![]() |
|
90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu (/Thread-90-NAJGORSZYCH-SEQUELI-wyniki-plebiscytu--2371) |
RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - military - 18-10-2011 I co z tego? To nie można wyrazić już zdziwienia i niezadowolenia? To jaki jest sens istnienia tego forum? Wszystkiemu można tylko przyklaskiwać? Rozumiem, że idealnie byłoby wtedy, gdyby wszystkie wpisy tutaj brzmiały "o jaki fajny ranking!", "super ekstra", "doskonałe wybory, opisy świetne, choć czasem nie da się ich czytać". RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - phonik - 18-10-2011 (18-10-2011, 07:24)military napisał(a): Opisy z odsłony na odsłonę gorsze. Dux i sprawdzona reszta trzymają poziom, ale coraz częściej wyskakuje taki Anielski Pył, np. z "faktem", że Basic Instinct jest średni (ja go nawet bardzo nie lubię, ale nie twierdzę że to FAKT że film jest zły), czy że RE naprawdę się udał (miliony zawiedzionych widzów muszą się mylić). (...) Prawie 90k osób na imdb ocenia ten film na 6.5, pozytywnie oceniło go również 300k osób na rottentomatoes (ocena >= 3.5 gwiazdki), nie wiem skąd wytrzasnąłeś te miliony zawiedzionych. Chyba że chodzi Ci o graczy, którzy stanowią może kilkanaście procent całej widowni. Krytyka, owszem, pojechała jak z gównem, ale widzowie wręcz przeciwnie. pozdr RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - military - 18-10-2011 Co mnie obchodzą widzowie? Według nich A3 zasługuje na 5/10, a Transformersy na 7/10. IMDB to wypadkowa gustu milionów much, po KMF spodziewałbym się czegoś więcej.:) RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - phonik - 18-10-2011 Najpierw piszesz Cytat:miliony zawiedzionych widzów muszą się mylića potem Cytat:Co mnie obchodzą widzowie?No to albo RE jest słaby bo miliony były zawiedzione, albo zdanie milionów Ci wisi, zdecyduj się :) Tak czy siak my uznaliśmy, że RE jest filmem na tyle udanym, że sequele pojawią się w rankingu. pozdr RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Pitero - 18-10-2011 1. Szklana pułapka 4.0 2. Transformers: Zemsta upadłych 3. Batman i Robin 4. Atak klonów 5. Mroczne widmo RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Corn - 18-10-2011 5. Rodzina Addamsów 3 4. Szklana Pułapka 4.0 3. Indiana Jones IV 2. Batman i Robin 1. Ryś RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Gieferg - 18-10-2011 Military napisał(a):ale coraz częściej wyskakuje taki Anielski Pył, Let's face it. Komentarze tego pacjenta to jakaś kompletna żenada. Tak językowo jak i ze względu na zawarte z dupy wyssane "fakty". RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - decard - 18-10-2011 1. Die Hard 4.0 2. Attack of the Clones 3. Indiana Jones IV 4. Batman & Robin 5. Phantom Menace Zaryzykuję umieszczenie dwóch SW w piątce kosztem Rysia. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - DUX - 18-10-2011 Kolega Gieferg dostał bana na 1 tydzień, Hitch został pozbawiony praw Moderatora. Nie po to apelowalem kilka stron temu o kulturalną i spokojną dyskusję na temat wyników, żeby sobie niektórzy gęby wycierali naszymi ksywkami. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - shamar - 18-10-2011 (18-10-2011, 00:25)DUX napisał(a): Każdy ma jeden strzał. Czyli liczy się moja pierwsza lista? Ale to też trochę niesprawiedliwe wobec tych, którzy głosowali już wtedy kiedy znane były tylko najdalsze miejsca. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - DUX - 18-10-2011 To po co głosowałeś wtedy? Trzeba było poczekać ;). Skoro zasady ustaliliśmy na początku i były do wglądu dla każdego - musimy się tych zasad trzymać. Każdy mógł podać swoją piątkę kiedy miał na to ochotę, ja nikomu nie kazałem głosować w momencie, gdy do końca wyników było jeszcze 40 tytułów - jedynie informowałem, że można podawać swoje typy. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - military - 18-10-2011 Ci co czekają, nie wiedzą co to słodki smak ryzyka.:) Co to za przyjemność włączać się do konkurencji, kiedy zostało tylko kilku rywali? To tak, jakby wysyłać totka, kiedy już 5 liczb jest wylosowanych.:) Swoją drogą to największe (moim zdaniem) crapy już się w rankingu znalazły, ciekawy jestem pierwszej piątki. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Berus - 18-10-2011 1. Die Hard 4.0 2. Indiana Jones 4 3. Batman i Robin 4. Atak klonów 5. Mroczne widmo RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - szopman - 18-10-2011 1. Die Hard 4 2. Indiana Jones 4 3. Batman i Robin 4. Shrek Forever 5. S. Darko RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - Mierzwiak - 18-10-2011 Hellloł! S. Darko jest na 69 miejscu, a jedyny Shrek któremu należy się miejsce na liście, czyli trójka, jest na miejscu 46. (17-10-2011, 22:56)shamar napisał(a): 6. JAson XJason Goes to Hell jest jakieś sto razy gorszy, ale Jasona widziało pewnie więcej osób więc może się załapać. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - DUX - 18-10-2011 "S. Darko" jest na 69. miejscu ;) RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - DrunkenMaster - 18-10-2011 Mam nadzieję że znajdzie się miejsce dla fatalnej drugiej części Smokin' Aces. Jedynka mnie osobiście bardzo się spodobała, szczególnie końcówka z muzyką Clinta Mansella w tle :) RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - szopman - 18-10-2011 1. Die Hard 4 2. Indiana Jones 4 3. Batman i Robin 4. Shrek Forever 5. Rambo III * RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - shamar - 18-10-2011 (18-10-2011, 15:17)DUX napisał(a): To po co głosowałeś wtedy? Trzeba było poczekać ;). Głosowałem na poprzedniej stronie. (18-10-2011, 16:40)Mierzwiak napisał(a): Jason Goes to Hell jest jakieś sto razy gorszy, ale Jasona widziało pewnie więcej osób więc może się załapać. Wiem, wiem. Ale jak zauważyłeś mało kto to widział. W jakimś sensie to przypadek podobny do Highlanderów. (18-10-2011, 17:03)DrunkenMaster napisał(a): Mam nadzieję że znajdzie się miejsce dla fatalnej drugiej części Smokin' Aces. Bardziej pasowałby tu Święci z Bostonu. RE: 90 NAJGORSZYCH SEQUELI - wyniki plebiscytu - DrunkenMaster - 18-10-2011 Fakt zapomniałem zupełnie o tym tytule i pewnie się znajdzie w rankingu. |