![]() |
|
najprzystojniejsi aktorzy;) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ludzie filmu (https://forumkmf.pl/Forum-Ludzie-filmu--14) +--- Wątek: najprzystojniejsi aktorzy;) (/Thread-najprzystojniejsi-aktorzy--112) |
najprzystojniejsi aktorzy;) - deina - 24-08-2005 zainspirowana kolejną bezsenną nocą postanowiłam założyć temat o wysokich walorach poznawczych. Jeśli są najładniejsze aktorki, to czemu niby ma zabraknąć czegoś co cieszy i damskie oko?;) Moje osobiste typy to: Christian Bale ![]() James Stewart ![]() Paul Newman ![]() i rzecz jasna zawsze i ponadczasowo - Andy Garcia
- Tyler Durden - 26-08-2005 Po pierwszym poście deiny wywiązała się mało elegancka, lekko szydercza, męska, szowinistyczna dyskusja, co zaowocowało tym, że deina się pogniewała. Pozwoliłem sobie na usunięcie tych felernych postów i mam nadzieję, że dalej dyskusja potoczy się torem zarysowanym przez deinę. Kobietom też się coś należy. ;) Moderator _______________________________ No ładnie, ja powiedziałem A, reszta powiedziała B i Deina nam się pogniewała. Proszę, w ramach przeprosin zdjęcie "pożyczone" od gilderoy, najwiekszej maniaczki Bale, jaką znam :wink:
- salad_finger - 26-08-2005 Dejna, głowa do góry, na pewno się rozkręci. Mam zupełnie inne typu niż Ty (Garcia blee..), ale na pewno wolę ich od tych wszystkich Predatorów. zawsze miałam dużo sympatii do brytoli, a tu przedstawiciel gatunku- Ewan McGregor Vincent Cassel (aż się prosi, zeby dorzucić tu jego żonę, ale to byłby offtop..) -Forest Whitaker uuu, misio...
- deina - 26-08-2005 no i super:) dziekuje Moderatorowi za interwencje. faktycznie salad_finger, typy kompletnie inne:) a co myslisz o hitowym Jude Lawie? ja sie jakos nie moge w jego kwestii zdecydowac;) - tomashec - 26-08-2005 deina bije sie w piersi bo to ja zaczalem. mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone ja w kwestii mezczyzn i ich przystojniactwa niewiel moge powiedziec, ale jesli chodzi o ideal cialesny to znacie moje zdanie:) - Tony Clifton - 27-08-2005 no i sie nie zalapalem na fajna gadke :/ i to szowinistyczna, echhh - salad_finger - 27-08-2005 freak_outXP napisał(a):Salad, a co jest nie tak z Garcią ?!?Raczej wszystko jest z nim w prządku, tylko mi sie po prostu kompletnie nie podoba. To dobry aktor, skuteczny. Jego kreacje filmowe wydają mi się turboantypatyczne, a tworzy je między innymi jego wygląd. Jude Law- młody, przystojny, dobry akcent, świat należy do niego, narazie. myśle, że żadna rewelacja. - Landers - 30-08-2005 ![]() To nawet nie jest żart, ale po prostu nie widzę sensu zakładać nowego wątku (; Chodzi mi o coś takiego: czy ktoś się orientuje, ile prawdy jest w tym, że Stallone podczas wojny w Wietnamie uczył gimnastyki w szkole dla dziewcząt w Szwajcarii? - tomashec - 30-08-2005 nic o tym nie wiem - deina - 31-08-2005 piękne refleksyjne zdjęcie - Alan The Voice Rickman ![]() i bardzo ostatnio popularny wśród płci pięknej w KMFie:) Takeshi Kaneshiro
