![]() |
|
Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 (/Thread-Nagrody-Forum-KMF-RAULKI-2011--2516) |
Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Azgaroth - 05-01-2012 Witam :) Zaczynamy najważniejsze i najbardziej opiniotwórcze nagrody w całym Internecie. Oczy całego świata są zwrócone w naszym kierunku. Hollywood drży, ktoś przez nas straci pracę, ktoś inny zostanie wielkim szczęściarzem. Oto Raulki 2011. W tym roku plebiscyt prowadzę ja oraz Pitero. Podziękujmy oklaskami Philowi i Snufferowi za ich dotychczasową pracę. Zaczynamy od wyłonienia nominowanych do każdej kategorii. Oto mały regulamin. 1. Kategorię podzieliliśmy na główne oraz dodatkowe. 2. W kategoriach głównych głosujemy na 5 kandydatów. 3. W kategoriach dodatkowych na 3 kandydatów. 4. Można nie oddać głosu na kategorię w której nie mamy na kogo zagłosować lub oddać mniej głosów. 5. Każdy może głosować. 6. Głosujemy od 6 do 20 stycznia. 7. Głosy w kategoriach głównych przesyłamy na priva do Pitero . 8. Głosy w kategoria dodatkowych przesycie do mnie. Kategorie główne: najlepszy film zagraniczny najlepszy film polski najlepszy film animowany najlepszy aktor pierwszoplanowy najlepszy aktor drugoplanowy najlepsza aktorka pierwszoplanowa najlepsza aktorka drugoplanowa najlepsze zdjęcia najlepsza muzyka najlepsza reżyseria najlepszy scenariusz najlepsze efekty specjalne Kategorie dodatkowe: najlepsza scena/sekwencja najlepszy plakat najlepsza kwestia film z największym ładunkiem epy Kategorie dodatkowe pod patronatem KFS: najbardziej hot film najbardziej sexy kreacja/aktorka najbardziej sexy/hot scena Zapraszamy do głosowania i dobrej zabawy. Wszelkie pytania proszę kierować do mnie lub umieszczać w tym temacie. Azgaroth & Pitero http://pl.wikipedia.org/wiki/2011_w_filmie RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Azgaroth - 05-01-2012 To będzie test na rozumienie terminu epa :D RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Craven - 05-01-2012 A gdzie w tym roku była epa? Pewno w Potterze, którego jeszcze nie widziałem, bo pizgali tam fajerbolami... coś jeszcze? Immortals... co jeszcze? RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Hitch - 05-01-2012 Choćby nie wiem czym pizgali, to w Potterze nie ma epy. Ani w Immortals :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Craven - 05-01-2012 W Drive nie ma epy. Kapitalny film ale epy tam nie ma. RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - nawrocki - 05-01-2012 Craven, oblałeś test ;< RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Hitch - 05-01-2012 W "Drive" prawie była epa w scenie z młotkiem i nabojem. Ale ostatecznie pułap nie został osiągnięty. Czemu - odsyłam do filmu. RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - nawrocki - 05-01-2012 Pułap został przeskoczony o kilka długości sceną otwierającą, potem pobity sceną w hotelu, a ostateczny rekord został ustanowiony w windzie :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Azgaroth - 05-01-2012 Epa na pewno była w Do szpiku kości. RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Hitch - 05-01-2012 Nawrocki, "Drive" to fajny film, ale nie ma w nim epy za grosz. Refn to jeszcze dziewiczy umysł pod tym względem i musi się wiele nauczyć, by sceny w windach jego filmów były choć trochę zbliżone do tej doskonałości: RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Azgaroth - 05-01-2012 Zapomniałem o ważnej kwestii - do plakatów proszę dołączyć linki! RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Craven - 05-01-2012 Widze, że epa dla niektórych to takie słowo-wytrych na każdą rzeczy, która im się podoba... RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - nawrocki - 05-01-2012 Jeśli epa oznacza, że film sensacyjny (trzeci z serii!) jest lepszy od Drive, to zgadzam się, u Refna nie ma epy :) EOT RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Hitch - 05-01-2012 Nie napisałem, który film jest lepszy. Napisałem, że w "Drive" nie ma epy i dałem bardzo popularny, łatwy w pojęciu przykład pojedyńczej sceny wypełnionej po brzegi czystą epą. Powtarzam, "Drive" to fajny film, ale bez tej cząstki boskości. No i mimo wszystko "Die Hard 3" jest lepsze :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - nawrocki - 05-01-2012 W Die Hard może sobie być epy w ilościach garagantuicznych, co nie zmienia faktu, że McTiernan to może co najwyżej Refnowi krzesełko na planie rozkładać :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Hitch - 06-01-2012 Może... Musi. Refn to przedszkolak na polu kina z epą, więc nawet nie jest w stanie sobie rozłożyć męskiego, amerykańskiego krzesełka :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - nawrocki - 06-01-2012 Dobra, wygrałeś. Ta dyskusja i tak nas do niczego konstruktywnego nie doprowadzi, a za późno jest, żeby mi się chciało to ciągnąć. Wiem, nie mam jaj :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Azgaroth - 06-01-2012 Raczej nie :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Mefisto - 06-01-2012 jako siostra prowadząca zagłosuję jedynie w HOT kategoriach, co by Wam smutno nie było :) RE: Nagrody Forum KMF - RAULKI 2011 - Craven - 06-01-2012 A podzielisz się głosami? Bo ja tak patrze na zeszłoroczne kino i szału nie ma, w wielu miejscach pewnie podam 1-2 kandydatów. |