![]() |
|
Prison Break - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Prison Break (/Thread-Prison-Break--131) |
- Hitch - 27-08-2007 Potrafic ptorafia. Znam kilka. Niestety dodatkowo twierdza ze swietnie GRA :lol: - nexus - 27-08-2007 ciekawe czy te jego fanki wiedzą że z nimi dzieci też nie będzie :D - Glut - 27-08-2007 Potrafią, i to podejrzewam że lepiej od niejednego normalnego fana. Spytaj mojej siostry. ;) - Mierzwiak - 27-08-2007 Mówiłeś jej że Went woli panów? Ciekaw jestem reakcji. - Glut - 27-08-2007 Dobry pomysł. :) Sprawdzę jej wytrzymałość na stres. - Mierzwiak - 27-08-2007 Tylko wiesz, powiedz to szeptem. - Glut - 27-08-2007 LOL, i ze zmrużonymi oczami. Nie wiem tylko czy wydobędę z siebie ten soczysty i seksowny hark. - picek - 28-08-2007 hahaha... spadnie oglądalność o jakieś 60 % :D ...może wreszcie twórcy pomyślą nad serialem dla trochę starszych widzów niż napalonych nastolatek ;-) - Snuffer - 28-08-2007 Prison Break uważam za naprawdę bardzo dobry serial, trzymający w napięciu i wogóle. Ale to co się dzieje z fankami i całą tą manią - tragedia. Ciekawe czy jak Kyle XY dotrze do polski to też tak będzie... - picek - 28-08-2007 uważasz też 2 sezon za naprawdę bardzo dobry serial, trzymający w napięciu i wogóle? powodzenia... :) - Snuffer - 28-08-2007 a jak myślisz? Oczywiście że pierwszy. sorry że nie napisałem który :P - nexus - 28-08-2007 Moim skromnym zdaniem oba sezony są równie "dobre". Oba lecą na jednym patencie, że jest ujęcie jak goniący [zły] idzie do jakiegoś pomieszczenia, następnie jest najazd na pomieszczenie w którym jest uciekający [dobry]. Potem następuje scena gdzie zły wchodzi do pomieszczenia ale tego dobrego już tam dawno nie ma. Po kilku odcinkach zrobiło się to nudne, wręcz śmieszne. Obojętnie co by się działo, dzieje się tak samo. Jedyny plus tego serialu to to że zginęlo w nim parę postaci stojących po dobrej stronie. - Snuffer - 29-08-2007 Wow, nexus po twoim poście przewertowałem odcinki i Masz Rację 8) teraz ten serial juz nie wydaje mi sie taki super ;) - Gal Anonim - 29-08-2007 Nexus - a nie prawda, bo jest jeszcze jeden stały motyw. :P Oglądamy wnętrze w którym jest Dobry. Oglądamy zewnątrz gdzie Zły zbliża się do drzwi. Dobry robi coś dobrego i oczywistym jest, ze Zły nie moze go złapać. Dobry robi to co ma robic, Zły zbliża się do drzwi. Napięcie rośnie. Zły chwyta za klamkę. Dobry zbliża się do drzwi. Zły otwiera drzwi. I okazuje się, że Dobry oraz Zły są w dwóch zupełnie innych miejsach. :P Tak było na przykład z tym świadkiem co go mafia szukała w pierwszym sezonie. Za pierwszym razem ten chwyt był fajny, ale za 371 razem stał się niemiłosiernie denerwujący. ;) - nexus - 29-08-2007 A mimo to wszyscy zgodnie będą oglądać trzeci sezon :) Ja się w każdym razie dobrze bawię :lol: - Snuffer - 29-08-2007 i ja także. jeszcze z 17 dni czy cuś zostało :P - Mierzwiak - 30-08-2007 A ja nie będę oglądać i tyle. Wymęczyłem dwa sezony i może zacząłbym trzeci, gdyby nie te 17 minut które wypuszczono. Jedno słowo: DZIECINADA. - D'mooN - 30-08-2007 nexus napisał(a):A mimo to wszyscy zgodnie będą oglądać trzeci sezon :) Wystarczą mi dwa pierwsze odcinki pierwszego sezonu. Dziękuję, postoję. - Snuffer - 30-08-2007 Nie wiecie co tracicie 8) - nexus - 30-08-2007 Mierzwiak napisał(a):A ja nie będę oglądać i tyle. Wymęczyłem dwa sezony i może zacząłbym trzeci, gdyby nie te 17 minut które wypuszczono. Jedno słowo: DZIECINADA. Też wymęczyłem 2 sezon i z niewiadomych przyczyn czekam na 3 :) Jeszcze nie oglądałem tych 17 minut. Poczekam na cały odcinek, a co będzie dalej to jeszcze zobaczę. Jeśli serial sięgnie dna to obawiam się że jednak będę go oglądać :D |