Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny (/Thread-Nowo%C5%9Bci-zapowiedzi-trailery-w%C4%85tek-informacyjny--1042)

- Jakuzzi - 30-01-2010

Glut napisał(a):Ja czekam na Treme z tego względu że zapowiada się swoista kontynuacja The Wire.

W jakim sensie?

- Negrin - 30-01-2010

W żadnym - co wiecej Simon (nie mogę teraz znaleźć linka, czytałem jakiś czas temu) podreślał, że nie należy oczekiwać "drugiego Wire".

- Glut - 31-01-2010

Bo Simon, bo gdzieś wyczytałem że Treme ma się skupiać po części na zarządzeniu miastem.

- Jakuzzi - 31-01-2010

No to faktycznie - kontynuacja The Wire jak sie patrzy. :)

- Gal Anonim - 31-01-2010

Glut napisał(a):Bo Simon, bo gdzieś wyczytałem że Treme ma się skupiać po części na zarządzeniu miastem.
To może to adaptacja SimCity w takim razie?

- Glut - 31-01-2010

Crov, ty może obejrzyj w końcu The Wire.

Jakuzzi napisał(a):No to faktycznie - kontynuacja The Wire jak sie patrzy.

No bez jaj, cały wątek polityczny w The Wire się do tego sprowadza.

- Mental - 02-02-2010

HBO szykuje biografię przeciwniczki gejów, Anity Bryant

- Artemis - 02-02-2010

WOW! Bryant to jest fascynująca postać - może wyjść coś super ciekawego!

- tomashec - 02-02-2010

Mam nadzieję, że soundtrack będzie wyposażony w jej szlagiery.

- Mental - 06-02-2010

takie rzeczy only on HBO

Maria Bello zagra jedną z głównych ról w nowym serialu dramatycznym telewizji HBO, "Emergency Sex".

(...)

Twórcy szczegółowo opisali swoje doświadczenia z misji pokojowych w Kambodży, Somalii i Haiti w latach 90., poruszając m.in. tematy wykorzystywania seksualnego kobiet-uchodźców przez żołnierzy ONZ oraz handlu ciałem w zamian za żywność.

jebać ONZ - od dawna to powtarzam.

- Snuffer - 06-02-2010

Holy fuck!
Taka kobieta, w takiej stacji, w serialu o takiej tematyce? You can't go wrong with that :cool:

- Mental - 06-02-2010

to już przesada:

Reżyser "Milczenia owiec" kręci serial dla HBO

HBO najwyraźniej wciela w życie powiedzonko "będzie epicko, rozkurwimy kosmos". oby zrealizowali choć połowę planowanych projektów.

- Mefisto - 06-02-2010

Przyznaj się lepiej, że jesteś autorem wszystkich tych newsów :)

- Artemis - 06-02-2010

Zapowiada się mega ciekawie, tym bardziej, że Rachel wychodzi za mąż to najlepszy film Demme'a od czasu Milczenia owiec - chyba że coś przegapiłam. Skromne, ale mega intensywne i prawdziwe kino. Czułam się po nim jak po akupunkturze drutami.

- jarod - 07-02-2010

Posty z tego tematu mają najwyraźniej jakąś moc sprawczą - życzę sobie zatem miniserialu na podstawie Hyperiona Dana Simmonsa (nalepsze sf jakie w życiu czytałem) oraz serialu o amerykańskiej młodzieży z lat'70, w reżyserii Linlatera, ze scenariuszem Alana Balla.
Liczę, że stosowne newsy pojawią się w tym topicu w przeciągu miesiąca.
:-D

- simek - 07-02-2010

Sorry ziom, musisz mieć powyżej tysiąca postów, żeby dyrektorzy HBO uwzględniali Twoje zachcianki :wink:

Ktoś ma jeszcze Opere 10 na siódemce i mu się nie włącza nowa stronka HBO? Na IE też. Instaluję co chcą i dalej nic.

- Artemis - 07-02-2010

Myślę że prędzej czy później HBO nakręci coś o nastolatkach - high school drama jeszcze w ich wykonaniu nie było, a przecież lubują się w sprowadzaniu gatunków do parteru...

- Jakuzzi - 07-02-2010

HBO nigdy nie nakreci czegos takiego - wlasnie dlatego, ze to HBO.

- Artemis - 07-02-2010

Czemu?

- Corn - 07-02-2010

Bo dla Jakuzziego to zło ostateczne, jeżeli w filmie zagra ktoś w wieku około 20 lat :]