![]() |
|
Filmowe grubasy - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Filmowe grubasy (/Thread-Filmowe-grubasy--3294) |
Filmowe grubasy - Mental - 11-06-2013 Zacznę od grubasów, których szanuję. Będzie ich niewielu, gdyż generalnie grubasów nie szanuję. Cartman, South Park ![]() Nierozumiany przez społeczeństwo. Olewa szkołę. Naśmiewa się z niepełnosprawnych. Antysemita. Sympatyzuje z ruchami neonazistowskimi w Colorado. W kwestii imigrantów ma stanowisko bardziej nieprzejednane niż gubernator Arizony. Zabójca zarodków. Wszystko, co robi, robi dla zysku i własnych korzyści. No i ratuje delfiny - też dla własnych korzyści. Proposition Joe, Baltimore Tutaj filmik, który mówi więcej niż 1000 słów (od 1:13, a najlepsze od 2:28) Steven Seagal, USA W latach 1988-1994 powinien dostać przynajmniej 4 oskary. Nie dostał żadnego. Może gdyby był gruby i czarny, to by dostał.
RE: Filmowe grubasy - SonnyCrockett - 11-06-2013 Ale to temat do pokazywania dobrych grubasów, złych grubasów, w ogóle grubasów czy pastwienia się nad grubasami? RE: Filmowe grubasy - Mental - 11-06-2013 Co tam chcesz :) RE: Filmowe grubasy - Persona non grata - 11-06-2013 Mental - król nowych wątków. Chyba zainspirowany nowym wizerunkiem Lubaszenki. Ale generalnie bycie grubasem nie dodaje chyba punktów do epy, co nie? ![]() Goodman, prawie za wszystko w czym go widziałem. Szacunek. :) RE: Filmowe grubasy - Sephiroth - 11-06-2013 Proposition Joe z serialu The Wire Robert F. Chew. To jeżeli chodzi o cool osoby. Temat może być dość obraźliwy, nigdy nie wiadomo kto siedzi i piszę tutaj. Zwłaszcza ta ankieta dowala do pieca, trochę z nią przesadziłeś. Otyły nie jestem waga normalna, można by powiedzieć zawsze wszyscy mi mówili, że za suchy jestem no ale wiem jak ktoś się może poczuć czytając tą ankietę, ktoś z nadwagą. RE: Filmowe grubasy - Mental - 11-06-2013 Persona non grata napisał(a):bycie grubasem nie dodaje chyba punktów do epy, co nie? Oczywiście, że nie. Sephiroth napisał(a):Proposition Joe z serialu The Wire Robert F. Chew. Wrzucałem w pierwszym poście! RE: Filmowe grubasy - SonnyCrockett - 11-06-2013 "Fat Man" was the codename for the atomic bomb that was detonated over Nagasaki. No i pozostały tylko zgliszcza :P RE: Filmowe grubasy - Mental - 11-06-2013 @Sephiroth Cytat: Zwłaszcza ta ankieta dowala do pieca, trochę z nią przesadziłeś. Ankieta jak ankieta - nie ma przymusu jej wypełniania :) Cytat:Otyły nie jestem waga normalna Masz szczęście. Cytat:można by powiedzieć zawsze wszyscy mi mówili, że za suchy jestem Suchszy niż lasy w Kalifornii w środku lipca? Cytat:no ale wiem jak ktoś się może poczuć czytając tą ankietę, ktoś z nadwagą. Ta ankieta nie ma celu nikogo obrażać - ma na celu zmotywować. Sieci fast foodów mega cierpią z powodu grubasów. Zadałeś sobie kiedyś pytanie, jak czuje się zarząd MacDonalds, gdy kolejny grubas psuje im reputacje? :) RE: Filmowe grubasy - slepy51 - 12-06-2013 Źreć, nie opierdalać sie!;) RE: Filmowe grubasy - Azgaroth - 12-06-2013 Baron Vladimir Harkonnen - gruby i do tego rudy, zło w czystej postaci.
RE: Filmowe grubasy - Mental - 12-06-2013 @slepy51 Cytat:Źreć, nie opierdalać sie!;) ![]() RE: Filmowe grubasy - simek - 12-06-2013 Pete Clemenza, jedna z moich ulubionych postaci z Ojca Chrzestnego. Zabija zdrajców, więc może być gruby. RE: Filmowe grubasy - Mefisto - 12-06-2013 sam Godfather do szczupłych też nie należy :P RE: Filmowe grubasy - Arahan - 12-06-2013 Matka Gilberta, Arniego i reszty: ![]() RE: Filmowe grubasy - timobajl - 12-06-2013 Pingwinek:
RE: Filmowe grubasy - Craven - 12-06-2013
RE: Filmowe grubasy - Proteus - 12-06-2013 Wklejam dwie postacie, które prawdopodobnie pośrednio odpowiadają za powstanie tego wątku :) ![]() ![]() A tak na serio, Sam spoko chłopak. Próbuje sobie radzić ;) RE: Filmowe grubasy - Snuffer - 13-06-2013 ![]() Tutaj może nie filmowo, ale Wayne Knight wszędzie tak samo zabawny : ) RE: Filmowe grubasy - Jakuzzi - 13-06-2013 Na pierwszy rzut oka przeczytałem Forumowe Grubasy. ;) Anyone? RE: Filmowe grubasy - shamar - 13-06-2013 Zmarli, którzy nie zeszli przez choroby wywołane otyłością też się liczą?
|