Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
najprzystojniejsi aktorzy;) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ludzie filmu (https://forumkmf.pl/Forum-Ludzie-filmu--14)
+--- Wątek: najprzystojniejsi aktorzy;) (/Thread-najprzystojniejsi-aktorzy--112)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

najprzystojniejsi aktorzy;) - deina - 24-08-2005

zainspirowana kolejną bezsenną nocą postanowiłam założyć temat o wysokich walorach poznawczych.
Jeśli są najładniejsze aktorki, to czemu niby ma zabraknąć czegoś co cieszy i damskie oko?;)

Moje osobiste typy to:

Christian Bale
[Obrazek: a_041021_CC_ChristianBale.jpg]

James Stewart
[Obrazek: jimmystewart.jpg]

Paul Newman
[Obrazek: rep_1936_1106657808953.jpg]

i rzecz jasna zawsze i ponadczasowo - Andy Garcia
[Obrazek: oceanseleven_05.jpg]

- Tyler Durden - 26-08-2005

Po pierwszym poście deiny wywiązała się mało elegancka, lekko szydercza, męska, szowinistyczna dyskusja, co zaowocowało tym, że deina się pogniewała. Pozwoliłem sobie na usunięcie tych felernych postów i mam nadzieję, że dalej dyskusja potoczy się torem zarysowanym przez deinę. Kobietom też się coś należy. ;) Moderator

No ładnie, ja powiedziałem A, reszta powiedziała B i Deina nam się pogniewała.
Proszę, w ramach przeprosin zdjęcie "pożyczone" od gilderoy, najwiekszej maniaczki Bale, jaką znam :wink:

[Obrazek: zogniem.jpg]

- salad_finger - 26-08-2005

Dejna, głowa do góry, na pewno się rozkręci. Mam zupełnie inne typu niż Ty (Garcia blee..), ale na pewno wolę ich od tych wszystkich Predatorów.
[Obrazek: phoem007.jpg] zawsze miałam dużo sympatii do brytoli, a tu przedstawiciel gatunku- Ewan McGregor
[Obrazek: 52.jpg] Vincent Cassel (aż się prosi, zeby dorzucić tu jego żonę, ale to byłby offtop..)
[Obrazek: ForestWhitaker.jpg] -Forest Whitaker uuu, misio...

- deina - 26-08-2005

no i super:) dziekuje Moderatorowi za interwencje.

faktycznie salad_finger, typy kompletnie inne:) a co myslisz o hitowym Jude Lawie? ja sie jakos nie moge w jego kwestii zdecydowac;)

- tomashec - 26-08-2005

deina bije sie w piersi bo to ja zaczalem. mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone

ja w kwestii mezczyzn i ich przystojniactwa niewiel moge powiedziec, ale jesli chodzi o ideal cialesny to znacie moje zdanie:)

- Tony Clifton - 27-08-2005

no i sie nie zalapalem na fajna gadke :/ i to szowinistyczna, echhh

- salad_finger - 27-08-2005

freak_outXP napisał(a):Salad, a co jest nie tak z Garcią ?!?
Raczej wszystko jest z nim w prządku, tylko mi sie po prostu kompletnie nie podoba. To dobry aktor, skuteczny. Jego kreacje filmowe wydają mi się turboantypatyczne, a tworzy je między innymi jego wygląd.

Jude Law- młody, przystojny, dobry akcent, świat należy do niego, narazie. myśle, że żadna rewelacja.

- Landers - 30-08-2005

[Obrazek: 10103959.jpg]

To nawet nie jest żart, ale po prostu nie widzę sensu zakładać nowego wątku (; Chodzi mi o coś takiego: czy ktoś się orientuje, ile prawdy jest w tym, że Stallone podczas wojny w Wietnamie uczył gimnastyki w szkole dla dziewcząt w Szwajcarii?

- tomashec - 30-08-2005

nic o tym nie wiem

- deina - 31-08-2005

piękne refleksyjne zdjęcie - Alan The Voice Rickman
[Obrazek: ar005.jpg]

i bardzo ostatnio popularny wśród płci pięknej w KMFie:) Takeshi Kaneshiro
[Obrazek: cover01.jpg]

- Landers - 01-09-2005

Z Sylwkiem nie wyszło, ale to samo źródło, którego wiarygodność chciałbym sprawdzić, podaje mi, że Charlton Heston

[Obrazek: CH-POTA-NEWEST-Closeup.JPG]

grając gdzieś Jezusa miał wygolone pachy. Może ktoś widział..?

