![]() |
|
Batman: Arkham Series - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Batman: Arkham Series (/Thread-Batman-Arkham-Series--3202) |
RE: Batman: Arkham... - military - 04-06-2014 Po co w batmobilu pierdyliard działek i wyrzutnia rakiet, skoro i tak nie będzie można z tego strzelać do ludzi? No chyba że to działka na strzałki usypiające, a rakiety tylko oślepiają.:) RE: Batman: Arkham... - Juby - 10-06-2014 Miasto, grafika, jazda Batmobilem - wygląda obłędnie! Tylko ten tryb walki Batmobilem jakiś taki se. Ale i tak się jaram. RE: Batman: Arkham... - military - 10-06-2014 Takich pustek na ulicach to jeszcze w żadnym sandboksie nie widziałem. Graficznie moim zdaniem nie odbiega szczególnie od poprzednich części - już one wyglądały doskonale - ale wszystkiego jest trochę więcej. Jazda po pustych ulicach trochę bezsensowna, skoro można szybować. RE: Batman: Arkham... - Hitch - 10-06-2014 Pustki są, bo Rocksteady nie chce filmików na Tubie z Batmanem lejącym przechodniów :) RE: Batman: Arkham... - patyczak - 26-06-2014 Właśnie skończyłem Arkham Origins i to wcale nie jest zła gra. Owszem, jest mało nowości w stosunku do poprzednich części, miasto choć większe wydaje się mniej ciekawe, brak zagadek Riddlera, słabe potyczki z bossami i ogólnie czuć, że brak tu jakiegoś błysku, ale fabuła jest bardzo dobra i wciągająca (choć twist oczywiście nie zaskakuje). Poważniejsza. I tak skonstruowana, że nie ma się wrażenia sztucznego zaliczania kolejnych miejscówek kolejnych superłotrów, tak jak to było w przypadku Arkham City. Brak tu tego przesytu i to jest wielka zaleta. RE: Batman: Arkham... - Huntersky - 26-06-2014 Fabuła, postacie i ich modele są najlepsze w całej serii. Kuluje dopracowanie i całość po prostu śmierdzi odgrzewanym kotletem. RE: Batman: Arkham... - Juby - 08-09-2014 http://www.comingsoon.net/news/gamenews.php?id=122738 Długo każą jeszcze czekać. :( RE: Batman: Arkham... - Huntersky - 08-09-2014 Do tego czasu może już skończę Wiedźmina 3 na 100 procent. :) RE: Batman: Arkham... - mwwmck - 16-09-2014 Jedna z lepszych gier jaką wydano na konsolę - przeszedłem całą fabułę i małą część zadań pobocznych. Wspaniale spędzony czas. RE: Batman: Arkham... - Juby - 16-09-2014 Która gra? RE: Batman: Arkham... - mwwmck - 17-09-2014 Heh teraz zauważyłem, że nad moim poprzedni postem wisi inny z inną grą w treści. Ja miałem na myśli grę z tematu: batman arkham city. W Wiedźmina 3 jeszcze niestety nie miałem okazji grać chodź zamierzam ;) RE: Batman: Arkham... - Juby - 18-09-2014 Panie, którego nicka nie można wymówić. Nie odnosiłem się do wypowiedzi Huntersky'ego. Temat nie jest o Arkham City tylko o wszystkich grach Arkham, więc pytałem konkretnie, o której części piszesz. A w Wiedźmina 3 nic dziwnego, że nie grałeś bo premierę będzie miał w przyszłym roku. RE: Batman: Arkham... - Huntersky - 07-12-2014 Kolejny "gameplay" z Arkham Knight Grafika jest koszmarna. Jasne, jest mega zaawansowana i bogata w najnowsze błyskotki, ale efekt końcowy jest odpychający, paskudny zielony filtr i nawalenie tylu shaderów, że wszystko wygląda jak zgniła błyszcząca buła. Trochę umiaru, panowie. Z innych rzeczy: powtórzyłem sobie Arkham Origins. Wrażenia duże lepsze niż za pierwszym raz, choć ogólny werdykt się nie zmienia, to wciąż część z najlepszą fabułą i charakterystyką postaci, wymagającymi bossami i z najładniejszą grafiką. Solidny odcinek serialu. RE: Batman: Arkham... - military - 07-12-2014 Animacja twarzy jak na poprzedniej generacji.:) Ogólnie nie widzę wielkiego skoku jakościowego grafiki. "Więcej się błyszczy" to nie lepsza grafika. Generalnie jakieś to bez klimatu Batmana, za to z klimatem każdej gry na silniku Unreal: wielkie bary i dużo lśniących metalicznych powierzchni. RE: Batman: Arkham... - Huntersky - 07-12-2014 Sam Batman to jedna wielka designowa pomyłka. Oby dało się zmienić skin na Batflecka. :) RE: Batman: Arkham... - Hitch - 07-12-2014 Ja wciąż liczę na kostium Keatona. Jak przy okazji ostatniej części go nie wrzucą, bojkotuję :) RE: Batman: Arkham... - Hitch - 25-02-2015 Przygody Batmana na konsole i komputery prześcignęły ekranizacje. Trzecia część serii dostała "eRkę" :) http://uk.ign.com/articles/2015/02/24/batman-arkham-knight-is-rated-m RE: Batman: Arkham... - Juby - 26-02-2015 Finalny (?) zwiastun RE: Batman: Arkham... - Hitch - 26-02-2015 Jeszcze będzie zwiastun premierowy i parę gejmplejowych tuż przed. Zawsze tak jest :) RE: Batman: Arkham... - Juby - 26-02-2015 Nie wiem czy to przez rozczarowanie jakim było dla mnie Arkham Origins, czy może przez przesunięcie premiery gry o 7 miesięcy, a może przez fakt, że uważam że Arkham Asylum i Arkham City wycisnęły z Batmana maksimum, ale od bodajże lipca ubiegłego roku całkowicie zapomniałem o tym, że premiera tuż tuż. Totalnie się nie jaram. :-\ Grafika fajna. Ponownie polatać Batmanem po mieście będzie super. Pościgi Batmobilem zapowiadają się dobrze. Ale mimo to moją reakcją na każdą nową informację o tej grze komentuje ![]() No cóż. Prawdopodobnie w marcu będę miał składanego nowego kompa (takiego, który udźwignie AK na maksymalnych wymaganiach). Obiecałem sobie, że dam Origins drugą szansę, może powtórka sprawi, że nabiorę apetytu na kolejną część. |