- Landers - 01-09-2005 Z Sylwkiem nie wyszło, ale to samo źródło, którego wiarygodność chciałbym sprawdzić, podaje mi, że Charlton Heston grając gdzieś Jezusa miał wygolone pachy. Może ktoś widział..? A co do tego Kaneshiro wyżej, to cytując De Niro/La Mottę: 'Tak, to miły chłopiec, śliczny chłopiec, nie wiadomo, czy go rżnąć, czy bić' (; Okropny jest. - salad_finger - 01-09-2005 Landers, co to wg za 'źródło"? - Tyler Durden - 01-09-2005 Heston grał Jezusa ? :shock: Chyba raczej Mojżesza :wink: - deina - 01-09-2005 grał też Jana Chrzciciela w Opowieści wszechczasów, rolę Chrystusa zagrał tam Max von Sydow. I element golenia też wystąpił, bo Telly Savalas do roli Piłata ogolił się na łyso i zachował sobie tę fryzurę już na zawsze:) A co do Kaneshiro - dla równowagi do męskich silnych typów przydaje się czasem taki słodki i uroczy chłopczyk;) - romeck - 01-09-2005 A oto ulubieńcy mojej kobity (nie moi :)): Marc Dacascos ![]() Brendan Fraser ![]() i Christian Bale, ale już deina dała zdjęcie. :) - Green_Eyes - 01-09-2005 Jeżeli chodzi o moje typy to są bardzo podobne jak u Dejny. Uwielbiam zarówno Bale, Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki??? Dolną szczęke zbierałam z piwnicy [a mieszkam na trzecim piętrze ;)]), Newman - jeden z nielicznych blondynów, którzy są bardzo, ale to bardzo przystojni. Lubie też bardzo McGregor szczególnie jak się uśmiecha...:D Ach i oczywiście - Clive Owen [szczególnie w Sin City ... mniam ] Landers napisał(a):A co do tego Kaneshiro wyżej, to cytując De Niro/La Mottę: 'Tak, to miły chłopiec, śliczny chłopiec, nie wiadomo, czy go rżnąć, czy bić' (; Może i tak, ale jakby miał troszke dłuższe włosy i bardziej umięśnioną sylwetke to spokojnie mógłby grać Winnetou - a to mu się pisze na WIELGACHNY plus [ uwielbiam indianinów] deina napisał(a):a co myslisz o hitowym Jude Lawie? ja sie jakos nie moge w jego kwestii zdecydowac;) Pytanie nie jest wprawdzie adresowane do mnie ale pozwole sobie wyrazić zdanie o nim :D. On mnie kompletnie nie rusza. Jest mało męski, powiedziałabym wręcz zniewieściały... - salad_finger - 02-09-2005 Green_Eyes napisał(a):Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki??? Dolną szczęke zbierałam z piwnicy [a mieszkam na trzecim piętrze ;)]), no właśnie ta scena to dla mnie kompletna porażka, tzn. Garcia świetnie zagrał (widać po nim, że to ojciec Santina...), ale dla mnie taki typ faceta, to karykatura męskości - deina - 02-09-2005 Green_Eyes napisał(a):Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki??? no ba! w ogole Garcia w trzeciej czesci Ojca jest fantastyczny - nigdy nie moge sie do konca zdecydowac, w ktorej wersji go wole - tej zblazowanej i nieukierunkowanej, firmowanej kurtka z czarnej skory, czy w tej z drogi prowadzacej do godnosci nastepnego Dona. Akurat dotarlam do tego watku w swojej analizie trylogii, wiec jestem niejako na biezaco:) Green_Eyes napisał(a):uwielbiam indianinów faktycznie mamy bardzo pokrewne gusta:) - zły - 03-09-2005 Deina- małe pytanko: A jak Ci się podobał Bale w Mechaniku? wporzo? - deina - 03-09-2005 miał niesprzyjające oświetlenie - wolę go w nieco mniej trupich barwach;) Swoją drogą facet musi mieć końskie zdrowie, zważywszy tempo w jakim zrzucił ponad trzydzieści kilo i potem tempo w jakim wrócił do idealnej sylwetki - pytanie, czy po latach mu się to czkawką nie odbije. Podobno planował spaść do 50 kilo, ale producenci sie przestraszyli ewentualnej zapasci na ekranie;) Jakby kto chciał, dieta a la Bale (jak widać efektywna): surówki bez oliwy, jabłka, guma do żucia, papierosy i odtłuszczone napoje mleczne. Są niezgodności co do puszki tuńczyka;) |