![]() |
|
Najlepsze sceny w windach - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Najlepsze sceny w windach (/Thread-Najlepsze-sceny-w-windach--4089) Strony:
1
2
|
Najlepsze sceny w windach - Mental - 13-09-2015 Tym razem bez wstępów - NAJLEPSZA SCENA W WINDZIE EVER: Zachęcam wszystkich do wrzucania tu innych propozycji, ale róbcie to ze świadomością, że i tak lepszej sceny nie wkleicie. RE: Najlepsze sceny w windach - Gal Anonim - 13-09-2015 Druga najlepsza scena w windzie. I scena z "Community", która jest parodią scen z Die Hard i Winter Soldiera (niestety nieco ucieta na poczatku): RE: Najlepsze sceny w windach - Bucho - 13-09-2015 Zobaczylem temat, pomyslalem trzeci Die Hard, dojrzalem kto wrzuca i juz wiedzialem, ze pozamiatane :) Podpisuje sie, w kinie scen w windzie (a nawet caly film) byla cala masa, ale lepszej nie ma. W czolowce jest oczywiscie jeszcze winda w T2 i Richter vs Quaid w Total Recall (ok) RE: Najlepsze sceny w windach - Mental - 13-09-2015 Crov napisał(a):Druga najlepsza scena w windzie. Chyba w kategorii film dla dzieci do lat 5 :) Tak zmarnować potencjał dwóch super aktorów (Grillo, Mulvey). Szkoda gadać. RE: Najlepsze sceny w windach - Phlogiston2 - 13-09-2015 I można zamykać temat :) RE: Najlepsze sceny w windach - Mental - 13-09-2015 O kurde, kompletnie zapomniałem o "Drive", a też plasuje się na samym szczycie. RE: Najlepsze sceny w windach - nawrocki - 13-09-2015 RE: Najlepsze sceny w windach - Gal Anonim - 13-09-2015 (13-09-2015, 16:38)Mental napisał(a):Ssij kozuch z mleka i nie kłam wiecej.Crov napisał(a):Druga najlepsza scena w windzie. RE: Najlepsze sceny w windach - Bucho - 13-09-2015 Mnie scena z Drive zawsze bardziej smieszyla niz cokolwiek innego tj. kopanko super, slo-mo calowanko o kant dupy rozbic :) RE: Najlepsze sceny w windach - Crash - 13-09-2015 Jedna scena? A czemu nie cały film?:) RE: Najlepsze sceny w windach - Mefisto - 13-09-2015 RE: Najlepsze sceny w windach - simek - 13-09-2015 Mefi, bój się boga! Co ty wrzucasz? Jak w jakimś zestawieniu najlepszych rzeczy pojawia się Hunger Games, to trzeba natychmiast takie zestawienie spuścić w klopie. Jako bonusik w temacie: RE: Najlepsze sceny w windach - Lawrence - 14-09-2015 W sumie to mógłbym zabić temat i wsadzić najgorszą scenę w windzie z "Weekendu" Cezarego Pazury, ale taki nie będę ;) Zamiast tego, dam coś innego: RE: Najlepsze sceny w windach - Juby - 14-09-2015 Właściwie można zamknąć temat, bo Mental napisał już wszystko w poście otwierającym. #1 Die Hard 3 #2 Terminator 2 #3 Infiltracja Scena z Drive ma niepotrzebne slo-mo, a Cap2 (choć fajny) nie łapie się nawet do top10. Jak ktoś wspomniał Igrzyska to myślałem, że chodzi o jedyną dobrą scenę z tych filmów. RE: Najlepsze sceny w windach - OGPUEE - 14-09-2015 Scena z "Podejrzanych". Kobayashi wchodzi z dwoma garniakami do windy, nagle gaśnie światło, po chwili na szybie jest krew, a u szczytu MacManus z gunem. Mniam! RE: Najlepsze sceny w windach - rogaluz - 14-09-2015 Z moim typem trochę się wyłamię, ale zawsze mnie rozczulała scena w windzie z 500 Days of Summer - jakby specjalnie na jej potrzeby stworzono slowo "awkward" (najlepiej w wersji: awwwkward). Może mientki wafel ze mnie, ale uwielbiam to (tutaj niestety scena lekko ucięta): Tak poza tym, to końcówka Oldboya przychodzi mi na myśl, ale że bez szału i spoiler, to nie wrzucam. RE: Najlepsze sceny w windach - Mental - 14-09-2015 RE: Najlepsze sceny w windach - Crash - 14-09-2015 Double feature ze Stathamem: RE: Najlepsze sceny w windach - Snappik - 15-09-2015 Kilka tygodni temu oglądałem Liar, Liar które ma fajną scene w windzie :) RE: Najlepsze sceny w windach - Lawrence - 15-09-2015 Myślałem, że dasz tę, chociaż to niby scena po windzie :) Chociaż tylko czekać kiedy pojawi się temat z najlepszymi scenami pierdzenia w filmach ; |