Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Transformers: Dark of the Moon (2011) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: TRANSFORMERS UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-TRANSFORMERS-UNIVERSE--68)
+---- Wątek: Transformers: Dark of the Moon (2011) (/Thread-Transformers-Dark-of-the-Moon-2011--1487)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

- Snappik - 21-05-2010

Jak będzie Gemma to film tylko na tym zyska :)

- Perfik - 21-05-2010

Oczywiście, że by zyskał, ale najprawdopodobniej to tylko plotka. Cięzko mi sobie wyobrazić ją w tym filmie. Miejsce Megan zajmie zapewne jakaś podrzędna aktorka ze szczątkowym talentem i fajnym ciałkiem. Żeby ją można było olejem wysmarować, co by się ładnie świeciła.

- Lawrence - 21-05-2010

Czy komuś się to podoba, czy nie to jednak Megan Fox była jakimś znakiem rozpoznawczym tego filmu. Słowa "ikona" bym nie użył, ale jednak jakąś ważną części tej filmowej tej serii to jednak była. I według mnie zastąpienie jej jakąś inną atrakcyjną kobietą wcale od tak nie załatwi sprawy, jak sobie to wyobrażacie. Przynajmniej ja jako widz już tak bardzo tą produkcją nie jestem zainteresowany i może Hannibal ma rację, że może to i lepiej dla mnie, a może też i dla samej Megan.

- Danus - 21-05-2010

Nie mogę nigdzie znaleźć informacji potwierdzenia, że to Paramount zerwało kontrakt z Megan. Jest jeszcze cień szansy, ze to kolejna cześć kampanii dezinformacyjnej rozpoczętej przy okazji produkcji części drugiej.
Osobiście nie płaczę za Megan. Produkcji wyjdzie tylko na dobrze. Bo aktorzy się nie liczą, mam nadzieję tylko na niesamowite walki transów-takie jak Forrest Battle:)

Wawrzyniec_85 napisał(a):Czy komuś się to podoba, czy nie to jednak Megan Fox była jakimś znakiem rozpoznawczym tego filmu
Mi się to nie podoba co mówisz. Megan nie była znakiem rozpoznawczym serii. To Optimus, Megatron, Bombel, ewentualnie Shija, ale na pewno nie Megan.

- Lawrence - 21-05-2010

Danus napisał(a):Nie mogę nigdzie znaleźć informacji potwierdzenia, że to Paramount zerwało kontrakt z Megan. Jest jeszcze cień szansy, ze to kolejna cześć kampanii dezinformacyjnej rozpoczętej przy okazji produkcji części drugiej.

Raczej nie. Agent Megan potwierdził, że podobno sama zrezygnowała z tej roli. Oczywiście wszystko to takie jest nie pewne, więc też nie wiadomo, czy "nie kazali jej dobrowolnie zrezygnować", a może rzeczywiście sama zrezygnowała. Teraz pewnie będzie sporo spekulacji, plotek itd. które mnie akurat najmniej nie interesują. Stało się, trudno.

Danus napisał(a):Mi się to nie podoba co mówisz. Megan nie była znakiem rozpoznawczym serii. To Optimus, Megatron, Bombel, ewentualnie Shija, ale na pewno nie Megan.

OK szanuję Twoje zdanie. Tylko ja miałem na myśli, że była "jednym" ze znaków rozpoznawczym, nie głównym. Tego nie miałem na myśli. Przynajmniej dla mnie i jeśli miałbym być jedyną osobą to bez niej czegoś w tym filmie zabraknie, czegoś będzie brakowało. No nic zobaczymy co to wyjdzie.

- Snappik - 21-05-2010

Że niby Meganka nie była ikoną TF'ów? Wolne żarty:

[Obrazek: megan-fox-transformers.jpg]

[Obrazek: 3136.jpg]

[Obrazek: megan-fox-transformers580.jpg]

Wszystkie najlepszy "shoty" należały do niej. To ona dyndała cycami przed ekranem i biegała w białych spodniach po pustyni. Bay powinien smażyć się w piekle, że nie nakręcił dwójki w native-3D.

- Mierzwiak - 22-05-2010

Danus napisał(a):na pewno nie Megan
Oczywiście że nie Megan tylko jej cycuszki i tyłeczek.

Bo tak naprawdę kim do chuje jest Megan Fox? Nikim. To tylko biust i dupa.

