![]() |
|
Reklamy - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Reklamy (/Thread-Reklamy--127) |
RE: Reklamy - Kryst_007 - 17-11-2022 (17-11-2022, 16:50)yacajackowski napisał(a): Nic gorszego niż ta reklama wódki z Bondem dzisiaj nie zobacze. Szybko ukracam Twe złudne nadzieje :) Kurna. Z każdą reklamą Shopee ustanawia kolejną granicę cringe'u. Bardziej się obawiam ich kolejnych reklam, niż komornika czy raka. RE: Reklamy - OGPUEE - 17-11-2022 (17-11-2022, 14:41)Pelivaron napisał(a):A więc to tak wygląda ten kryzys wieku średniego? Dobrze wiedzieć. RE: Reklamy - yacajackowski - 17-11-2022 Kryst_007, tego gówna nawet nie odpalam xD RE: Reklamy - slepy51 - 20-11-2022 Idą święta, trzeba nawiązać do najlepszego filmu w historii :) RE: Reklamy - Corn - 20-11-2022 Nie rozumiem, nie widzę tu nawiązania do Back To The Future ;) RE: Reklamy - Kryst_007 - 23-12-2022 Jeśli kiedykolwiek natraficie w Selgrosie na tak zachowujących się klientów, biegnijcie po ochronę. Albo lepiej - po egzorcystę! RE: Reklamy - OGPUEE - 23-12-2022 Jak zarzucamy reklamami świątecznymi... Religie w dobrej komitywie: RE: Reklamy - OGPUEE - 21-02-2023 Boberek w nowej reklamie OBI nawiązuje do swego dawnego szlagieru. I pierwsza od lat produkcja, gdzie łaskawie pozwolono mu zagrać więcej niż jedną rolę: RE: Reklamy - shamar - 21-02-2023 Wyskoczyło mi wczoraj. RE: Reklamy - Kryst_007 - 21-02-2023 (21-02-2023, 00:03)OGPUEE napisał(a): Boberek w nowej reklamie OBI nawiązuje do swego dawnego szlagieru. Mam wrażenie, że dostał ten angaż na podobnej zasadzie co Tomasz Kot rolę kota w tym badziewiastym filmie z Kevinem Spacey'm. RE: Reklamy - OGPUEE - 21-02-2023 I okazuje się, że nie tylko Polacy wyginają śmiało ciała. Czesi również: Meh, ta globalizacja i wynalezienie wszystkiego :P. RE: Reklamy - OGPUEE - 24-02-2023 Mamo, możemy iść na Batmana? Mamy Batmana w Polsce Batman w Polsce: RE: Reklamy - Daner - 26-02-2023 Chyba nie było. Niezła ale trochę za długa, szkoda że w Chinach je robią:p RE: Reklamy - Kryst_007 - 27-02-2023 Brakowało jeszcze by w trakcie monologu wsiadł w odrzutowiec albo rakietę. To mogłoby być wtedy zajebistości level hard. RE: Reklamy - Debryk - 27-02-2023 ta reklama dobra ale faktycznie ciut przydługa. No i chyba u nas by był ból duszy o to RE: Reklamy - Bucho - 27-02-2023 (26-02-2023, 20:29)Daner napisał(a): Niezła ale trochę za długa, szkoda że w Chinach je robią:p Kapital nie ma narodowosci, hue hue hue :) Nawet spoko. Przydluga, bo to bardziej skit reklamowy z przeslaniem, a nie zwykla reklama. Nie kupie, bo sie nie gole (i tak bym nie kupil, bonod golenia jest prawdziwie prawilna brzytwa, heh) i broda uber alles. RE: Reklamy - Kryst_007 - 24-04-2023 Z dedykacją dla Krisa :)))) RE: Reklamy - OGPUEE - 26-04-2023 Reklama butów od twórcy Edków: RE: Reklamy - Kryst_007 - 27-04-2023 Myślałem, że skoro są dwa tematy tu na forum o reklamach, to ten jest o nowościach, a drugi o tego typu wykopaliskach z odmętów internetu. RE: Reklamy - Kryst_007 - 03-10-2023 Ostatnio odwiedzałem kumpli w pubie i wszechobecną nudę spowodowaną brakiem klienteli zabijaliśmy turniejem koszykówki puszczanym na jednym kanale sportowym. W przerwach reklamowych trochę pobiadoliśmy na temat kondycji dzisiejszych reklam i spotów społecznych. Szczególnie wkurzyli nas modni ostatnio Atomiccy. Ło matko. Rozumiem co ta rodzinka ma do powiedzenia przeciętnemu Ferdkowi na fotelu, tylko to jest tak żenująco zainscenizowane, że aż przypomiają mi się czasy, gdy bibloitekarka katowała nas tymi szrotami BHP straight-to-VHS, jak "Bezpieczeństwo dziecka". Znajdźcie mi drugą taką rodzinkę rozmwiającą ni z gruchy, ni z pietruchy w domowym zaciszu o działaniu reaktora atomowego czy dzieciaka, któremu marzy się widok na elektrownię jądrową xD |