Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
najprzystojniejsi aktorzy;) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ludzie filmu (https://forumkmf.pl/Forum-Ludzie-filmu--14)
+--- Wątek: najprzystojniejsi aktorzy;) (/Thread-najprzystojniejsi-aktorzy--112)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 10-12-2014

Z tym Benedictem Cumberbatchem to oczywiście absurd, po prostu jest nowym odkryciem aktorskim i umieszczają go w takich rankingach nawet pomimo wyglądu klauna.
Fajnie, że ktoś jeszcze dołączył do tematu, bo ja już mam szlaban na wstawianie nowych postów w tym wątku i obawiałam się, że temat znowu spadnie w czeluście niebytu forum KMF ;D
Dużo osób przegląda ten temat, też mogłyby się dopisać:)

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Capt. Nascimento - 10-12-2014

Jakieś czasopismo wybrało na najseksowniejszego aktora roku Petera Dinklage'a i osobiście uważam że zasługuje na to bardziej niż Cumberbatch.

(10-12-2014, 01:36)Capt. Nascimento napisał(a): Jakieś czasopismo wybrało na najseksowniejszego aktora roku Petera Dinklage'a i osobiście uważam że zasługuje na to bardziej niż Cumberbatch.

I tu się z tobą zgodzę.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Mefisto - 10-12-2014

(10-12-2014, 01:11)Capt. Nascimento napisał(a): inteligencję

Zwłaszcza na tym drugim zdjęciu :)

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Capt. Nascimento - 10-12-2014

No tam akurat gra prostego chłopa, więc to inna sprawa. :P

I nie mówię że ma spojrzenie o takiej przenikliwości jak Steve Jobs, tylko że wyraźnie bystrzejsze od większości współczesnych "bożków" - bardziej modeli niż aktorów.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - unknown - 10-12-2014

Właściwie to każdy powinien pisać przez edycję w swoim jednym wątku.
Mokry sen moderatora.

Ps.
Co za bzdura z ta edycją.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Snuffer - 10-12-2014

Aha, czyli posty w przeciągu godziny (bądź kilku), dodawane przez jednego użytkownika tylko ze zdjęciami to co? Bo mi kilku użytkowników zwróciło na to uwagę, nazywając to spamem - nie masz do czynienia z nadgorliwością ani lenistwem z mojej strony.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - unknown - 10-12-2014

Pod warunkiem, ze edytowany post pokaże mi w nowych postach.
Często sprawdzam forum i takie edytowane lecą dla mnie w kosmos.

(10-12-2014, 14:43)Snuffer napisał(a): Aha, czyli posty w przeciągu godziny (bądź kilku), dodawane przez jednego użytkownika tylko ze zdjęciami to co? Bo mi kilku użytkowników zwróciło na to uwagę, nazywając to spamem - nie masz do czynienia z nadgorliwością ani lenistwem z mojej strony.

Snuffer, to było 7 zdjęć wstawionych w ciągu ok 3 tygodni, a nie kilku godzin (od 20 listopada do wczoraj), a problem jest właśnie w tym, że post edytowany nie podnosi tematu do najnowszych postów, czyli i tak pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, bo temat by spadł z powrotem.
A tak naprawdę chodzi o to, że jest tu bardzo mało userek, więc siłą rzeczy nie będzie tu tyle wpisów co w temacie o najładniejszych aktorkach, który ma 131 stron, podczas gdy ten ma 7 stron. A jeśli faktycznie kilku userów mnie zgłosiło, zaraz po tym jak napisałam, że temat ma sporo odsłon, to raczej ci, którym to było nie w smak i którym w ogóle przeszkadzają tematy gdzie kobiety oceniają wygląd mężczyzn;)

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Snuffer - 10-12-2014

Z czego dwa ostatnie posty w przeciągu godziny, a poprzedni dzień wcześniej. Na to zwrócono mi uwagę.
Apeluję o rozwagę zwyczajnie.
Nie, przeszkadzało tym którzy alarmowani nowym postem przychodzili tutaj i widzieli kolejny post-zdjęcie, bez żadnego komentarza praktycznie. Nikomu nie przeszkadza nowo-odnaleziona popularność tematu :)

(10-12-2014, 19:49)Snuffer napisał(a): Z czego dwa ostatnie posty w przeciągu godziny, a poprzedni dzień wcześniej. Na to zwrócono mi uwagę.
Apeluję o rozwagę zwyczajnie.
Nie, przeszkadzało tym którzy alarmowani nowym postem przychodzili tutaj i widzieli kolejny post-zdjęcie, bez żadnego komentarza praktycznie. Nikomu nie przeszkadza nowo-odnaleziona popularność tematu :)

Nie ma problemu, ale za taką perfidię i złośliwość zasłużyli, żebym im weszła do tematu o full frontalach i wrzuciła siedem gołych chopów w jednym poście ;D

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Wawrzyniec - 10-12-2014

Z tego co widziałem, to oni tych chłopów sami chętnie wrzucają.

(10-12-2014, 22:03)Wawrzyniec napisał(a): Z tego co widziałem, to oni tych chłopów sami chętnie wrzucają.

Serio? xD No to groźba mi zupełnie nie wyszła w takim razie.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - SonnyCrockett - 10-12-2014

Z czym do ludzi dziewczyno? To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;)

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Cassel - 10-12-2014

Cytat:żebym im weszła do tematu o full frontalach i wrzuciła siedem gołych chopów

Wrzuć, sam jestem ciekaw, o czym babki śnią i czym się fascynują. ;)

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 11-12-2014

(10-12-2014, 22:56)SonnyCrockett napisał(a): Z czym do ludzi dziewczyno? To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;)

Tak, teraz już wiem, przed chwilą sobie to uświadomiłam czytając posty Crova o gwałtach w OZ xDD

"Wrzuć, sam jestem ciekaw, o czym babki śnią i czym się fascynują. ;)"
Cassel, nie kojarzę żadnych, to była pusta groźba :) Były jakieś full frontale w Sparatcusie, ale szczerze mówiąc facet lepiej wygląda w spodniach.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Gal Anonim - 11-12-2014

Niczego nie żaluje. Edith Crovaf

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - jarod - 11-12-2014

Ciekawe kto pierwszy przeklei szałtowego klasyka...

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - Vesper Lynd - 11-12-2014

"To forum przyjmie każdą dewiację i w każdym stężeniu. ;)"

No i to by tłumaczyło dlaczego nie ma tu żadnych przedstawicielek płci żeńskiej, ale ja nie jestem shrinking violet, nawet nie płakałam na Titaniku.

RE: najprzystojniejsi aktorzy;) - SonnyCrockett - 11-12-2014

(11-12-2014, 00:09)jarod napisał(a): Ciekawe kto pierwszy przeklei szałtowego klasyka...

Nie chwaląc się jam że zarchiwizował ten nekro-dialog, ale nie będziemy młodzieży deprawować bardziej niż trzeba i nie będę wklejać po raz kolejny. ;)