![]() |
|
najprzystojniejsi aktorzy;) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ludzie filmu (https://forumkmf.pl/Forum-Ludzie-filmu--14) +--- Wątek: najprzystojniejsi aktorzy;) (/Thread-najprzystojniejsi-aktorzy--112) |
RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014 Z tym Benedictem Cumberbatchem to oczywiście absurd, po prostu jest nowym odkryciem aktorskim i umieszczają go w takich rankingach nawet pomimo wyglądu klauna. Fajnie, że ktoś jeszcze dołączył do tematu, bo ja już mam szlaban na wstawianie nowych postów w tym wątku i obawiałam się, że temat znowu spadnie w czeluście niebytu forum KMF ;D Dużo osób przegląda ten temat, też mogłyby się dopisać:) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Capt. Nascimento - 10-12-2014 Jakieś czasopismo wybrało na najseksowniejszego aktora roku Petera Dinklage'a i osobiście uważam że zasługuje na to bardziej niż Cumberbatch. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014 (10-12-2014, 01:36)Capt. Nascimento napisał(a): Jakieś czasopismo wybrało na najseksowniejszego aktora roku Petera Dinklage'a i osobiście uważam że zasługuje na to bardziej niż Cumberbatch. I tu się z tobą zgodzę. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Mefisto - 10-12-2014 (10-12-2014, 01:11)Capt. Nascimento napisał(a): inteligencję Zwłaszcza na tym drugim zdjęciu :) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Capt. Nascimento - 10-12-2014 No tam akurat gra prostego chłopa, więc to inna sprawa. :P I nie mówię że ma spojrzenie o takiej przenikliwości jak Steve Jobs, tylko że wyraźnie bystrzejsze od większości współczesnych "bożków" - bardziej modeli niż aktorów. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - unknown - 10-12-2014 Właściwie to każdy powinien pisać przez edycję w swoim jednym wątku. Mokry sen moderatora. Ps. Co za bzdura z ta edycją. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Snuffer - 10-12-2014 Aha, czyli posty w przeciągu godziny (bądź kilku), dodawane przez jednego użytkownika tylko ze zdjęciami to co? Bo mi kilku użytkowników zwróciło na to uwagę, nazywając to spamem - nie masz do czynienia z nadgorliwością ani lenistwem z mojej strony. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - unknown - 10-12-2014 Pod warunkiem, ze edytowany post pokaże mi w nowych postach. Często sprawdzam forum i takie edytowane lecą dla mnie w kosmos. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014 (10-12-2014, 14:43)Snuffer napisał(a): Aha, czyli posty w przeciągu godziny (bądź kilku), dodawane przez jednego użytkownika tylko ze zdjęciami to co? Bo mi kilku użytkowników zwróciło na to uwagę, nazywając to spamem - nie masz do czynienia z nadgorliwością ani lenistwem z mojej strony. Snuffer, to było 7 zdjęć wstawionych w ciągu ok 3 tygodni, a nie kilku godzin (od 20 listopada do wczoraj), a problem jest właśnie w tym, że post edytowany nie podnosi tematu do najnowszych postów, czyli i tak pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, bo temat by spadł z powrotem. A tak naprawdę chodzi o to, że jest tu bardzo mało userek, więc siłą rzeczy nie będzie tu tyle wpisów co w temacie o najładniejszych aktorkach, który ma 131 stron, podczas gdy ten ma 7 stron. A jeśli faktycznie kilku userów mnie zgłosiło, zaraz po tym jak napisałam, że temat ma sporo odsłon, to raczej ci, którym to było nie w smak i którym w ogóle przeszkadzają tematy gdzie kobiety oceniają wygląd mężczyzn;) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Snuffer - 10-12-2014 Z czego dwa ostatnie posty w przeciągu godziny, a poprzedni dzień wcześniej. Na to zwrócono mi uwagę. Apeluję o rozwagę zwyczajnie. Nie, przeszkadzało tym którzy alarmowani nowym postem przychodzili tutaj i widzieli kolejny post-zdjęcie, bez żadnego komentarza praktycznie. Nikomu nie przeszkadza nowo-odnaleziona popularność tematu :) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014 (10-12-2014, 19:49)Snuffer napisał(a): Z czego dwa ostatnie posty w przeciągu godziny, a poprzedni dzień wcześniej. Na to zwrócono mi uwagę. Nie ma problemu, ale za taką perfidię i złośliwość zasłużyli, żebym im weszła do tematu o full frontalach i wrzuciła siedem gołych chopów w jednym poście ;D RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Wawrzyniec - 10-12-2014 Z tego co widziałem, to oni tych chłopów sami chętnie wrzucają. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014 (10-12-2014, 22:03)Wawrzyniec napisał(a): Z tego co widziałem, to oni tych chłopów sami chętnie wrzucają. Serio? xD No to groźba mi zupełnie nie wyszła w takim razie. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - SonnyCrockett - 10-12-2014 Z czym do ludzi dziewczyno? To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Cassel - 10-12-2014 Cytat:żebym im weszła do tematu o full frontalach i wrzuciła siedem gołych chopów Wrzuć, sam jestem ciekaw, o czym babki śnią i czym się fascynują. ;) RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 11-12-2014 (10-12-2014, 22:56)SonnyCrockett napisał(a): Z czym do ludzi dziewczyno? To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;) Tak, teraz już wiem, przed chwilą sobie to uświadomiłam czytając posty Crova o gwałtach w OZ xDD "Wrzuć, sam jestem ciekaw, o czym babki śnią i czym się fascynują. ;)" Cassel, nie kojarzę żadnych, to była pusta groźba :) Były jakieś full frontale w Sparatcusie, ale szczerze mówiąc facet lepiej wygląda w spodniach. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Gal Anonim - 11-12-2014 Niczego nie żaluje. Edith Crovaf RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - jarod - 11-12-2014 Ciekawe kto pierwszy przeklei szałtowego klasyka... RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 11-12-2014 "To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;)" No i to by tłumaczyło dlaczego nie ma tu żadnych przedstawicielek płci żeńskiej, ale ja nie jestem shrinking violet, nawet nie płakałam na Titaniku. RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - SonnyCrockett - 11-12-2014 (11-12-2014, 00:09)jarod napisał(a): Ciekawe kto pierwszy przeklei szałtowego klasyka... Nie chwaląc się jam że zarchiwizował ten nekro-dialog, ale nie będziemy młodzieży deprawować bardziej niż trzeba i nie będę wklejać po raz kolejny. ;) |