajny filmik o Supermanach (czekam aż dołączą do klubu Cavilla):

(12-11-2013, 21:01)Mierzwiak napisał(a): Juby odkrywający wcale nienachalny product placement w amerykańskim kinie: bezcenne.

Problem w tym, że jest nachalny. Nawet dzień po mnie ludzie od Honest Trailer to zauważyli.

RE: Man of Steel(Zack Snyder) - Mierzwiak - 13-11-2013

Honest Trailer jako argument? Umarłem.

Nie, PP w Man of Steel nie jest nachalny, jeśli tak uważasz, to nie oglądasz zbyt wielu amerykańskich filmów, o polskich nie wspominając.

Rozumiem czepianie sie Product Placement, gdy jest taki, jak w Polskich filmach czy serialach, gdzie pisze się go w historię tak jakby to byla przerwa na reklamy (czyli w ogole). Ale w filmach w USA po prostu pojawiają się logo, i tyle. A prawdziwe logo w filmie nie psują filmu.