![]() |
|
Najgorsze filmy - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Najgorsze filmy (/Thread-Najgorsze-filmy--107) |
- Super Green - 06-02-2007 A co powiesz o "Bless the Child" ... obejrzałem parę lat temu i do dzisiaj próbuję zapomnieć :wink: - Mierzwiak - 06-02-2007 "Stygmaty" powracają. Nie widziałem jeszcze, żeby ktoś ocenił ten film neutralnie, są albo głosy że dobry albo zły. Ja należę do tych pierwszy, podobał mi się ten film, chociaż widziałem go dość dawno. Chyba czas na odświeżenie sobie tego tytułu. - apone - 06-02-2007 Super Green napisał(a):A co powiesz o "Bless the Child" ... obejrzałem parę lat temu i do dzisiaj próbuję zapomnieć :wink: Nie widziałem :) I chyba nie prędko obejrzę. Mierzwiaku odśwież go sobie i możemy podyskutować. - Ktoś - 07-02-2007 Jeżeli chodzi o "Stygmaty" Rupert'a Wainwright to mi sie film bardzo podobał, widziałam go wprawdzie juz jakiś czas temu ale wątpie żebym odsiwieżając go na nowo zmieniła zdanie:) - ziggy89 - 07-02-2007 romeck napisał(a):Jeśli nie chcesz zostać zjedzonym, to pisz bardziej treściwe uzasadnienia. :)A cóż ja mogę powiedzieć o najgorszym filmie? Jeżeli już chcesz to mogę ci przepisać parę wcześniejszych opinii: Dno, gniot i...(TU DOPISZ SOBIE JAKIŚ KĄŚLIWY EPITET). - Mental - 07-02-2007 Gdybym musiał sporządzić listę "Najgorszych Filmów, Jakie Widziałem w Życiu", to na pewno znalazłyby się na niej cztery pozycje (aktualnie tylko te przychodzą mi do głowy): 1. AvP; 2. Kingdom of Heaven (koniecznie z dopiskiem: "wersja kinowa" - wersja reżyserska stawia ten film na nogi); 3. Święci z Bostonu; 4. Polska Kinematografia z lat 1894 - 2007 :) - ziggy89 - 07-02-2007 Bez przesady, Nóż w wodzie jest świetny, z Wajdy też coś byś tam uskubał... - Ktoś - 07-02-2007 Ej właśnie może mało mieliśmy w tym okresie dobrch filmów ale ale nie jest aż tak źle. Poza tym Mental popracuj nad wsparciem duchowym naszej kinematografii :D hehe - Mental - 07-02-2007 Walę to :) - MOLQ - 08-02-2007 Mental ale w Swietych z bostonu jest ladna scena :D kiedy to Rocc wali fuckami na lewo i prawo :) - Anonymous - 08-02-2007 Cytat:Ps. Mental w avatarze masz samego siebie? Jesli tak to do Zoda z :Superman II" jesteś podobny .a mi się początkowo wydawało że to Czaruś Pazura :lol: A polskich filmów zasadniczo nie lubię z wyjątkiem Potopu, Seksmisji i Janosika :P - Don Vito - 08-02-2007 Mental napisał(a):4. Polska Kinematografia z lat 1894 - 2007 :) Możesz sobie krytykować Wajdę i jemu podobnych, ale "PSÓW" WARA. To najlepszy polski film okresu po PRL-owskiego i nie waż się nazywać go słabym filmem. Z resztą gdyby mówili po angielsku, to by spełnili tam twoją normę "fucków" na film. - Azgaroth - 08-02-2007 Najlepszy polski film po PRL to Dług i długo tak pozostanie :) - Don Vito - 08-02-2007 Jeszcze nie oglądałem. Szkoda, że tak mało filmów sensacyjnych u nas powstaje. :cry: - Ktoś - 08-02-2007 Tys prowda - mniezgoda - 31-05-2007 Akademia policyjna 5(bo tylko ja widziałem), Gliniarz w przedszkolu i taka krótkometrażówka z królikiem, owcą i głupią piosenką. - Green_Eyes - 01-06-2007 mniezgoda napisał(a):Gliniarz w przedszkolu :shock: ?? Dlaczego? Nie jest to wprawdzie film wybitny, ale to sympatyczna komedyjka na niedzielne popołudnie... Z pewnością na miano najgorszego nie zasługuje. - odlecialam - 01-06-2007 Straszny film piła za ile mnie pokochasz ? - film polecam jak ktoś ma problemy z zasypianiem - Anonymous - 07-08-2007 Najogólniej rzecz biorą staram się unikać gniotów i zanim coś obejrzę to próbuję dowiedzieć się czegoś o filmie. Jednak mimo to, kilka zdarzyło mi się zobaczyć: Są to między innymi: - Złoto dezerterów - obejrzałem z ciekawości. Uwielbiam CK Dezerterów, pijacko-wojskowy klimat tego filmu, przygody CK żołnierzy. Miałem nadzieję, że Złoto choć trochę dorówna pierwowzorowi ale niestety... wyszedł bubel straszny. Nieśmieszny i kompletnie pozbawiony ducha kultowego dla mnie filmu. - Catwoman - także obejrzałem tylko i wyłącznie z ciekawości. Recenzje film miał nienajlepsze ale obejrzalem bo najzwyczajniej w świecie lubię filmy na podstawie komiksów oraz bohaterów posiadających nadludzkie moce :) Catwoman oglądałem z pewnym zażenowaniem, był strasznie infantylny i aż głupio mi było, że go obejrzałem. Jedynie Halle Berry fajnie w swoim kostiumie wyglądała 8) - Gulczas, a jak myślisz? - niestety muszę ze smutkiem powiedzieć, że miałem nieprzyjemność obejrzeć ten OMC (o mało co) filmik. Komentarza to coś nie wymaga. Zakpiono sobie z polskiego społeczeństwa i na fali popularności także niewiele sobą reprezentujących bohaterów BB powstało to coś... - Oconnel - 07-08-2007 Ostatnie dno jakie widziałem to Zew krwi. |