![]() |
|
Oddam za free - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43) +--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46) +--- Wątek: Oddam za free (/Thread-Oddam-za-free--3530) |
Oddam za free - mk1976 - 26-01-2014 Jak w temacie. The Man who would be king - przygodowy z Connerym i Cainem, polskie napisy. zaklepane What ever happened to baby Jane? - klasyk, wstyd nie znać. Two disc edition, polskie napisy. zaklepane 300 - płyta jeszcze w folii, brak polskich napisów. zaklepane Apocalypto - płyta jeszcze w folii, brak polskich napisów. Fun in Acapulco - komedyjka z Elvisem Presleyem. Lekko pożółkła okładka, polskie napisy. White Christmas - komedia/musical z Bingiem Crosbym. Plyta zapakowana w folie, polskie napisy. The Paleface - komedia/western, film zdobyl Oscara w kategorii ''Najlepsza piosenka''. Plyta zapakowana w folie, polskie napisy. ... First Do No Harm - dramat z Meryl Streep. Plyta wydana w serii Filmoteka Dziennika. Polski lektor. Wszystkie filmy to DVD, wydania UK. Plyty stan bdb (zero zarysowan). Jedna osoba moze dostac tylko jeden film. Chetnych prosze o zaklepywanie w tym watku (nie pw). Kto pierwszy ten lepszy :-). Wysylka w lipcu (bede wtedy na urlopie w PL) na mój koszt. RE: Oddam za free - simek - 26-01-2014 To ja poproszę Connery'ego z Cainem. Skoro wysyłasz na swój koszt, to nie widzę żadnego powodu, zeby nie skorzystać :) RE: Oddam za free - mk1976 - 26-01-2014 (26-01-2014, 10:02)simek napisał(a): To ja poproszę Connery'ego z Cainem. Skoro wysyłasz na swój koszt, to nie widzę żadnego powodu, zeby nie skorzystać :) W połowie lipca otrzymasz przesylke. Podeslij mi namiary na priv. RE: Oddam za free - smackey - 26-01-2014 hmm, ok to ja poproszę 300 w takim wypadku :) RE: Oddam za free - Pitero - 26-01-2014 Skoro za darmo to czemu nie skorzystać :) poproszę What ever happened to baby Jane? RE: Oddam za free - Bucho - 26-01-2014 Ale jestescie male chujki, za przesylke moglibyscie zaplacic. Mam do oddania ok 450 filmow na dvd. Jak macie znajomego w Londynie, ktory w waszym imieniu je odbierze, to prosze pisac na priv. Calosc byla pozyczona po znajomych, wiec jest killa tytulow w stanie powojennym, reszta w dobrym/bardzo dobrym RE: Oddam za free - mk1976 - 26-01-2014 (26-01-2014, 19:13)Bucho napisał(a): Ale jestescie male chujki, za przesylke moglibyscie zaplacic. Jestem zainteresowany :-) RE: Oddam za free - mk1976 - 02-02-2014 Dodalem trzy plyty w pierwszym poscie. RE: Oddam za free - slepy51 - 02-02-2014 Bucho napisał(a):Mam do oddania ok 450 filmow na dvd. Jak macie znajomego w Londynie, ktory w waszym imieniu je odbierze, to prosze pisac na priv. Calosc byla pozyczona po znajomych, wiec jest killa tytulow w stanie powojennym, reszta w dobrym/bardzo dobrym Opchnij je w cash converterze albo innym tego typu przybytku, zawsze trochę grosza ci wpadnie ;) RE: Oddam za free - Bucho - 02-02-2014 Za duzo jebania, zreszta gdy sprawdzalem, to wychodzi pomiedzy 5-20 pensami za film, to juz lepiej do "charity" oddac. Kilka osob z forum sie zglosilo, wiec pozamiatane. RE: Oddam za free - Bartosz Pocierak - 03-02-2014 Bardzo poproszę White Christmas :) RE: Oddam za free - Radar O'Hanys - 03-02-2014 To ja jestem chętny na "The Paleface". Z góry dzięki :) RE: Oddam za free - smackey - 05-08-2014 wczoraj doszła do mnie przesyłka :) zapomniałem o tym. wielkie dzięki i piona! RE: Oddam za free - Pitero - 06-08-2014 Wielkie dzięki, dostarczone ;) RE: Oddam za free - Gaahl - 01-04-2015 Masz jeszcze Apocalypto? |