![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
Ile razy w roku w kinie? - Mefisto - 30-01-2008 Plebiscycik w zasadzie przeniesiony z innego forum - tu chyba po raz pierwszy. O co chodzi? Generalnie podajemy ile razy byliśmy w tym roku w kinie - liczą się premiery światowe (bo wiadomo, że ktoś mógł pójść do kina np w Kentucky czy w Nowosybirsku), ale muszą to być premiery, a nie wznowienia, director's cut, czy filmy z 1947r. grywane w Iluzjonie. Odpadają też wszelkie maratony (chyba, że uwzględniają film, który w tym samym roku wszedł do kin) i festiwale, na których z reguły ogląda się filmy, których już nigdzie potem się nie ujrzy. Co z tego będzie? Satysfakcja, jeśli znajdziemy się na szczycie listy. Poza tym da nam to mniej więcej wgląd we frekwencję forumowiczów. Głosy można zmieniać, jeśli ktoś znajdzie zapomniany bilet w kurtce lub nagle wypluje mu go kot - tylko róbcie to w jednym poście za pomocą edycji, a nie w 30. Jak ktoś nie jest pewien, to niech zaokrągli, a nie pisze ok. 13,5. Plebiscyt bez ograniczeń czasowych (choć jak zacznie się 2009, to i owszem), wiekowych i ilościowych, bo nawet i 2 osobyto już coś :D - nowak - 30-01-2008 W zeszłym roku nie byłem ani razu.Oglądałem tylko na DVD i kompie. - Snuffer - 30-01-2008 23 - po rzetelnym podliczeniu - mogę podać na czym ;) w tym roku już 2 ; ) - Eorath - 30-01-2008 Bidnie, tylko 23 razy ;) - Snuffer - 30-01-2008 To znak! :twisted: - Negrin - 30-01-2008 Wygląda na to, że 18. - simek - 30-01-2008 Oj malutko, malutko. Gdzieś tak z 7 razy. Bo cały poprzedni rok wolałem poznawać w domu klasykę, niż chadzać na premiery. W tym mam nadzieje że będzie lepiej, bo już byłem 2 razy i do końca feri pójdę jeszcze raz. Już taki urok naszego pięknego kraju, że najlepsze filmy mają premiery gromadami w pierwszych 2-3 miesiącach roku. - Azgaroth - 30-01-2008 10 - czyli w sumie mało razy ;) - Hannibal - 30-01-2008 Wyjątkowo dużo razy bo 11, ale widziałem w sumie 16 filmów bo zaliczyłem 2 maratony. W styczniu byłem na Nocy z piłą czyli Piła 1,2,3 i Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek, a jesienią na Nocy Grozy (głupoty): Posłańcy, Sadysta, Zew krwi. A w tym roku to w planach mam jak na razie: American Gangster, John Rambo, Indiana Jones 4.0 i The Dark Knight. - Rozalia - 30-01-2008 21 razy, ale w tym roku jestem już na dobrej drodze do pobicia rekordu :) a jak zrobilam sobie liste premier tegorocznych które chce objerzec w kinie to może nawet podwoje ten wynik ;) - Pitero - 30-01-2008 Ja byłem 16 razy. Ale myślę, że w tym roku będzie lepiej. :wink: - Don Vito - 30-01-2008 12 - raz na miesiąc EDIT: 16 - Zapomniałem o maratonie na którym widziałem trzecią część Piratów z Karaibów i o darmowych pokazach filmwebu. - dj.grzechu - 30-01-2008 O, k...a! 23 razy... 16... 12... Aż wstyd się przyznac do mojego wyniku - zaledwie 7 filmów. - "Piraci z Karaibów 3: Na krańcu świata" - "Shrek Trzeci" - "Harry Potter i Zakon Feniksa" - "Katyń" - "Złoty kompas" - "Skarb Narodów: Księga Tajemnic" - "Jestem legendą" - Don Vito - 30-01-2008 dj.grzechu: Katyń i Piraci byli w kinie w zeszłym roku, a Skarb Narodów i Jestem Legendą w tym. Coś Ci sie miesza... - Mierzwiak - 30-01-2008 U mnie też skromnie: - Prestiż - Źródło - 300 - Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - Death Proof - Planet Terror - AVPR - dj.grzechu - 30-01-2008 Don Vito napisał(a):dj.grzechu: Katyń i Piraci byli w kinie w zeszłym roku, a Skarb Narodów i Jestem Legendą w tym. Coś Ci sie miesza... Moja pomyłka. To jeszcze lepiej - tylko 5. - Mefisto - 30-01-2008 no to zależy - grzechu mógł oglądać film jeszcze dajmy na to w grudniu na jakimś specjalnym pokazie - wtedy liczy się za zeszły rok. Ale to już sam grzechu powinien wiedzieć ;) co do mnie, to podliczyłem się i wyszło mi 38 razy - no cóż, bywało lepiej, choć bywało też i znacznie gorzej... :wink: - dj.grzechu - 30-01-2008 38? I bywało lepiej? Ty chyba śpisz w kinie... - Predator895 - 30-01-2008 - 3:10 to Yuma - 300 - Apocalypto - AVP-R - Death Proof (3x pewnie sie nie liczy ale co tam ) - Die Hard 4.0 - Planet Terror - Rocky Balboa - Strajk - Transformers ( poświęciłem się dla dobra ekipy :P) Oprócz tego zaliczyłem kilka maratonów. Jeśli mnie pamięć nie myli: Maraton Clinta Eastwooda: - chyba najlepszy w moim życiu Sztandar Chwały Listy z Iwo Jimy Million Dollar Baby - ( 2 raz w życiu) Maraton Tarantino i Rodrigeza: Sin City Death Proof Planet Terror Noc Kina 2x - szkoda gadać, mówią do 3 razy sztuka ale już nigdy nie popełnię tego samego błędu :twisted: - Mefisto - 30-01-2008 dj.grzechu napisał(a):38? I bywało lepiej? Ty chyba śpisz w kinie... no bywało - mój rekord to coś koło 70, już nie pamiętam dokładnie skoro ja śpię, to co powiesz o ludziach, którzy przekraczają setkę kinowych sensów i to dla nich średnia :> |