Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10)
+--- Wątek: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF (/Thread-B%C5%81%C4%98DY-liter%C3%B3wki-omskni%C4%99cia-potkni%C4%99cia-na-stronie-KMF--192)

- Great Gonzo - 14-04-2007

Na stronie glownej dzialu REMAKE sa linki tylko do najnowszych tekstow...

- romeck - 14-04-2007

Jeśli chcesz starsze opisy, kliknij w link znajdujący się troszkę niżej tych linków, o których wspomniałeś. ;)

- Great Gonzo - 14-04-2007

Sczerze mowiac wcale mi to na link nie wygladalo (i dalej malo wyglada), i nawet nie budzilo pokusy najechania na to myszka i sprawdzenia czy kursor zmieni sie w "lape". Ja bym zmienil napis na cos w stylu "kliknij tu aby..." Ale z drugiej strony wiem, ze moja percepcja bywa dziwna i mozliwe ze jestem jedyna osoba do ktorej nie dociera linkowatosc tego fragmentu strony :)

- romeck - 14-04-2007

Hmm..., nie sądziłem, że to może być niewidoczne albo za mało sugestywne. :| Jeśli się pojawi więcej głosów o podobnym do Twojego odczuciu, to będzie trzeba coś pomyśleć, choć przyznam, że z bólem serca. :(

- military - 15-04-2007

To w takim razie ja też oddaję swój głos, bo mam podobne odczucia. :)

- desjudi - 15-04-2007

też jestem za. to wygląda tak jakby pod tekstem o spisie brakowało spisu, innymi słowy nie wygląda to na link 8)

- Jakuzzi - 15-04-2007

Offtopicowo: military, 'to coś do nauki angielskiego, w czym zielony potwór wpieprzał zegarki', to Muzzy. ;)

- Mierzwiak - 15-04-2007

Ajajaj! Kochałem to oglądać! Cudowne to było, no i ten zjadacz zegarków. W ogóle wszystkie postaci były kapitalne. Mogliby powtórki dać.

- Great Gonzo - 15-04-2007

Na stronie głównej działu seriale TV, napis "Kliknij na obrazku aby przeczytać opis. Ostatnio dodane opracowanie: Alternatywy 4 " pod Firefoksem jest wyrównany do lewej krawędzi ekranu. Pod IE wygląda ok.

- ALIEEN - 16-04-2007

Teraz powinno byc ok :wink:

- Hitch - 16-04-2007

W recenzji Avatara jest blad. Autor pisze ze latajacy bizon ma 6 par konczyn co by dawalo ich w sumie 12. Tymczasem owe zwierzatko ma 3 pary konczyn czyli 6.

- romeck - 16-04-2007

ALIEEN napisał(a):Teraz powinno byc ok :wink:
Nie jest - pod serialami anime jest to samo. :) Poza tym zostaną jeszcze artykuły i analizy - tam też tak jest. Wiem, że miałem to kiedyś zrobić <rotfl> ale mi się jakoś zapomniało. :)

- Artemis - 16-04-2007

Hm, bocianowa recenzja "Apocalypto" jest podpisana ksywą SENKA; to samo z moimi "Dziennikami motocyklowymi". SENK ma jakieś wtyki u naczelnego czy co? ;)

- romeck - 16-04-2007

...dodajmy, że chodzi o spis recenzji. :)

http://film.org.pl/recenzje_kmf.html

- ALIEEN - 16-04-2007

Romeck: dzieki za info, zapomnialem, ze na dole w Serialach tez jest
ten element :) Juz poprawione. Podobnie jak blad w recenzji "Avatara".

- Adi - 16-04-2007

W spisie recek co robi wyraz DESJUDI przy mojej recce "Być jak Stanley Kubrick"? :) Sam bym to zmienił, ale gremliny zmieniły ostatnio hasła dostępu do serwera, o czym mnie nikt nie poinformował i nie update'ował na privie, co napawa mnie najwyższym zniesmaczeniem i zaniepokowkurdekojem :P

- romeck - 17-04-2007

Nie martw się Adi, mnie też nikt nie poinformował. Ale jak doszło co do czego, to z gardła wydarłem! :)

This is PASŁAAAARD!!!

- hops - 17-04-2007

Great Gonzo napisał(a):Na stronie głównej działu seriale TV, napis "Kliknij na obrazku aby przeczytać opis. Ostatnio dodane opracowanie: Alternatywy 4 " (...)
Alternatywy 4 tak swoją drogą dodane były chyba ze 3 lata temu :P Już moja FUTURAMA jest młodsza ;)

A co do linka do spisu w dziale REMAKE - słuszna uwaga. romeck, co robimy? To Twój szablonik.

- romeck - 17-04-2007

hops napisał(a):A co do linka do spisu w dziale REMAKE - słuszna uwaga. romeck, co robimy? To Twój szablonik.
A bo ja wiem, nie wpadłem jeszcze na satysfakcjonujące rozwiązanie. :(
Pogadamy na privie o tym.

EDIT:

A może po prostu zrobię te linki na belkach w kolorze białym?
A może wrzucimy cały spis opisanych rumaków na stronę główną działu (pierwotna koncepcja)?

- hops - 17-04-2007

A może zrobić linka w formie podobnej do odnośników do nowo wrzucanych tekstów, z tym, że bez plakatów, albo z jakimś fajnym kolażem w tle i WIĘKSZYM napisem "Spis Wszystkich Opisanych Tytułów"?