- Lawrence - 22-05-2010

Dobrze można jej nie lubić, ja też wiele aktorów, aktorek, reżyserów itd. nie lubię, ale też proszę darujmy sobie niektóre inwektywy i epitety. To, że została tak w tych dwóch filmach ukazana nie oznacza, że należy traktować ją jak zwykły przedmiot.

- Hitch - 22-05-2010

A dlaczego by nie? Przyjmując ściśle określoną rolę w TF zgodziła się być przedmiotem. To zwykły generator erekcji u dwunastolatków.

- Danus - 22-05-2010

Hitch napisał(a):Przyjmując ściśle określoną rolę w TF zgodziła się być przedmiotem
W dodatku jej postać to tylko tło dla wydarzeń przedstawionych w obu filmach. Najważniejsze są roboty- te filmy to Transformery a nie Megan Fox. Teraz dopiero dotarło do mnie jak bardzo cieszę się, ze ją wyjebali na zbity pysk. Być może Bay zrozumiał i bardziej skupi się na robotach i ich osobowościach.

- Lawrence - 22-05-2010

Hitch napisał(a):A dlaczego by nie? Przyjmując ściśle określoną rolę w TF zgodziła się być przedmiotem.

Głupotą byłoby wtedy nie przyjęcie tej roli. A to, że jej rola w tych filmach prezentowała się tak, a nie inaczej, czyli jak to określmy "przedmiotowo" to już nie jej wina. Więc kto wie, może rzeczywiście sama zrezygnowała, przed wizją jak się po raz kolejny będzie prezentowała jej postać. Ale w spekulacje to niech inni bawią, nie ja.

- Perfik - 01-06-2010

No i mamy zastępstwo dla Meganki: http://www.totalfilm.com/news/rosie-huntington-whiteley-confirmed-for-transformers-3?ns_campaign=news&ns_mchannel=rss&ns_source=totalfilm&ns_linkname=0&ns_fee=0&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+totalfilm%2Fimdbnews+%28Total+Film+IMDb+aggregate%29

Z twarzy aż bije od niej brak talentu aktorskiego, ale przynajmniej jest szlachetniejszej urody niż panna Fox.

- Arahan - 01-06-2010

Dla mnie to historia z cyklu "zamienił stryjek siekierkę na kijek". Dziewczyna i tak będzie ozdobnikiem ekranu, a wg mnie jest od Megan mniej urodziwa. Optymalnym wyborem była by Gemma, ale mam nadzieję, że ona nigdy nie zhańbi się występem w takim szicie (Starcie Tytanów i Piaski Czasu były jednak filmami duuużo lepszymi fabularnie od TF, o co zresztą nie trudno).

- Perfik - 01-06-2010

Oczywiście, że zamienił stryjek siekierkę na kijek, ale zapewne kijek jest dużo tańszy. No i nie powiedział bym, że jest brzydsza od Fox. Z twarzy może jakaś piękna nie jest, ale przynajmniej jej uroda jest mniej kurewska od poprzedniczki.

- Lawrence - 01-06-2010

Jeżeli chodzi o mnie to jakoś niespecjalnie mi się ta Rosie Huntington-Whiteley podoba :???: Megan Fox to nie jest.

- Azgaroth - 01-06-2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K6dhV73vy4A&feature=player_embedded[/youtube]

- Arahan - 01-06-2010

Jeżeli mam być szczery to obie mają równie, jak to powiedział Perfik "kurewski" wygląd, z tym, że cały czas wolę Megan. Ta jest jakaś taka ... no cholera, nie podoba mi się i już, a skoro jej rola sprowadza się do paradowania po ekranie w kusych strojach i bimbaniu cyckami to wolę pannę Fox.

- majlo - 02-06-2010

Co, Rosie się wam nie podoba? :P

[Obrazek: rosie_huntington-whiteley_5305253.jpg]

- Mierzwiak - 02-06-2010

Z tym na wpół wytkniętym językiem wygląda jakby była niedorozwinięta.

Nie, nie podoba się.

- Lawrence - 02-06-2010

Ja nie użyłbym słowa "nie podoba się". Raczej nie zachwyca i w sumie teraz jest mi obojętne kogo tam oni zatrudnią. A inna kwestia, gdyż tak rozmawiamy sobie o Rosie Huntington-Whiteley jakby już miała tę rolę, a z tego co ja wiem to Paramount chyba tego nawet nie potwierdził :???: