![]() |
|
Only God Forgives - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Nicolasa Windinga Refna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Nicolasa-Windinga-Refna--85) +---- Wątek: Only God Forgives (/Thread-Only-God-Forgives--2589) |
RE: Only God Forgives - Monika - 28-04-2013 Skoro niektórzy uczą się życia z takich filmów jak "drive" to trzeba ich naprostować, że życie to nie film jest!
RE: Only God Forgives - Lawrence - 28-04-2013 Mój światopogląd właśnie runął jak maszt w Gąbinie (Konstantynowie) w 1991 roku.
RE: Only God Forgives - Semi - 28-04-2013 Mnie wystarczy powiedzieć, że jest się aktywnym użytkownikiem forum KMF i już mi kolana miękną RE: Only God Forgives - Azgaroth - 28-04-2013 Dobrze wiedzieć
RE: Only God Forgives - Mental - 28-04-2013 Cytat: albo co gorsza na jakiegoś zboczeńca, który szuka ofiary, którą po imprezie zaciągnie w pobliskie krzaki i zgwałci. Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona
RE: Only God Forgives - EL-Kal - 28-04-2013 I znowu. Życie to nie film. Gdybyś chciał gwałcić kobiety i zostawiać ciała nad jeziorem, wyglądałbyś jak onanista-informatyk, a nie seksowny Hannibal Lecter dusza towarzystwa. RE: Only God Forgives - Lawrence - 28-04-2013 (28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Byłbyś po prostu jak Ted Bundy. On też uwodził swoje ofiary, swoim urokiem osobistym. Miły, przystojny, student prawa w białym Garbusie. Jak to się kończyło wszyscy wiemy. RE: Only God Forgives - Mental - 28-04-2013 Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf? To jest mój wątek i żądam, żeby ktoś tu zrobił porządek!
RE: Only God Forgives - Motoduf - 28-04-2013 Cytat:Rozumiem, że w tym dziale nie ma moduf? Ale za to jest motoduf! Badum-tszsz Ależ te fragmenty są zajebiste. Szczególnie ten ze strzelaniną. RE: Only God Forgives - Mental - 28-04-2013 motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek
RE: Only God Forgives - Mefisto - 29-04-2013 (28-04-2013, 11:44)Monika napisał(a): Aha, i jak kobieta zamiast w oczy patrzy Ci za drugim razem gdy złapiesz z nią kontakt wzrokowy na czubek głowy - odpuść. Nigdy nie będzie Twoja. Pytanie: skąd wiem, że patrzy na mój czubek głowy?
RE: Only God Forgives - Monika - 29-04-2013 Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok. Czy patrzy Ci w oczy, czy w czoło, czy w krocze. lol. (28-04-2013, 16:43)Mental napisał(a): Gdybym szukał ofiary na imprezach do zgwałcenia, to ostatnią rzeczą byłoby stanie pod ścianą, gapienie się i milczenie. Właśnie na odwrót: grałbym zajebistego, wygadanego elokwenta, stawiał drinki, słowem, byłbym duszą towarzystwa. A potem nad rzekę albo w krzaczory i kolejna ofiara zaliczona Tylko po co taką kobietę gwałcić skoro można ją uwieść. Dusza towarzystwa zwykle nie ma z tym problemów. ![]() RE: Only God Forgives - Mefisto - 29-04-2013 (29-04-2013, 13:26)Monika napisał(a): Mef, bo jak patrzycie na siebie to chyba widzisz gdzie pada jej wzrok. Niby skąd mam wiedzieć, że patrzy mi akurat na czubek głowy, hmm? A może patrzy tuż nad moim czubkiem głowy?
RE: Only God Forgives - Motoduf - 29-04-2013 Mental napisał(a):motoduf czyli mod na speedzie - czytaj: tu już dawno powinien być porządek Ja bym chętnie posprzątał, ale nie mam niestety uprawnień ![]() A rady Moniki są tak precyzyjne i brutalne, że aż przerażające. RE: Only God Forgives - Lawrence - 29-04-2013 Ale co tu jest niby do sprzątania? Mamy ciekawą dyskusję. Czy też mamy w kółko mówić, że trailer wygląda świetnie, będzie epa, Kirstin Scott Thomas będzie rządzić, a Gosling będzie milczeć? :/ RE: Only God Forgives - nawrocki - 29-04-2013 Cytat:Czy też mamy Cytat:milczeć?O. RE: Only God Forgives - Strummer - 30-04-2013 Obstawiajmy ile zdań Gosling wypowie przez cały film. RE: Only God Forgives - Mefisto - 30-04-2013 ..22.. RE: Only God Forgives - Pitero - 30-04-2013 Nauczyłem się w życiu, że nieważne ile się mówi ale co. RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-05-2013 Króciutki film zza kulis: Śmieszno. |