![]() |
|
BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10) +--- Wątek: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF (/Thread-B%C5%81%C4%98DY-liter%C3%B3wki-omskni%C4%99cia-potkni%C4%99cia-na-stronie-KMF--192) |
- Great Gonzo - 14-04-2007 Na stronie glownej dzialu REMAKE sa linki tylko do najnowszych tekstow... - romeck - 14-04-2007 Jeśli chcesz starsze opisy, kliknij w link znajdujący się troszkę niżej tych linków, o których wspomniałeś. ;) - Great Gonzo - 14-04-2007 Sczerze mowiac wcale mi to na link nie wygladalo (i dalej malo wyglada), i nawet nie budzilo pokusy najechania na to myszka i sprawdzenia czy kursor zmieni sie w "lape". Ja bym zmienil napis na cos w stylu "kliknij tu aby..." Ale z drugiej strony wiem, ze moja percepcja bywa dziwna i mozliwe ze jestem jedyna osoba do ktorej nie dociera linkowatosc tego fragmentu strony :) - romeck - 14-04-2007 Hmm..., nie sądziłem, że to może być niewidoczne albo za mało sugestywne. :| Jeśli się pojawi więcej głosów o podobnym do Twojego odczuciu, to będzie trzeba coś pomyśleć, choć przyznam, że z bólem serca. :( - military - 15-04-2007 To w takim razie ja też oddaję swój głos, bo mam podobne odczucia. :) - desjudi - 15-04-2007 też jestem za. to wygląda tak jakby pod tekstem o spisie brakowało spisu, innymi słowy nie wygląda to na link 8) - Jakuzzi - 15-04-2007 Offtopicowo: military, 'to coś do nauki angielskiego, w czym zielony potwór wpieprzał zegarki', to Muzzy. ;) - Mierzwiak - 15-04-2007 Ajajaj! Kochałem to oglądać! Cudowne to było, no i ten zjadacz zegarków. W ogóle wszystkie postaci były kapitalne. Mogliby powtórki dać. - Great Gonzo - 15-04-2007 Na stronie głównej działu seriale TV, napis "Kliknij na obrazku aby przeczytać opis. Ostatnio dodane opracowanie: Alternatywy 4 " pod Firefoksem jest wyrównany do lewej krawędzi ekranu. Pod IE wygląda ok. - ALIEEN - 16-04-2007 Teraz powinno byc ok :wink: - Hitch - 16-04-2007 W recenzji Avatara jest blad. Autor pisze ze latajacy bizon ma 6 par konczyn co by dawalo ich w sumie 12. Tymczasem owe zwierzatko ma 3 pary konczyn czyli 6. - romeck - 16-04-2007 ALIEEN napisał(a):Teraz powinno byc ok :wink:Nie jest - pod serialami anime jest to samo. :) Poza tym zostaną jeszcze artykuły i analizy - tam też tak jest. Wiem, że miałem to kiedyś zrobić <rotfl> ale mi się jakoś zapomniało. :) - Artemis - 16-04-2007 Hm, bocianowa recenzja "Apocalypto" jest podpisana ksywą SENKA; to samo z moimi "Dziennikami motocyklowymi". SENK ma jakieś wtyki u naczelnego czy co? ;) - romeck - 16-04-2007 ...dodajmy, że chodzi o spis recenzji. :) http://film.org.pl/recenzje_kmf.html - ALIEEN - 16-04-2007 Romeck: dzieki za info, zapomnialem, ze na dole w Serialach tez jest ten element :) Juz poprawione. Podobnie jak blad w recenzji "Avatara". - Adi - 16-04-2007 W spisie recek co robi wyraz DESJUDI przy mojej recce "Być jak Stanley Kubrick"? :) Sam bym to zmienił, ale gremliny zmieniły ostatnio hasła dostępu do serwera, o czym mnie nikt nie poinformował i nie update'ował na privie, co napawa mnie najwyższym zniesmaczeniem i zaniepokowkurdekojem :P - romeck - 17-04-2007 Nie martw się Adi, mnie też nikt nie poinformował. Ale jak doszło co do czego, to z gardła wydarłem! :) This is PASŁAAAARD!!! - hops - 17-04-2007 Great Gonzo napisał(a):Na stronie głównej działu seriale TV, napis "Kliknij na obrazku aby przeczytać opis. Ostatnio dodane opracowanie: Alternatywy 4 " (...)Alternatywy 4 tak swoją drogą dodane były chyba ze 3 lata temu :P Już moja FUTURAMA jest młodsza ;) A co do linka do spisu w dziale REMAKE - słuszna uwaga. romeck, co robimy? To Twój szablonik. - romeck - 17-04-2007 hops napisał(a):A co do linka do spisu w dziale REMAKE - słuszna uwaga. romeck, co robimy? To Twój szablonik.A bo ja wiem, nie wpadłem jeszcze na satysfakcjonujące rozwiązanie. :( Pogadamy na privie o tym. EDIT: A może po prostu zrobię te linki na belkach w kolorze białym? A może wrzucimy cały spis opisanych rumaków na stronę główną działu (pierwotna koncepcja)? - hops - 17-04-2007 A może zrobić linka w formie podobnej do odnośników do nowo wrzucanych tekstów, z tym, że bez plakatów, albo z jakimś fajnym kolażem w tle i WIĘKSZYM napisem "Spis Wszystkich Opisanych Tytułów"? |