![]() |
|
Alien: Covenant (2017) reż. Ridley Scott - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: ALIEN & PREDATOR (https://forumkmf.pl/Forum-ALIEN-PREDATOR--20) +---- Wątek: Alien: Covenant (2017) reż. Ridley Scott (/Thread-Alien-Covenant-2017-re%C5%BC-Ridley-Scott--3138) |
Alien: Covenant (2017) reż. Ridley Scott - military - 27-02-2013 Scenariusz się pisze, wszystkich świerzbi żeby jeszcze bardziej zepsuć Obcego. Cytat:Prometheus actress Noomi Rapace was recently asked about the status of the potential Prometheus sequel in a recent interview with The Playlist for her upcoming film Dead Man Down. Tymczasem do sieci wyciekło już zakończenie sequela: Cytat:final scene of 'Paradise' (2015) :) RE: Prometheus 2 - Danus - 27-02-2013 Kurde, czy naprawdę Scott chce brnąć w to dalej? Nie wziął sobie do serca głosy ze wszystkich stron świata, ze nakręcił ładnie opakowane gówno:) Z drugiej strony scenariusza nie tyka Lindelof... RE: Prometheus 2 - military - 27-02-2013 Jeszcze druga część wyciekniętej końcówki - zabiła mnie. Cytat:Schaefer wearily climbs up as the drop ship veers off high above and once inside exhaustedly presses the detonator. The entire building now overrun by aliens, and everything in the area goes up in a huge nuclear explosion….BOOM! RE: Prometheus 2 - tchopz - 27-02-2013 Cytat:“Nyahggah!” Schaefer grunts outN-word? ;) Całość zabawna i bez sensu, czyli poziom zostanie utrzymany... RE: Prometheus 2 - military - 27-02-2013 Nie n-word, raczej Arnold-word.:) Aagngnagnagnagaaaaaggngng. RE: Prometheus 2 - Hitch - 27-02-2013 Cóż za subtelne nawiązanie do uniwersum "Predatora" szykuje sequel "Prometeusza". RE: Prometheus 2 - military - 27-02-2013 Wy naprawdę nie widzicie żartu? RE: Prometheus 2 - Gieferg - 27-02-2013 Zastanawiam się dlaczego niektórzy tu piszą tak jakby Military serio wrzucił cokolwiek mającego związek ze scenariuszem sequela Prometeusza... EDIT: no właśnie. RE: Prometheus 2 - Hitch - 27-02-2013 Cytat:Wy naprawdę nie widzicie żartu? Może gdyby był śmieszny...:P RE: Prometheus 2 - nawrocki - 27-02-2013 Yeah, czekam na ten film. Nie żartuje, naprawdę jestem ciekaw, w co ostatecznie zabrnie Scott. Pewnie wyjdzie gówno pokroju pierwszej części (o ile NAPRAWDĘ wyjdzie), ale co mi tam, może nawet do kina się przejdę :) RE: Prometheus 2 - Szaman - 25-03-2014 Jest już oficjalna data premiery, 4 marca 2016 roku, reżyserem znowu Scott, scenarzystą pan od Green Lantern. Mefisto pewnie już teraz ma namiocik, a za dwa lata rozstawi go przed kinem :) RE: Prometheus 2 - zombie001 - 25-03-2014 Eh... Z 54545454842 scenarzystów pracujących w Hollywood, musieli wybrać do poprawek gościa, który pisał Green Lanterna. Serio, to ja już wolałem Lindelofa. RE: Prometheus 2 - Craven - 25-03-2014 Ja raczej widzę zły fan-fic a nie żart. OK teraz zauważyłem drugi fragment. Nieśmieszny, ale żart. RE: Prometheus 2 - military - 25-03-2014 O czym wy mówicie? Jaki fanfic? Jaki drugi fragment? RE: Prometheus 2 - Mefisto - 25-03-2014 (25-03-2014, 10:09)Szaman napisał(a): Mefisto pewnie już teraz ma namiocik, a za dwa lata rozstawi go przed kinem :) Ja to pierdolę panie, ten film ma u mnie na starcie 1/10 i choćby przypadkiem wyszło arcydzieło (ha!ha!ha!), to nawet trailera nie obejrzę, bo szkoda po prostu czasu. RE: Prometheus 2 - paj - 12-05-2014 A jak wyjdzie dobry film, to co, przyznasz się do błędu i ruszysz na kolanach do najbliższego kościoła, żeby leżeć krzyżem przez miesiąc, co nie? Już widzę jak na tym forum ktokolwiek przyznaje sie do błędnej oceny. No chyba się jeszcze taki cud nie zdarzył. RE: Prometheus 2 - Gieferg - 12-05-2014 Jak zwykle oderwany od rzeczywistości. Tzn może Mefisto się nie przyznaje, nie wiem, ale co do reszty... Dredda skreślało przed premierą conajmniej pół tego forum i teraz mu większość z tych ludzi bije pokłony. Sam akurat Dredda nie skreśliłem, ale skreśliłem pierwsze G.I.Joe po zwiastunach i nie poszedłem do kina, a teraz bardzo lubię do tego wracać. RE: Prometheus 2 - Mental - 12-05-2014 paj napisał(a):Już widzę jak na tym forum ktokolwiek przyznaje sie do błędnej oceny. No chyba się jeszcze taki cud nie zdarzył. Ja się przyznałem do błędnej oceny "Miami Vice" Manna. RE: Prometheus 2 - Mefisto - 12-05-2014 wow, paj 2 miechy czekał żeby się do czegoś przypierdolić (12-05-2014, 14:40)paj napisał(a): A jak wyjdzie dobry film, to co, przyznasz się do błędu i ruszysz na kolanach do najbliższego kościoła, żeby leżeć krzyżem przez miesiąc, co nie? Żeby wyszedł dobry film musi być spełniony jeden warunek: jedynka powinna być co najmniej przyzwoita. A nie jest. Cytat:Już widzę jak na tym forum ktokolwiek przyznaje sie do błędnej oceny. No chyba się jeszcze taki cud nie zdarzył. To stwierdzenie to taki żal, że nawet szkoda komentować. Ale żeby Ci to wyszło bokiem, to tak zmieniałem, nawet tu na forum, zdanie o filmach i jakoś wstydu nie było, żeby to stwierdzić. So, why don't u go outside and play hide and go fuck yourself. RE: Prometheus 2 - Lawrence - 12-05-2014 Myślałem Mefisto, że postanowiłeś do końca wszechświata omijać wszystko co jest związane z Prometeuszem (filmem)? |