Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Only God Forgives - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12)
+---- Dział: Filmy Nicolasa Windinga Refna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Nicolasa-Windinga-Refna--85)
+---- Wątek: Only God Forgives (/Thread-Only-God-Forgives--2589)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Only God Forgives - Monika - 28-04-2013

Skoro niektórzy uczą się życia z takich filmów jak "drive" to trzeba ich naprostować, że życie to nie film jest! Oczko

RE: Only God Forgives - Lawrence - 28-04-2013

Mój światopogląd właśnie runął jak maszt w Gąbinie (Konstantynowie) w 1991 roku. Uśmiech

RE: Only God Forgives - Semi - 28-04-2013

Mnie wystarczy powiedzieć, że jest się aktywnym użytkownikiem forum KMF i już mi kolana miękną

RE: Only God Forgives - Azgaroth - 28-04-2013

Dobrze wiedzieć Uśmiech

RE: Only God Forgives - Mental - 28-04-2013

Cytat: albo co gorsza na jakiegoś zboczeńca, który szuka ofiary, którą po imprezie zaciągnie w pobliskie krzaki i zgwałci. Oczko

Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

RE: Only God Forgives - EL-Kal - 28-04-2013

I znowu. Życie to nie film. Gdybyś chciał gwałcić kobiety i zostawiać ciała nad jeziorem, wyglądałbyś jak onanista-informatyk, a nie seksowny Hannibal Lecter dusza towarzystwa.

RE: Only God Forgives - Lawrence - 28-04-2013

(28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

Byłbyś po prostu jak Ted Bundy. On też uwodził swoje ofiary, swoim urokiem osobistym. Miły, przystojny, student prawa w białym Garbusie. Jak to się kończyło wszyscy wiemy.

Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf? To jest mój wątek i żądam, żeby ktoś tu zrobił porządek! Uśmiech

RE: Only God Forgives - Motoduf - 28-04-2013

Cytat:Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf?

Ale za to jest motoduf!

Badum-tszsz

Ależ te fragmenty są zajebiste. Szczególnie ten ze strzelaniną.

motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek Uśmiech

RE: Only God Forgives - Mefisto - 29-04-2013

(28-04-2013, 11:44)Monika napisał(a): Aha, i jak kobieta zamiast w oczy patrzy Ci za drugim razem gdy złapiesz z nią kontakt wzrokowy na czubek głowy - odpuść. Nigdy nie będzie Twoja. Oczko

Pytanie: skąd wiem, że patrzy na mój czubek głowy? Uśmiech

RE: Only God Forgives - Monika - 29-04-2013

Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok. Czy patrzy Ci w oczy, czy w czoło, czy w krocze. lol.

(28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Uśmiech

Tylko po co taką kobietę gwałcić skoro można ją uwieść. Dusza towarzystwa zwykle nie ma z tym problemów. Oczko

RE: Only God Forgives - Mefisto - 29-04-2013

(29-04-2013, 13:26)Monika napisał(a): Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok.

Niby skąd mam wiedzieć, że patrzy mi akurat na czubek głowy, hmm? A może patrzy tuż nad moim czubkiem głowy? Język

RE: Only God Forgives - Motoduf - 29-04-2013

Mental napisał(a):motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek Uśmiech

Ja bym chętnie posprzątał, ale nie mam niestety uprawnień Smutny

A rady Moniki są tak precyzyjne i brutalne, że aż przerażające.

RE: Only God Forgives - Lawrence - 29-04-2013

Ale co tu jest niby do sprzątania? Mamy ciekawą dyskusję. Czy też mamy w kółko mówić, że trailer wygląda świetnie, będzie epa, Kirstin Scott Thomas będzie rządzić, a Gosling będzie milczeć? :/

RE: Only God Forgives - nawrocki - 29-04-2013

Cytat:Czy też mamy
Cytat:milczeć?
O.

RE: Only God Forgives - Strummer - 30-04-2013

Obstawiajmy ile zdań Gosling wypowie przez cały film.

RE: Only God Forgives - Mefisto - 30-04-2013

..22..

RE: Only God Forgives - Pitero - 30-04-2013

Nauczyłem się w życiu, że nieważne ile się mówi ale co.

RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-05-2013

Króciutki film zza kulis:

Śmieszno.