![]() |
|
Tiwi szołs - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Tiwi szołs (/Thread-Tiwi-szo%C5%82s--803) |
RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 10-05-2017 Norm Macdonald prowadził jakiś czas temu talk show na YouTube i wyglada to calkiem ciekawie. Tutaj odcinek z Merchantem, gdzie gadają m.in. o pedofilii, Jimmym Savile'u, transgenderyzmie itp. Historia Macdonalda o Matlocku mnie zabiła. :D W ogole calosc jest swietna - niezręczna i dziwna momentami bardzo mocno, ale rozwala mnie. "WHO WAS THE BETTER MAN: doctor Martin Luther King or... STALIN?" :D RE: Tiwi szołs - Snuffer - 10-05-2017 Mnie Norm bawił najbardziej gdy w tym programie zapłacono mu za promowanie jakiegoś gówna do grilla, a on nawet nie udawał że bierze to na poważnie :D RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 11-05-2017 A widziales odcinek z Merchantem? No bo dla mnie jest absolutnie cudowny. Ale chyba wolalbym, zeby to byl swiadomy humor i on specjalnie robi to takie niezręczne - wtedy dodatkowo zabawne byloby to jak Merchant z niego zartuje. (Bo inaczej to jest smutne troche. :P) A reklama tez super. Jak bede mial troche czasu to sobie reszte odcinkow obadam, bo mial paru ciekawych gosci. RE: Tiwi szołs - Snuffer - 11-05-2017 Jak wczoraj trochę posprawdzałem (odcinek z Billem Haderem) i to są świadome zagrywki Norma. RE: Tiwi szołs - Proteus - 13-05-2017 RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 22-05-2017 (11-05-2017, 18:58)Snuffer napisał(a): Jak wczoraj trochę posprawdzałem (odcinek z Billem Haderem) i to są świadome zagrywki Norma.Powiem tylko, że odcinek z Haderem też świetny. Bardziej normalny niż z Merchantem. :) Obejrzalem juz pare tych odcinkow i, kurde, szkoda, że nie ma nowych. :( Tym bardziej, że te nowsze - wlasnie Hader, Merchant - są IMO lepsze i bardziej zabawne. RE: Tiwi szołs - Proteus - 12-09-2017 RE: Tiwi szołs - Proteus - 05-10-2017 Uwielbiam Terry'ego. A resztę serii Hot Wings, polecam. RE: Tiwi szołs - Proteus - 11-10-2017 RE: Tiwi szołs - Cator - 11-10-2017 Podoba mi się ten brytyjski sposób w jaki Charlie krzyczy "You dirty bahstaard!" :) RE: Tiwi szołs - Cator - 11-10-2017 Wholesome Tom Hanks is wholesome. RE: Tiwi szołs - Perfik - 22-10-2017 Jeff Goldblum obchodzi dzisiaj 65 urodziny. My hero :). RE: Tiwi szołs - Mierzwiak - 05-11-2017 Zaskakująco sympatyczny wywiad: RE: Tiwi szołs - Proteus - 15-12-2017 RE: Tiwi szołs - harlequinade - 15-12-2017 O czyli u Grahama dzisiaj Star Wars na całego :) RE: Tiwi szołs - Pelivaron - 16-12-2017 Ale Daisy wygląda znakomicie <3 RE: Tiwi szołs - harlequinade - 18-12-2017 Nie wiem czy ktoś tu ogląda ale Sam Rockwell poprowadzi SNL 13 stycznia :) RE: Tiwi szołs - Mierzwiak - 18-12-2017 Ja oglądam, ale od kilku tygodni SNL jest tak koszmarne, że nie jestem w stanie obejrzeć więcej niż kilkadziesiąt sekund skeczu. Czasami odpadam już po kilkunastu. RE: Tiwi szołs - harlequinade - 19-12-2017 Ja na razie widziałam tylko peirwsze 3 odcinki tego sezonu, Gosling mi się najbadziej podobał uwielbiam jak nie może powstrzymać wybuchów śmiechu ^^ Ale Rockwell na pewno będzie super RE: Tiwi szołs - Proteus - 03-01-2018 |