![]() |
|
X-Men: Apocalypse (2016) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: X-MEN UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-X-MEN-UNIVERSE--63) +---- Wątek: X-Men: Apocalypse (2016) (/Thread-X-Men-Apocalypse-2016--4540) |
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Pelivaron - 09-10-2015 “Since the dawn of civilization, he was worshiped as a god. Apocalypse, the first and most powerful mutant from Marvel’s X-Men universe, amassed the powers of many other mutants, becoming immortal and invincible. Upon awakening after thousands of years, he is disillusioned with the world as he finds it and recruits a team of powerful mutants, including a disheartened Magneto (Michael Fassbender), to cleanse mankind and create a new world order, over which he will reign. As the fate of the Earth hangs in the balance, Raven (Jennifer Lawrence) with the help of Professor X (James McAvoy) must lead a team of young X-Men to stop their greatest nemesis and save mankind from complete destruction.” RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Juby - 11-11-2015 Trailer z TFA w połowie grudnia. Mądra decyzja. Star Warsy zabijają cały hajp na filmy przed ich premierą, więc najlepiej będzie rozpocząć kampanię marketingową przy ich premierze. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - zombie001 - 11-11-2015 Nie znam się, ale przypuszczam że jest spora szansa na taki zestaw. Nie zdziwię się jak przy Star Warsach - puszczane będą mieszanki tych zwiastunów: - pierwszy zwiastun "Civil War" - najnowszy zwiastun "BvS" - zwiastun "Warcrafta" - pierwszy zwiastun " X-Men: Apocalypse" - pierwszy zwiastun "ID2" - ostateczny zwiastun "Deadpoola"
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Danus - 11-11-2015 Z tym zwiastunem ID2 byłbym ostrożny, chyba, ze masz jakieś informacje. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Pelivaron - 20-11-2015 nowe zdjęcie od Singera: ![]()
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Juby - 03-12-2015 ![]() Tydzień temu zwiastun Capa. Dziś BvS. Może za tydzień... RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Juby - 10-12-2015 ![]() Jutro trailer! RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Danus - 10-12-2015 Ostatnio powtórzyłem sobie DoFP i mam chrapkę na nowych Xów. Jeśli jutro zwiastun to nic tylko czekać
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Pelivaron - 11-12-2015 wyciekło kilka fotek ![]() RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Gieferg - 11-12-2015 Jean i Scott z twarzy... niezła para brzydali Nie wiem czy dam radę się przyzwyczaić.
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Danus - 11-12-2015 Tak zwłaszcza Jean, gdzie Ty masz oczy? Na fotce wreszcie Apocalipse wygląda jak należy, czyli nie tak jakby urwał się z planu serialu o Power Rangers
RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - simek - 11-12-2015 Dalej wygląda jak z planu Power Rangers, tylko jest oświetlony na szaro, więc mniej oczojebny. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Gal Anonim - 11-12-2015 Zwiastun wyglada dość chaotycznie. Fajne elementy (troche dziwne VFX) i pewnie jako calosc mi się spodoba, ale zwiastun mnie nie ruszył szczegolnie. Jak skupienie schodzi z McAvoya i Fassbendera to schodzi ze mnie cisnienie na ten film. Fajnie, ze adaptuja bardziej hardkorowe nerdowskie historie, ale ja z tymi dwoma aktorami wolalbym cos prostszego po prostu o konflikcie Xaviera i Magneto. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - koronex1989 - 11-12-2015 Cytat:Fajnie, ze adaptuja bardziej hardkorowe nerdowskie historie, ale ja z tymi dwoma aktorami wolalbym cos prostszego po prostu o konflikcie Xaviera i Magneto. Ile razy mozna walkowac konflikt Magneto i Xaviera RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Gal Anonim - 11-12-2015 Masz racje zadając to pytanie bez znaku zapytania, dlatego nie czepiam sie. Rozumiem dlaczego decydują się na to. Niemniej akurat McAvoy i Fassbender maja tak znakomita chemie, ze chcialbym ogladac caly film wokół ich relacji zbudowany - poki co w First Class i DOFP to byly dla mnie najlepsze momenty tych filmów. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Mierzwiak - 11-12-2015 World of Warcraft Gods of Egypt The Huntsman: Winter’s War’ Full Trailer X-Men: Apocalypse Zapamiętam 2015 jako rok, w którym w trailerach zobaczyłem jedne z najgorszych efektów specjalnych w wysokobudżetowym kinie ![]() Trailery DOFP robiły na mnie ogromne wrażenie, ten nie robi żadnego. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - koronex1989 - 11-12-2015 Cytat:Masz racje zadając to pytanie bez znaku zapytania, dlatego nie czepiam sie. Rozumiem dlaczego decydują się na to. Niemniej akurat McAvoy i Fassbender maja tak znakomita chemie, ze chcialbym ogladac caly film wokół ich relacji zbudowany - poki co w First Class i DOFP to byly dla mnie najlepsze momenty tych filmów.Już DOFP różnił się pod tym względem od Firsc Class gdzie było mniej scen między oboma aktorami i jakoś nie przeszkodziło to w znakomitości filmu. Ba dla mnie nawet McAvoy na tym zyskał i zagrał jeszcze lepiej w DOFP bo film bardziej skupiał się wkoło niego. Także dla mnie DOFP to już był taki moment gdzie już dalej nie powinno się za bardzo drążyć konfliktu między Xavierem a Magneto. Owszem tutaj też będą starcia ale tylko dlatego że Apocalypse kontroluje Magneto. I dla mnie gitara bo to zawsze coś innego. Sam trailer ok ale dupy nie urywa. Zdjęcia w porządku tylko efekty są niedopracowane. Najlepsze to zdecydowanie łysy Xavier na końcu i nawet Apocalypse mi sie podoba. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Danus - 11-12-2015 (11-12-2015, 16:50)Mierzwiak napisał(a): World of Warcraft Dlaczego w tym zestawieniu nie ma BvS? Walić jakość efektów, które pewnie są niedopracowane, bo widać tu kolejną świetną historię w świecie X-menów. Ja na oglądając zajawkę poczułem gęsią skórkę i coraz bardziej jestem na tak co do postaci Apocalipse. Jestem dobrej myśli. RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - Gieferg - 11-12-2015 Meeeh. Znaczy pewnie film będzie spoko, ale jaranie się odkładamy na przyszły rok. Gdyby tak wyglądał zwiastun filmu nie należącego do serii, którą od lat śledzę, zapomniałbym o nim w minutę po obejrzeniu. Była tam w ogóle Psylocke? (a, widzę, była, przez sekundę) danus napisał(a):Tak zwłaszcza Jean Niezły paszczur, a fryzura ją jeszcze dobija ![]() Cytat:Dlaczego w tym zestawieniu nie ma BvS? Bo ma o klasę lepsze efekty od wymienionych? Hmm, czy to ma być osadzone w latach 80-tych? A jeśli tak, to mam rozumieć, ze wszyscy bohaterowie z jakiegoś powodu zamiast starzeć się o dekadę starzeją się o góra dwa lata? Mystique ok, wyjaśnili, ale Beast? Magneto? Xavier? QuickSilver? Moira? RE: X-Men: Apocalypse (reż. Bryan Singer, 2016) - und3r - 11-12-2015 Spodziewałem się znacznie lepszego trailera... Może drugi będzie lepszy, ten jest "meh". Poza tym, nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale za dużo tam wymuszonych one-linerów w dialogach, w dodatku przeciętnych. I chyba JL też mi się przejadła w tej roli. |