Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43)
+--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46)
+--- Wątek: Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile (/Thread-Taniuchne-DVD-Blu-ray-gdzie-i-za-ile--57)

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - newretro - 19-02-2013

Ja kupuje w sklepie "Wszystko po 5zł" filmy wycofane z kiosków, nadwyżki magazynowe itp, uwaga... w cenie 2,5zł za sztukę. I są to bardzo dobre filmy, wydania które były w kiosku po 29,99zł m.in: Seria Wampiry pierwsze 14 tomów (m in. Underworld, Blade, Wywiad z wampirem, Daybreakers...), Seria Złota Kolekcja Hollywood, Seria wybrańcy Mocy, a trafi się też Oszukać Przeznaczenie 4 z okularami 3D. Poza tym ostatnio w biedronce były filmy za 9,99zł, trzeba tylko uważać bo były tam VCD, których nie trawie. Wstawił bym fotki mojej małej kolekcji, ale jeszcze nie mogę jako nowy użytkownik. Pozdrawiam

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - tchopz - 19-02-2013

Z sensownych tytułów w Biedronie był Drive za te 9,90... Może jeszcze gdzieś się znajdzie.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Mierzwiak - 19-02-2013

Drive na DVD jest tak samo skopane, jak na Blu-ray (za ciemny obraz, połowa detali poszła się walić).

NIE KUPOWAĆ!!!

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - simek - 19-02-2013

Czekam na wypasioną wersję(miał być lepszy obraz, komentarz reżysera i jakieś dodatki) Drive'a którą Refn zapowiadał tuż po premierze, ale jak widać czas leci a o tym ani widu ani słychu, taki słowny z niego koleś.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Mierzwiak - 19-02-2013

Lepszy obraz? W sensie, że na Blu-ray? Niemożliwe. Lepszego już nie będzie :)

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - newretro - 23-02-2013

(19-02-2013, 13:38)shamar napisał(a): Daj namiary na tytuły. Może zrobimy biznes bo mi brakuje kilku tytułów z kilku kolekcji.

Shamar na chwile obecną do kupienia jest: większość kolekcji Wampiry: Underworld, Daybrakers - Świt, Straceni Chłopcy, Miasteczko Salem, Underworld Evolution, Blisko Ciemności, Wywiad z Wampirem. Z innych serii m.in: Wayat Earp, This Is It (Michael Jacson), Dziecko Rosmary, Kobieta Kot, Batman Mroczny Rycerz, Pat Garrett i Billy Kid, Top Gun, Mission Imposible, Batman Początek, Dobry Niemiec, Jestem Legendą, Superman 2, Full Metal Jacket. I jeszcze więcej ale tyle się z szybkiego zdjęcia w sklepie dało odczytać. Wydania książkowe, tzn. kilka stron opisu filmu i płyta dvd na końcu, ładnie się to prezentuje na półce. Napisz co Ci brakuje to jak będę to popatrzę co można dostać.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - shamar - 08-05-2013

@ up - jest "Hypnos" ;)

Skyfall (wersja sklepowa) w Biedronce po 19.90.

I kilka innych tytułów.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Bartosz Pocierak - 13-06-2013

W Dąbrowie Górniczej w lumpeksie znalazłem stoisko z blu rayami. Sporo fajnych tytułów w dobrej cenie. Wykopałem Geneza planety małp za 28zł i Skyfall za 30zł.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Gieferg - 13-06-2013

To super, ale biorąc pod uwagę, że DG nie jest wioską z jednym lumpeksem, niewiele pożytku z takiej informacji.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Juby - 14-06-2013

Widmo lumpeksu

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Bartosz Pocierak - 23-06-2013

na merlin.pl kod rabatowy MERLIN06 daje 20% na wszystko, np. django za 69zł na BD.
kod ważny niby do dzisiaj do 9:00 ale u mnie działał jeszcze o 12:55

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - shamar - 23-06-2013

Czy po 6-10 PLN to są "taniuchne"?

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - Bartosz Pocierak - 05-08-2013

na francuskim amazonie superanckie promocje.
Kup 4 blu a dostaniesz 20 € zwrotu

Kup 10 blu a dostaniesz 50% rabat

+ kilka innych promocji
duży wybór, a francuski amazon daje możliwość wyszukiwania po pl napisach (jest w czym wybierać)

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - MOLQ - 07-08-2013

Taka przecene ostatnio wynalazlem - kazda sztuka po 2zl :)

[Obrazek: n6cqd4.jpg]

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - shamar - 07-08-2013

Pewnie w Tesco?

Jeszcze ze 2 tygodnie temu sprzedawali to, chyba, 9.90. Widocznie nikt nie brał.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - simek - 07-08-2013

Ja to i po 0,90 zł bym tego nie brał :p

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - PropJoe - 07-08-2013

Ej, no Muppety były chyba spoko.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - simek - 07-08-2013

Nie, nie były :p Ja nie mam zbytniego sentymentu nawet do oryginału(oprócz loży szyderców), a film zapamiętałem jako kiepski.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - MOLQ - 07-08-2013

Zawsze potraficie zniszczyc radosc ;p ale mam to w dupie :D

Nie w Tesco, jeszcze zakupilem Liste przebojow Trojki 2007-2011 (5cd) i wydania polskich przebojow z lat 60 i 70 Dzieci kwiatów.

RE: Taniuchne DVD gdzie i za ile - nawrocki - 07-08-2013

Cytat:Nie w Tesco
To pewnie w Radości :))