Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Oldskulowe kamizelki, czyli 25 pkt do lansu + 10 pkt do epy! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26)
+--- Wątek: Oldskulowe kamizelki, czyli 25 pkt do lansu + 10 pkt do epy! (/Thread-Oldskulowe-kamizelki-czyli-25-pkt-do-lansu-10-pkt-do-epy--1725)

Oldskulowe kamizelki, czyli 25 pkt do lansu + 10 pkt do epy! - Mental - 17-03-2010

co prawda, rzadko przywdziewam garnitury, ale kiedy już to robię - koniecznie z kamizelką. generalnie garnitur bez kamizelki dla mnie nie istnieje, a osobnicy unikający noszenia kamizelek, a zamiast nich zakładający jakieś gejowate golfy, cool trykoty albo inny modny wystylizowany kamizelkopodobny syf, to leszcze do odstrzału. poniżej moda męska na wypasie, czyli jak się ubierać, żeby inni faceci schodzili ci z drogi, a kobiety... kobiety wiadomo:)

[Obrazek: Robert-De-Niro-and-Al-Pacino-The-Godfather.jpg]

[Obrazek: cop_untouchables-431x300.jpg]

[Obrazek: attachment23cceanv7.jpg]

[Obrazek: 359eps1.jpg]

- simek - 17-03-2010

Ja właśnie nie lubię kamizelek. No chyba, że się super dobierze.
[Obrazek: zxa4b8.jpg]
To mój ideał, aż sobie kupiłem bardzo podobny na cześć Vincenta. Brakuje mu tylko skórzanego czarnego paska i czarnego krawata jak z Wściekłych psów

- majlo - 18-03-2010

Śmierć kamizelkom po raz drugi. ;)

[Obrazek: 214150.jpg]

- Corn - 18-03-2010

i trzeci. Najlepsze garniaki to te proste, taliowane, bez zbędnego duperela jakim jest kamizelka. Ogólnie zawsze lubiłem garnitury i chodzę kiedy tylko mam okazję. Dodaje stylu po prostu.

[Obrazek: suit+up.jpg]

- Glut - 18-03-2010

Podpisuję się pod simkiem. A kamizelki to wiocha. No może z jednym wyjątkiem:

[Obrazek: 2145314892_93e1aafcea.jpg]

"Zdejmij to McLovin. Wyglądasz jak Alladyn."

- Mierzwiak - 18-03-2010

[Obrazek: l1037767db235de.jpg]

Plus dwóch panów J lansujących nieco bardziej śmiałe kolory:

[Obrazek: l968957dc4bb2f.jpg]

[Obrazek: l468569ae4cd1a4.jpg]

- majlo - 18-03-2010

I ktoś chce mi powiedzieć, że oni nie wyglądają gejowato? ;)

- simek - 18-03-2010

Argument za kamizelką:
[Obrazek: Gf_grey3piece5.jpg]
I przeciwko, ponownie młody Corleone(oczywiście nie muszę wspominać, że wszystko w co ubierali Pacino w całej trylogii jest bezbłędne?)
[Obrazek: michael_corleone.jpg]

- Craven - 18-03-2010

Lans to jest z wędkarską kamizelką - taką co to ją noszą fajni goście i stare dziady :P

- Arahan - 18-03-2010

W nowych garniturach, tzn. nowych krojach nie ma w ogóle kamizelek. Do kupienia jest marynarka i spodnie. Powoli się od tego odchodzi.

- Mental - 18-03-2010

simek napisał(a):Ja właśnie nie lubię kamizelek. No chyba, że się super dobierze.

to poproś mame, żeby pomogła ci się ubrać, skoro sam se nie umiesz dobrać:)

a stylówa Kruza - full pro. <ok>

- mroziek - 18-03-2010

Kamizelka którą chciałem mieć od zawsze, na szczęście podchodząc do komunii świętej nie dostałem pedalskiej sukienki tylko starszy kupił mi garniak z taką kamizelką. To był najlepsze komunijny prezent <ok> - przez następny rok mogłem dziennie być Hanem ... potem niestety wyrosłem z tego ubrania :wink:

[Obrazek: 618pxhansoloop.jpg]

Profesor Henry Jones - najlepiej ubrany stary ever! Tak właśnie będę się ubierał na starość.

[Obrazek: 10indianajonesthelastcr.jpg]

W dzieciństwie oglądając przygody McFly'a wyobrażałem sobie Siebie - w tej kamizelce kroczącego przez studenckie życie - wyszło inaczej :grin:

[Obrazek: e176aea6.jpg]

Tutaj już znacznie ciekawszy rodzaj ubrania, na bardziej cywilizowane czasy... Nie jest to ani kamizelka, ani garnitur. Eleganckie w swojej prostocie, idealnie, delikatnie skrojone ubranie zapewniające pełną swobodę ruchów człowieka. Dzięki przewiewnemu materiałowi, który trzyma temperaturę idealnie sprawdzi się w różnych strefach klimatycznych.

[Obrazek: e867d66be89f8b7861d390c8b8ed3ba0_p1276300062.jpg]

- simek - 18-03-2010

Cytat:to poproś mame, żeby pomogła ci się ubrać, skoro sam se nie umiesz dobrać:)

A myślisz, że z kim chodzę na zakupy? :razz: