![]() |
|
mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +--- Wątek: mother! (2017) reż. Darren Aronofsky (/Thread-mother-2017-re%C5%BC-Darren-Aronofsky--4497) |
mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Szaman - 04-02-2017 Już nawet szczątkowy opis fabuły, w którym życie szczęśliwej pary zostaje zakłócone przez wizytę nieproszonych gości zdaje się wskazywać, że Darren Aronofsky po niezbyt pozytywnym przyjęciu "Noego" wraca do bardziej znajomych klimatów. W obsadzie Jennifer Lawrence, Domhnall Gleeson, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer i Ed Harris. Premiera prawdopodobnie na jesieni, bliżej sezonu oscarowego. Warto zauważyć, że 2017 może być rokiem wielkiego powrotu Michelle Pfeiffer, obok wyżej wspomnianego występu ma jeszcze świetnie ocenianą na Sundance rolę w "Where Is Kyra?". Można przypuszczać, że ona jak i Jennifer Lawrence mogą liczyć na zainteresowanie w sezonie nagród. Jako ciekawostkę można jeszcze dodać, że praca na planie podobno zaowocowała związkiem między Aronofskym a Lawrence, ciekawe czy w jakikolwiek sposób przełoży się to na gotowy film. RE: Mother! (2017) - Szaman - 28-02-2017 Amerykańska premiera 13 października 2017 roku. RE: Mother! (2017) - Kuba - 05-03-2017 Ciekawe czy u nas w kinie będzie. Premiera tuż przed sezonem nagród, ciekawie. Kolejnh film w 2017 z naprawdę rewelacyjną obsadą. "Wind River", "Blade Runner", "Song to Song", "Annihilation" czy "Mother" filmy z rewelacyjnymi ekipami, to może być ciekawy aktorsko rok. RE: Mother! (2017) - Mierzwiak - 05-03-2017 Aronofsky, fantastyczna obsada, autor zdjęć do Black Swan. Czekam, chociaż opis fabuły jest tak szczątkowy, że ciężko stwierdzić o czym to tak naprawdę ma być. RE: Mother! (2017) - Kuba - 05-03-2017 Nie wiele informacji to dla mnie spory plus, Aronofsky na dodatek zapowiada, że zamierza ograniczać informacje o filmi i bronić przed jakimikolwiek spoilerami, czyli możemy się spodziewać fabuły z licznymi niespodziankami. A tam operator....Johannsona muzyke komponuje! RE: Mother! (2017) - Szaman - 10-04-2017 Polska premiera 3 listopada 2017. RE: Mother! (2017) - Galadh - 14-05-2017 ![]() Z Twittera Aronofsky'ego. RE: Mother! (2017) - Kuba - 14-05-2017 Sympatyczny plakat :P (zajebisty) RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Mierzwiak - 14-05-2017 Wow, fantastyczny plakat. Oby film był równie pokręcony :) Dawać zwiastun! RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - und3r - 14-05-2017 Tylko chciałem tu wrzucić (ponownie, bo już raz to pisałem z dwa miesiące temu tylko nie pamiętam w jakim topicu:P) swój typ nominacji za pierwszoplanową rolę kobiecą dla Lawrence - mam przeczucie, że będzie wybitna w tym. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Kuba - 15-05-2017 Cóż, ja sądzę, że generalnie Darren może się doczekać nie tylko nominacji, ale również statuetki, choć konkurencja w tym roku jest niezła jeśli chodzi o reżyserów. Ekipa w tym filmie jest taka, że jeśli tylko każdy z tych aktorów stanie na wysokości zadania i dostanie dobrą rolę to czeka nas pod względem aktorstwa prawdziwa perełka i Lawrence wcale nie musi zgarnąć całego show :P RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Szaman - 21-07-2017 Amerykańska premiera przeniesiona z 13 października na 15 września. Pierwszy teaser, o długości 68 sekund powinien lada chwila pojawić się w sieci, puszczają go już przed Dunkirk w amerykańskich kinach. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Kuba - 22-07-2017 Mnie tam bardziej interesuje czy w Polsce również przesuną, jeśli tak to bardzo miła niespodzianka bo już myślałem, że we wrześniu pozostanie mi tylko "Kingsman"'. Czekamy na teaser choć domyślam się, że w trakcie całego etapu promocji Aronofsky i reszta będa skąpić szczegółów jak tylko się da a same trailery też wiele nie pokażą. Darrenowi w końcu ewidentnie zależy na tym by film był okryty jak największą tajemnicą. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Szaman - 22-07-2017 Mocno rozczarowałem się zwiastunem Mother, grają go także w naszych kinach przed Dunkirk. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Kuba - 22-07-2017 Oho, brzmi zajebiście :D Oby jutro mnie nie zawiedli z nim. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Szaman - 22-07-2017 Co w tym zajebistego? RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Kuba - 22-07-2017 https://twitter.com/JenniferUpdates?lang=pl Na górze teaser. ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego to wszystko jest zajebiste? Aronofsky moim zdaniem popisał się świetnie jeśli chodzi o marketing, każdy kolejny materiał nie mówi nic, ale umiejętnie buduje hype i przede wszystkim zaciekawienie...o co tam chodzi. No i nie jest to na razie żadna typowa kampania. Przez co dla mnie "Mother!" z "muszę zobaczyć czy Darren naprawił niesmak po ostatnich działach" powoli przechodzi w "jeden z najbardziej oczekiwanych filmów drugiej połowy roku" RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Pelivaron - 31-07-2017 Niepokojąco i klimatycznie. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Kuba - 31-07-2017 O, mega zapowiedź, jaram się trailerem. Mroczny klimat, zapowiada się mocny horror z mam nadzieje dobrą warstwą fabularną. Mistrzowsko budują tajemnice wokół tego filmu. RE: Mother! (2017) reż. Darren Aronofsky - Mierzwiak - 31-07-2017 Trudno wyciągnąć jakieś konkretne wnioski z tak krótkiej zajawki, ale to co mnie cieszy najbardziej to powrót Darrena do, chyba można już o tym pisać, klimatów w których świetnie, czy też najlepiej się odnajduje. |