![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
- hanys - 02-01-2011 No, a ja bym jeszcze kilka ciekawych tytułów dodał: - The King's Speech - True Grit - Moneyball - The Tree of Life - Unknown - The Mechanic - Hannibal - 02-01-2011 Avatar 3Dx2 Papryka, sex i rock'n'roll Sherlock Holmes Zakładnik (Plennyj) Wszystko co kocham Parnassus Pozdrowienia z Paryża Autor widmo Księga ocalenia 10 minut później: Trąbka Starcie tytanów 3D Short waves - Festiwal polskich filmów krótkometrażowych Kick-Ass Wyspa tajemnic Robin Hood Książę Persji Ocean przygód 3D Furia Bracia Istota Predators Incepcja Nic osobistego Pirania 3D Social network Amerykanin Essential killing Jackas 3D Co razem wyniosło 410zł :smile: Chyba rekordowy rok pod względem wizyt w kinie. Miał być jeszcze Tron, ale jednak będzie w tym roku. - Mefisto - 02-01-2011 Arahan napisał(a):Na liście do obejrzenia mam już: Tylko te bym obejrzał bez zastanawiania się - reszta jak mniemam nie jest warta splunięcia lub okaże się conajmniej niezła. hanys napisał(a):No, a ja bym jeszcze kilka ciekawych tytułów dodał Szkoda, że większość z 2010 pochodzi jednak :P Tak naprawdę oprócz Tree of Life na nic specjalnie w tym roku nie czekam. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 31-12-2011 Tyle razy u mnie w roku 2011. Wiele seansów darmowych na szczęście. Podróże Guliwera Och, Karol 2 Prawdziwe męstwo Fighter Jeż Jerzy Jestem Bogiem Kod nieśmiertelności X-Men: Pierwsza klasa Super 8 Geneza planety małp Drive Rozstanie Baby są jakieś inne Niebezpieczna metoda Służące Wymyk Szpieg Z miłości Seanse 3D: Sea Rex 3D. Podróż do prehistorycznego świata Thor Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część 2 Captain America: Pierwsze starcie Legendy przestworzy 3D Na nowe Mission Impossible już niestety w nowym roku pójdę. RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 31-12-2011 W mijającym roku w kinie byłem 5 razy (czyli jak dla mnie norma): - Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach (3D) - rozczarowanie roku - X-Men Pierwsza klasa - film roku :) - Transformers 3 (3D IMAX) - jedyny, w przypadku którego warto było dopłacić za 3D - Captain America (3D) - Conan Babarzyńca (3D) Czekałem na Green Lanterna ale skreśliły go recenzje i na Thora o którego kiepskim 3D nasłuchałem się tyle, że nie mając możliwości obejrzenia w 2D dałem sobie spokój. RE: Ile razy w roku w kinie? - Bogdan - 31-12-2011 Tylko trzy; X-Meni, Super 8 i Potter. Mam nadzieję że za rok wypiszę więcej tytułów. RE: Ile razy w roku w kinie? - Perfik - 31-12-2011 0. Słownie "zero". Do kina za daleko, a czasu mało. Ale zafundowałem sobie 55" plazmę Panasonica i dobre nagłośnienie, więc jakoś mnie specjalnie do kina nie ciągnie :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Berus - 31-12-2011 W 2011 całkiem dużo razy w kinie zagościłem: TRON: Dziedzictwo Czarny Czwartek Sucker Punch Battle L.A. Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach Pożyczony narzeczony TF3 Sala samobójców, Och Karol 2, Krzyk 4 - za jednym zamachem na Nocy Kina Nowy Harry Potter Geneza planety małp Captain America Bitwa Warszawska Kret, Lincz, Jeż Jerzy - ponownie Noc Kina Niebezpieczna metoda Przygody Tintina Anonimus Szpieg Mission Impossible - Ghost Protocol Uff, chyba tyle :) Szkoda, że jakościowo nie było tak dobrze, jak tego oczekiwałem. RE: Ile razy w roku w kinie? - Motoduf - 01-01-2012 38 razy, w tym niestety masa koszmarnych gniotów. RE: Ile razy w roku w kinie? - Martinipl - 01-01-2012 O ile mogłem w 2010 pochwalić się większą ilością wizyt, to w 2011 jakaś katastrofa - albo film mnie nie zachęcił, albo nie było z kim iść, a jak było, to nie było pieniędzy... W każdym razie byłem 4 razy: 2x Geneza Drive Droga do domu RE: Ile razy w roku w kinie? - Mierzwiak - 01-01-2012 W tym roku znacznie lepiej niż w minionym, bo 13 razy: Czarny łabędź Rango Inwazja: Bitwa o Los Angeles Sucker Punch Krzyk 4 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach [IMAX 3D] X-Men: Pierwsza klasa Super 8 Transformers 3 [IMAX 3D] Geneza planety małp Kowboje i obcy Drive Mission: Impossible - Ghost Protocol [IMAX] Bez 4 z tych seansów mogłem się spokojnie obejść, w 2012 zamierzam dokonywać nieco lepszych wyborów. RE: Ile razy w roku w kinie? - Huntersky - 01-01-2012 W kinie 18 razy, ale na 19 filmach. Dobry wynik i większości przypadków wizyta w kinie opłaciła się. Za to już nie mogę się doczekać tegorocznych premier, które rozpocznę od Mary ze smoczym tatuażem. No, albo Sherlocka. Tron: Legacy Och, Karol 2 Czarny Czwartek King's Speech, Black Swan, Fighter, Incepcja - w ramach oskarowego maratonu Battle L.A. Krzyk 4 Thor Kac Vegas 2 X-Men First Class Super 8 Transformers 3 Harry Potter i Insygnia Śmierci cz. 2 (2 razy) Captain America (2 razy) Kowboje i Obcy Służące Mission: Impossible 4 RE: Ile razy w roku w kinie? - Berus - 01-01-2012 Cytat:Alicja w Krainie Czarów [3D] Yyy... jakaś nowa Alicja się pojawiła w 2011 roku? RE: Ile razy w roku w kinie? - Mierzwiak - 01-01-2012 Hehe niezła wpadka, nie wiem nawet kiedy oglądałem tego knota :D RE: Ile razy w roku w kinie? - Phlogiston2 - 01-01-2012 I ja zrobiłem rachunek sumienia, wyszło mi... -Jak się pozbyć celulitu -Source Code -Lincz -1920 Bitwa Warszawska -Tinker tailor soldier spy ...czyli cienizna. RE: Ile razy w roku w kinie? - Azgaroth - 01-01-2012 Melancholia Drive Król Lew 3D Harry Potter Jeż Jerzy Słabo w 2011, jeżeli chodzi o ilość. RE: Ile razy w roku w kinie? - hanys - 01-01-2012 1. Sala samobójców 2. Drive 3. Szpieg 4. Niebezpieczna metoda 5. Służące 6. Listy do M. 7. Midnight in Paris 8. Fast Five Całkiem nieźle, ale gdyby polscy dystrybutorzy bardziej się starali to byłoby dużo lepszy wynik. RE: Ile razy w roku w kinie? - Mierzwiak - 01-01-2012 Zapomniałem o Fast Five, czyli razem 14 razy. RE: Ile razy w roku w kinie? - Berus - 01-01-2012 Ile razy w roku w widmie? RE: Ile razy w roku w kinie? - Craven - 01-01-2012 20 razy. |