A co do tego Kaneshiro wyżej, to cytując De Niro/La Mottę: 'Tak, to miły chłopiec, śliczny chłopiec, nie wiadomo, czy go rżnąć, czy bić' (; Okropny jest.

- salad_finger - 01-09-2005

Landers, co to wg za 'źródło"?

- Tyler Durden - 01-09-2005

Heston grał Jezusa ? :shock:
Chyba raczej Mojżesza :wink:

- deina - 01-09-2005

grał też Jana Chrzciciela w Opowieści wszechczasów, rolę Chrystusa zagrał tam Max von Sydow. I element golenia też wystąpił, bo Telly Savalas do roli Piłata ogolił się na łyso i zachował sobie tę fryzurę już na zawsze:)

A co do Kaneshiro - dla równowagi do męskich silnych typów przydaje się czasem taki słodki i uroczy chłopczyk;)

- romeck - 01-09-2005

A oto ulubieńcy mojej kobity (nie moi :)):

Marc Dacascos

[Obrazek: dacascos.jpg]

Brendan Fraser

[Obrazek: 165718.jpg]

i Christian Bale, ale już deina dała zdjęcie. :)

- Green_Eyes - 01-09-2005

Jeżeli chodzi o moje typy to są bardzo podobne jak u Dejny. Uwielbiam zarówno Bale, Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki??? Dolną szczęke zbierałam z piwnicy [a mieszkam na trzecim piętrze ;)]), Newman - jeden z nielicznych blondynów, którzy są bardzo, ale to bardzo przystojni. Lubie też bardzo McGregor szczególnie jak się uśmiecha...:D Ach i oczywiście - Clive Owen [szczególnie w Sin City ... mniam ]

Landers napisał(a):A co do tego Kaneshiro wyżej, to cytując De Niro/La Mottę: 'Tak, to miły chłopiec, śliczny chłopiec, nie wiadomo, czy go rżnąć, czy bić' (;

Może i tak, ale jakby miał troszke dłuższe włosy i bardziej umięśnioną sylwetke to spokojnie mógłby grać Winnetou - a to mu się pisze na WIELGACHNY plus [ uwielbiam indianinów]

deina napisał(a):a co myslisz o hitowym Jude Lawie? ja sie jakos nie moge w jego kwestii zdecydowac;)

Pytanie nie jest wprawdzie adresowane do mnie ale pozwole sobie wyrazić zdanie o nim :D. On mnie kompletnie nie rusza. Jest mało męski, powiedziałabym wręcz zniewieściały...

- salad_finger - 02-09-2005

Green_Eyes napisał(a):Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki??? Dolną szczęke zbierałam z piwnicy [a mieszkam na trzecim piętrze ;)]),

no właśnie ta scena to dla mnie kompletna porażka, tzn. Garcia świetnie zagrał (widać po nim, że to ojciec Santina...), ale dla mnie taki typ faceta, to karykatura męskości

- deina - 02-09-2005

Green_Eyes napisał(a):Garcie (pamiętacie scene z Godfather III- tą w której nie miał koszulki???

no ba! w ogole Garcia w trzeciej czesci Ojca jest fantastyczny - nigdy nie moge sie do konca zdecydowac, w ktorej wersji go wole - tej zblazowanej i nieukierunkowanej, firmowanej kurtka z czarnej skory, czy w tej z drogi prowadzacej do godnosci nastepnego Dona. Akurat dotarlam do tego watku w swojej analizie trylogii, wiec jestem niejako na biezaco:)

Green_Eyes napisał(a):uwielbiam indianinów

faktycznie mamy bardzo pokrewne gusta:)

- zły - 03-09-2005

Deina- małe pytanko: A jak Ci się podobał Bale w Mechaniku? wporzo?

- deina - 03-09-2005

miał niesprzyjające oświetlenie - wolę go w nieco mniej trupich barwach;)

Swoją drogą facet musi mieć końskie zdrowie, zważywszy tempo w jakim zrzucił ponad trzydzieści kilo i potem tempo w jakim wrócił do idealnej sylwetki - pytanie, czy po latach mu się to czkawką nie odbije.
Podobno planował spaść do 50 kilo, ale producenci sie przestraszyli ewentualnej zapasci na ekranie;)

Jakby kto chciał, dieta a la Bale (jak widać efektywna): surówki bez oliwy, jabłka, guma do żucia, papierosy i odtłuszczone napoje mleczne. Są niezgodności co do puszki tuńczyka;)