![]() |
|
Prison Break - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Prison Break (/Thread-Prison-Break--131) |
- Mierzwiak - 22-05-2007 WNĘTRZE. FOX RIVER, PRYSZNICE - DZIEŃ Cała ekipa bierze prysznic. Nagle pojawia się wielki, czarny więzień, znany jako PENETRATOR. PENETRATOR Witajcie, dziewczęta. SUCRE O nie! Co robimy?! Michael rozgląda się po celi. Marszczy brwi. BŁYSK. RETROSPEKCJA. 15-letni Michael myje głowę pod prysznicem. BŁYSK. Nie, to nie to. Przypomina sobie o swoim tatuażu; spogląda na wewnętrzną stronę lewego przedramienia. Widnieje tam napis: "W razie niebezpieczeństwa upuścić mydło, schylić się i pozostać w tej pozycji tak długo, jak trzeba". Michael pokazuje napis reszcie. MICHAEL Wiecie co macie robić. (szeptem, tajemniczo) Zaufajcie mi. - picek - 23-05-2007 genialne ;-) - Indroman - 27-05-2007 A napiszę, co mi tam! Nasłuchałem się jaka to rewelacja ten PB, że pożyczyłem trzy płyty DVD od znajomego. Jednocześnie przyznając, że wciąga stwierdzam, iż serial jest naciągany jak gumka od procy, a przecież jego konwencja ma udawać realizm. Po czterdziestej piątej kwestii w stylu: "Michael, mamy problem" i tysięcznej sytuacji a'la "dzieliły sekundy od wtopy" mam po prostu dosyć. A już zupełnie przewracał mnie na podłogę motyw "górniczy" - ot siedzi sobie grupka więźniów i kopią otwór w podłodze. Podczas, gdy strażnicy więzienni przypieprzali się do więźniów nawet za trzymanie rąk w kieszeniach żadnemu nie przeszkadzało, że jeden cały czas czatuje na zewnątrz i w razie czego biegnie ostrzec bohaterów prac wykopaliskowych. Nagromadzenie absurdalnie ściśniętych w czasie zwrotów akcji + te koszmarne przerywniki a'la kreskówka HE-MAN, które ni do rytmu ni do taktu wcinają się w obraz = serial nie do oglądania. Słyszałem porównania do Lost. Żarty się ludzi trzymają :) - picek - 25-06-2007 Czyli już wiadomo, że 3 sezon będzie rozgrywał się w więzieniu.. powtórka 1 sezonu? Będzie typowo.. Michael będzie miał przyjaciela w celi, który ma zajebistą suczkę. W 1 sezonie był T-bag z czarnych charakterów a w 3 sezonie mamy czarnego gangsta. Oczywiście będzie dalej spisek, którym będzie kierować atrakcyjna, tajemnicza pani. ROTFL. - massbadass - 26-06-2007 ja czytalem, ze maja uciekac z aresztu sledczego w Krakowie na ul. Montelupich, ale to dopiero w 4 sezonie :wink: - picek - 26-06-2007 To się polki ucieszą. Grube dziewczynki w różowych dresikach aż zwolnią się z szkoły bądź przedszkola żeby tylko móc piszczeć na widok jakże pięknego Michaela z 'Skazanego' :) - Azgaroth - 26-06-2007 massbadass napisał(a):ja czytalem, ze maja uciekac z aresztu sledczego w Krakowie na ul. Montelupich, ale to dopiero w 4 sezonie :wink: A w 5 sezonie Firma będzie testować wechikuł czasu i Michael przez przypadek trafi do Alcatraz :wink: - picek - 20-08-2007 zapowiada się na gówienko lepsze niż drugi sezon ale gorszy niż pierwszy :) - Mierzwiak - 20-08-2007 ...deadliest prison on earth... :lol: - Hitch - 20-08-2007 Ale lipa. Przeciez kujonek-Michael zostalby tam zjedzony od razu po wejsciu. A nie dosc ze bedzie zyl to jeszcze pewnie sie bedzie bujal po placowke jak gdyby nigdy nic. Czekac tylko az w czwartym sezonie okaze sie rządowym klonem zaprojektowanym do ucieczek...:) - picek - 23-08-2007 nie są takie złe :) - Mierzwiak - 27-08-2007 http://perezhilton.com/?p=4526 No w końcu! :lol: - Hitch - 27-08-2007 Watpiles w to kiedykolwiek? ;) - Mierzwiak - 27-08-2007 Nie wątpiłem, czekałem tylko aż się ujawni :twisted: - nexus - 27-08-2007 dzieci z tego związku nie będzie - D'mooN - 27-08-2007 Żebyś się nie zdziwił, w końcu to Hollywood... - Hitch - 27-08-2007 Kupia se malego murzynka albo co :) - Mierzwiak - 27-08-2007 Wentworth Miller: Hej, ja i mój ogier chcemy adoptować dzieciaka. Polecisz mi jakąś agencję? Angelina Jolie: Michael... to jest Went, misiaczku, dzieci bierze się z Kambodży. Akurat jutro lecimy z Bradem po następne. WM: Możemy się z wami zabrać? AJ: Nie musisz, przywieziemy cały kontener, coś sobie wybierzecie. WM [szeptem]: Dzięki. - Hitch - 27-08-2007 Swoja droga patrzcie jak ostatnio latwo zrobic kariere w USA. Przez dwa sezony koles tylko mróżył oczy i gadał szeptem :) - Mierzwiak - 27-08-2007 Ale był przy tym taki seksowny, au!!! Ciekawe czy te jego fanki potrafią streścić chociażby jeden odcinek :lol: |