Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
PLAKATY! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: PLAKATY! (/Thread-PLAKATY--263)

- Anonymous - 09-12-2009

Kolejna gra komputerowa na ekranie. Oczywiście w 3D.
Po co to robią?

- wujo444 - 09-12-2009

gra? A plakacik ciekawy, acz mozna bylo to lepiej skomponowac.

- Anonymous - 09-12-2009

No gra, widziałeś trailer?

- wujo444 - 09-12-2009

Widzialem. Intrygujacy. Nie rozumiem zarzutu?

- Anonymous - 09-12-2009

Dla ciebie intrygujący, dla mnie kolejny komputerowo zrobiony film, zapewne zanimowany w 99%. To nie jest kino jakie chcę oglądać.

- wujo444 - 09-12-2009

oglądałes Ty oryginał?

- Anonymous - 09-12-2009

Nigdy w całości. Tak, wiem o co chodzi, ale nie zmienia to faktu że mi się to nie podoba.

- wujo444 - 09-12-2009

Jasne, Transformersy to rzeź, także przez CGI, ale nie uwazam, ze to warunkuje jakosc filmu. tron bedzie sie dzial w srodowisku wymagajacym uzycia masy CGI, i tam to bedzie jak najbardziej na miejscu. Jesli mialbym obawy, to o nazwe wytworni...

EDIT: wydaje mi sie, czy nie, ale czy to nie Solo rozpetal dyskusje o nieocenianiu filmu przed obejrzeniem?

- Corn - 09-12-2009

Cytat:Jesli mialbym obawy, to o nazwe wytworni...
Disney przecież robił też oryginał.

- Anonymous - 09-12-2009

wujo444 napisał(a):EDIT: wydaje mi sie, czy nie, ale czy to nie Solo rozpetal dyskusje o nieocenianiu filmu przed obejrzeniem?

Nie, nie oceniam. Bo to fizycznie niemożliwe oceniać coś czego się nie widziało.
Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.

- wujo444 - 09-12-2009

zauwazylem. Ale i tak moze byc za lajtowo. Za bardzo mnie trailer nakrecil, zebym sie nie bal o tej film :P

- Craven - 09-12-2009

Tak to jest jak się gada o czymś nie mając pojęcia. "Trailer" był tak naprawdę tech demem, które miało zachęcić producentów do nakręcenia filmu, miał prezentować designersko-techniczną warstwę potencjalnego filmu a nie fabułę. Motorek i dysk są najkultowsiejszymi i najbardziej rozpoznawalnymi elementami pierwotnego Trona, trudno, żeby na plakacie było cokolwiek innego.

Co więcej plakat jest prosty i stylowy nie powiem - wolałbym dwa kolory z "trailera" zamiast tego żółtego z bladoniebieskim, ale wciąż jest to dobry plakat dla tego filmu.

Ale nie wiem po co marnuję klawiaturę z powodu ignorancji Solo, który najwyraźniej wbrew deklaracjom nie wie jak wyglądał oryginał i co się w nim działo. No i jeszcze 3D biedaczka też najwyraźniej kole w oczy :)

- Anonymous - 10-12-2009

wujo444 napisał(a):Ale i tak moze byc za lajtowo.

W jakim sensie? Będzie to miało w ogóle jakiś sens?

- SonnyCrockett - 10-12-2009

Solo napisał(a):Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.
A mnie za "Predators" to opieprzał... :P

- Craven - 10-12-2009

SonnyCrockett napisał(a):
Solo napisał(a):Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.
A mnie za "Predators" to opieprzał... :P

Co wolno wojewodzie... :mrgreen:

- Anonymous - 10-12-2009

SonnyCrockett napisał(a):mnie za "Predators" to opieprzał...

Lekka różnica: ja krytykuję na podstawie trailera i plakatu, Ty robiłeś to nie wiedząc o powstającym filmie prawie kompletnie nic.

- Snappik - 10-12-2009

Złote rady Solo vol. 86 - oceniajmy filmy po trailerach i plakatach.

- Anonymous - 10-12-2009

Przecież pisałem, że nie oceniam filmu. Czytałeś w ogóle co pisałem, że komentujesz?

- Snappik - 10-12-2009

A mój boże :roll: Over and out.

- Mierzwiak - 10-12-2009

Solo napisał(a):To nie jest kino jakie chcę oglądać.
A co, reżyser zagroził że będziesz wąchać kwiatki od spodu jak nie obejrzysz? :razz:

Dlaczego Tron nie może wchodzić do kin tego grudnia?! A tak, Avatar :mrgreen: