Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Ciekawe zestawienia plakatów ze strony głównej - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10)
+--- Wątek: Ciekawe zestawienia plakatów ze strony głównej (/Thread-Ciekawe-zestawienia-plakat%C3%B3w-ze-strony-g%C5%82%C3%B3wnej--166)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ciekawe zestawienia plakatów ze strony głównej - Landers - 16-11-2005

Wątek wydzielony z tematu:
NOWOŚCI NA STRONIE
Komentarz: troszkę się już tego zrobiło, a żal mi było patrzeć jak takie ciekawostki się gubią w odmętach starszych postów. ;) Zatem postanowiłem wydzielić conieco. Myślę, że to dobry pomysł. Mefisto - bądź dalej naszym kronikarzem od posterów. :)
romeck

Fajny pomysł na trzy plakaty na stronie głównej - świat z takiej ciekawej perspektywy, hehe...

- romeck - 16-11-2005

Landers napisał(a):Fajny pomysł na trzy plakaty na stronie głównej - świat z takiej ciekawej perspektywy, hehe...
Rewelacja! :D

- DUX - 16-11-2005

Bywa, że siedzę po 30-40 minut kombinując i szukając odpowiednich plakatów na stronę główną. Czasami coś fajnego z zestawienia 3 plakatów wychodzi (tzn. coś z pomysłem) a czasami nie i daję 3 plakaty nie mające ze sobą żadnego związku ;).

- romeck - 16-11-2005

DUX napisał(a):Bywa, że siedzę po 30-40 minut kombinując i szukając odpowiednich plakatów na stronę główną. Czasami coś fajnego z zestawienia 3 plakatów wychodzi (tzn. coś z pomysłem) a czasami nie i daję 3 plakaty nie mające ze sobą żadnego związku ;).
Ponieważ panta rei i plakaty już zniknęły z głównej, to czy mógłbyś DUX je wkleić tutaj? Bo wrażenie jest świetne i szkoda, aby inni nie mogli tego zobaczyć. :)

- DUX - 16-11-2005

Hmm, proszę bardzo ;)
[Obrazek: glowna.gif]

- romeck - 16-11-2005

A dziękuję bardzo! :) BTW, może zna ktoś inne takie? Fajne zestawienie mogłoby być z tego, a gdyby znalazło się więcej takich, to może nawet materiał na śmieszny artykulik?

- Adi - 16-11-2005

Romeck Romeck, nasza cywilizacja wali się w gruzy pod rządami Pisuarów, a Tobie tylko dupy w głowie :D.

- Mefisto - 13-01-2006

hehe, widzę, że znowu zadbano też o image - tym razem są to plecy :) Mnie się podoba

[Obrazek: glowna02.jpg]

- Kakapo - 17-01-2006

Swoją drogą, czy od teraz zawsze plakaty na stronie głównej będą miały ze sobą coś wspólnego? Po potrójnych plecach przyszedł czas na ogień.

- Mefisto - 18-01-2006

Kakapo napisał(a):Swoją drogą, czy od teraz zawsze plakaty na stronie głównej będą miały ze sobą coś wspólnego? Po potrójnych plecach przyszedł czas na ogień.

to dla jasności, bo pewnie niedługo zniknie:
[Obrazek: glowna03.jpg]
EDIT:
[Obrazek: glowna03b.jpg]

- DUX - 18-01-2006

Oj Kakapo, jezeli uwazasz, ze zawsze udałoby mi się dopasować graficznie / klimatycznie / kolorystycznie 2 plakaty z POZA KINEM do plakatu NOWOSCI KINOWEJ to chyba Ci wyobraźni brakuje ;). Odpowiedz moja jest wiec taka, ze tak jak do tej pory, takie zbitki 3 plakatow beda sie pojawiac okazyjnie / cyklicznie i takie tam, jak akurat sie uda odpowiednio wszystko spasować ;)
PS. Widze, że Mefisto uwiecznia moje wyczyny - fajnie w sumie ;)

- Kakapo - 18-01-2006

DUX napisał(a):Oj Kakapo, jezeli uwazasz, ze zawsze udałoby mi się dopasować graficznie / klimatycznie / kolorystycznie 2 plakaty z POZA KINEM do plakatu NOWOSCI KINOWEJ to chyba Ci wyobraźni brakuje
Wierzę w twoją ;)

- Mefisto - 20-01-2006

wiara czyni cuda, a Dux nie próżnuje:
[Obrazek: glowna04.jpg]

- Mefisto - 24-01-2006

żeby tradycji stało się za dość:
[Obrazek: glowna05.jpg]
[Obrazek: glowna05b.jpg]

kiedyś otworzę galerię :twisted:

- Mefisto - 25-01-2006

zaczynam nie nadążać

[Obrazek: glowna06.jpg]

- Kakapo - 25-01-2006

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
DUX, a ty mnie o brak wyobraźni oskarżałeś!

- Mefisto - 26-01-2006

[Obrazek: glowna07.jpg]

czuwaj !

- Mefisto - 03-02-2006

[Obrazek: glowna08.jpg]

- Mefisto - 05-02-2006

nie wiem czy się klasyfikuje, no ale:
[Obrazek: glowna09.jpg]

- DUX - 05-02-2006

Hehe, srednio sie kwalifikuje, moze pod kątem ciekawej kolorystyki, bo o wspólny mianownik to ciężko ;)
A tymczasem moja recenzja "SHUTTER: WIDMO": http://www.film.org.pl/prace/shutter_widmo.html
Autor: Ja