![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 09-11-2012 Screeny są wyraźnie podrasowane, tak samo jak podrasowane były te z IV. Nawet jeśli nie będzie wyraźnej poprawy w grafice, będę kontent. IV wciąż jeśli śliczna, a sądząc po tym jak fantastycznie zapowiada się Los Santos i okolice, trudno mi na cokolwiek narzekać w tej kwestii. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-11-2012 Piaskownica w V ma być 3-5 razy większa niż teren w Red Dead Redemption. Co jednak najlepsze, cały teren będzie dostępny już na samym początku gry. Fuck yeah. ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Grand Theft Auto - simek - 12-11-2012 Nie wyobrażam sobie tak dużego terenu, mam nadzieje, że nie dodali na siłę gór, rzek i lasów, w których nic nie ma żeby tylko chwalić się jaki to wielki teren oddali do gry. W każdy razie już wiem, że pierwsze parę godzin gry w V to zapieprzanie do przodu w najfajniejszym możliwym samochodzie i rozkoszowanie się widokami :D RE: Grand Theft Auto - Danus - 12-11-2012 Być może będzie to pierwsze GTA, jakie zakupię w dniu premiery na PS3. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-11-2012 (12-11-2012, 17:39)simek napisał(a): Nie wyobrażam sobie tak dużego terenu, mam nadzieje, że nie dodali na siłę gór, rzek i lasów, w których nic nie ma żeby tylko chwalić się jaki to wielki teren oddali do gry.Właśnie się zastanawiam czy te doniesienia nie są też zbyt przesadzone. 3xRDR brzmi jeszcze wiarygodnie, ale 5 to już za dużo. Podejrzewam że sam teren miejski, Los Santos, może być 2 do 3 razy większe od Liberty City. Poza tym nawet jeśli byłoby to 5xRDR, to ciekawe czy liczy się też dno oceanu? Bo przecież nie będzie można nurkować w nieskończoność. PS. Mają być podwodne jaskinie do eksploracji. (12-11-2012, 17:39)simek napisał(a): W każdy razie już wiem, że pierwsze parę godzin gry w V to zapieprzanie do przodu w najfajniejszym możliwym samochodzie i rozkoszowanie się widokami :DO to, właśnie to :) RE: Grand Theft Auto - Mental - 13-11-2012 Cytat:W każdy razie już wiem, że pierwsze parę godzin gry w V to zapieprzanie do przodu w najfajniejszym możliwym samochodzie i rozkoszowanie się widokami To + kupno dobrych broni. GTA w tej materii oferuje możliwości większe niż Texas, Vermont i Utah razem wzięte. Właśnie - będą sklepy z bronią? RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 13-11-2012 Ponoć sklepy mają wrócić. W GTA IV nie było, bo w Nowym Jorku chyba takich po prostu nie ma. RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 13-11-2012 Jak to nie było sklepów, jak były. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 13-11-2012 Ale z lewymi handlarzami w podziemiach. A w V powróci klasyczne Ammunation. RE: Grand Theft Auto - Mental - 13-11-2012 Cytat:w Nowym Jorku chyba takich po prostu nie ma.Oczywiście, że są, ale kupić trudniej niż w Utah czy Vermont. W NYC jak nie masz znajomego prokuratora, gliniarza albo polityka, to raczej broni legalnie nie dostaniesz. A wracając do GTA, tak wyglądają sklepy w tej grze? Przecież to przypomina meline: Ja bardziej myślałem o czymś takim: RE: Grand Theft Auto - Snuffer - 13-11-2012 A co ma przypominać, skoro tylko w takich miejscach możesz kupić tam broń? Akurat sklepiki z bronią fajnie oddali w GTA IV, pamiętam że zawsze na początku gry wyciągałem pistolet u "dilerów", aby wyciągnęli swój lepszy model, potem kończyli z kulką w głowie, ja ze świetnym pistoletem i dwoma gwiazdkami na głowie (bo jeszcze koledzy wybiegali). Ach, nie mogę się doczekać GTA V, są może jakieś informacje jak długo zajmie konwersja? RE: Grand Theft Auto - Mental - 13-11-2012 Cytat:A co ma przypominać, skoro tylko w takich miejscach możesz kupić tam broń? W sumie to głupie pytanie zadałem. Przecież ci ludzie (bohaterowie GTA: pospolici przestępcy oraz inni wyjęci spod prawa) w życiu nie kupiliby broni legalnie. Cytat: pistolet u "dilerów", aby wyciągnęli swój lepszy model, potem kończyli z kulką w głowie Zabijałeś handlarzy bronią? Bezsensu. Ci ludzie powinni być kanonizowani, ja im krzywdy nie robię :) RE: Grand Theft Auto - Hitch - 13-11-2012 Cytat:są może jakieś informacje jak długo zajmie konwersja? Nie ma. Póki co, platformy docelowe to PS3 i Xbox. Pewnie tak jak zawsze konwersja na PC będzie kilka miesięcy po (wszystkie "duże" GTA, "L.A. Noire") albo nie będzie w ogóle (RDR). Nawet jeśli, na twoim miejscu martwiłbym się raczej poziomem optymalizacji, bo akurat tym Rockstar się nie może jakoś popisać od czasów "Vice City" i "San Andreas". Choć z drugiej strony współpracują z twórcami "Mafii 2", więc może chcą się od nich nauczyć tajników sztuki nadawania zajebistego wyglądu grze, a używania do jego renderingu przedpotopowego sprzętu :) RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 13-11-2012 Max Payne 3 to chyba wystarczający dowód, że R* nauczyło się (mam nadzieję) konwertować gry :) RE: Grand Theft Auto - Hitch - 13-11-2012 Nie wiem. W MP3 grałem tak jak bozia przykazała - na konsoli :) Za to GTA3, GTA4 i LAN to koszmar pod tym względem. EDYCIA: http://www.rockstargames.com/ Jeśli ktoś jeszcze jakimś cudem tego nie widział - odliczanie do premiery drugiego zwiastuna GTA5. Huhu, jeszcze tylko 28 godzin :) RE: Grand Theft Auto - PropJoe - 14-11-2012 fap fap fap RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 14-11-2012 smells like gta spirit RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 14-11-2012 Zgodnie z oczekiwaniami: zajebiste :) Ostatnia scenka kapitalna, coś mi mówi że mocno przeplatająca się fabuła opowiedziana za pośrednictwem trzech postaci będzie strzałem w dziesiątkę. Wizualnie nie widzę wielkich różnic między V a IV, ot inny klimat. Ale za to jaki! RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 14-11-2012 Czy ja tam widzę Astona DB5? :) :) :) RE: Grand Theft Auto - military - 14-11-2012 Średni ten drugi trailer - tzn. dobry, ale nieporównywalnie gorszy od pierwszego. Zupełnie inny klimat, jakaś badziewna akcja z gościem uwieszonym masztu na jachcie... |