![]() |
|
Batgirl (20??) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55) +---- Wątek: Batgirl (20??) (/Thread-Batgirl-20--4630) |
Batgirl (20??) - Szaman - 22-07-2017 ![]() Jak wiadomo z DCEU idzie raz lepiej, raz gorzej, a jak trwoga to do Boga, więc włodarze Warnera skorzystali z okazji i przygarnęli z chwilowego niebytu jednego z ojców sukcesów konkurencji, Jossa Whedona. W moich oczach oprócz niezaprzeczalnych rodzicielskich sukcesów, jest także przyczyną ojcowskiej porażki- to za jego rządów pojawiły się głosy o przesycie formułą i zbyt komediowym tonie. Wewnętrzne tarcia w końcu spowodowały nie tylko ekranową schizofrenię postaci Kapitana Ameryki, ale też opuszczenie przez Jossa eleganckiego statku i przesiadkę na łajbę nie mniej luksusową, ale krążącą w okolicach Trójkąta Bermudzkiego. Ale czego nie robi się dla marzeń o wprowadzeniu na kinowe ekrany własnej heroiny, tylko częściowo zaspokojonych poprzez scenariusz "Buffy" w wersji z Kristy Swanson. Najpóźniej do końca roku powinniśmy poznać nazwisko wybranki byłego guru nerdów, osobiście trzymam kciuki za Jane Levy i Katherine Langford które przewijają się w internetowych ploteczkach. RE: Batgirl (2019) - Pelivaron - 22-07-2017 (22-07-2017, 12:39)Szaman napisał(a): Nie wiem czy słyszeliście o takim filmie jak Batgirl, Whedon kręci... OK Trzymam mocno kciuki za angaż laseczki z 13WH :) Mnie tam zawsze najbardziej interesuje z kim taki superbohater mógłby walczyć. Nie lubię, jak przeciwnik ma zbliżone moce do swojego rywala. To kto przeciwko Batgirl? :) RE: Batgirl (2019) - Kuba - 22-07-2017 Dobra, zostawmy MCU. Antagonista? Najlepszy dla Barbary byłby boss w Gotham. Osobiście widziałbym tu Black Maska który jest w sumie ciekawy, dla niej. Pytanie jak ważny w filmie będzie Batman (nie oszukujmy się, odegra tu jakąś role). Widzę go w roli takiego "dobrego ducha" a Batgirl (jak to ona) w roli buntowniczki. Ewentualnie mogliby połasić się na kobiecego villaina jak np. Lady Shive czy Chesire. RE: Batgirl (2019) - zombie001 - 22-07-2017 Wracając do Batgirl... ja tam kibicuje Lavy. Choć te nazwiska, które podawano kilka tygodni temu, to pewnie fake. Ale i tak.. Laska pasuje do stylu Whedona i do jego planów obsadowych: jest mało znana, więc naprawdę byłoby miło, gdyby ją zaangażowali. RE: Batgirl (2019) - Reno - 22-07-2017 Dla mnie kandydatka na Batgirl jest tylko jedna.
RE: Batgirl (2019) - Szpeku - 22-07-2017 Nie wiem czemu, ale pierwsza myśl na temat Batgirl to Emma Stone i nie miałbym nic przeciwko, poza tym Felicity Jones albo Emma Roberts, a jeśli chodzi o głównego przeciwnika, to w sumie jest tu spore pole do popisu i rzeczywiście bardzo pasowałby Black Mask, ale ja widziałbym też tutaj Lady Shive. Co ciekawsze ten film daje szansę nowemu Gordonowi na o wiele większy występ, co też jest fajne. RE: Batgirl (2019) - Szaman - 22-07-2017 Gorzej, że raczej nie odziedziczyła talentu po rodzicach. RE: Batgirl (2019) - Kuba - 22-07-2017 (22-07-2017, 13:22)Szpeku napisał(a): Nie wiem czemu, ale pierwsza myśl na temat Batgirl to Emma Stone i nie miałbym nic przeciwko, poza tym Felicity Jones albo Emma Roberts, a jeśli chodzi o głównego przeciwnika, to w sumie jest tu spore pole do popisu i rzeczywiście bardzo pasowałby Black Mask, ale ja widziałbym też tutaj Lady Shive. Jestem bardzo ciekaw Gordona Simmonsa. Zwłaszcza jego realcji z Batgirl. Osobiście liczę na pokazanie jej realcji także z Nightwingiem o ile pojawi sie do tego czasu w uniwersum. RE: Batgirl (2019) - Pitero - 23-07-2017 Nie pomyślałem o tym faktycznie, Dakota Johnson świetnie by pasowała, rola akurat na jej umiejętności aktorskie, ładna jest trzeba przyznać no i nagrała już chyba wszystkie sceny do Greya więc powinna znaleźć czas na ten film :) RE: Batgirl (2019) - Reno - 23-07-2017 No i obyta z maską. Dla mnie nr 1 :) RE: Batgirl (2019) - Juby - 24-07-2017 Krótko - to jedyny projekt DCEU w fazie planowania na jaki czekam. Whedon wydaje się idealny do przeniesienia tej postaci na duży ekran i o ile kolejny solowy Batman mało mnie jara (w końcu to będzie jedenasty film z tym bohaterem), tak bat-rodzinka było do tej pory olewana w kinowych produkcjach, a Batgirl ma IMO większy potencjał od Robinów i Nightwinga. RE: Batgirl (2019) - Gieferg - 24-07-2017 Heh, do dzisiaj żyłem w przeświadzeniu, że Batgirl i Batwoman to ta sama postać. RE: Batgirl (2019) - Kuba - 24-07-2017 (24-07-2017, 10:20)Gieferg napisał(a): Heh, do dzisiaj żyłem w przeświadzeniu, że Batgirl i Batwoman to ta sama postać. Nie martw się, sporo ludzi tak ma :P Generalnie Batwoman nie jest mega ciekawą postacią, zawsze znikała w cieniu całej reszty, od czasu do czasu sie wybijając. Generalnie średnio potrzebna postać a na pewno nie w filmie. RE: Batgirl (2019) - Mierzwiak - 24-07-2017 (24-07-2017, 10:20)Gieferg napisał(a): Heh, do dzisiaj żyłem w przeświadzeniu, że Batgirl i Batwoman to ta sama postać.Miejmy nadzieję że prywatnie też nie mylisz dziewczyn z kobietami, to się może skończyć więzieniem :P RE: Batgirl (2019) - Gieferg - 24-07-2017 Ta sama postać w różnym wieku... W każdym razie w życiu nie słyszałem o Kathy Kane, a Batgirl kojarzę głównie z Batman i Robin i występu Barbary Gordon w Killing Joke (z tym, że komiksie nie ma Batgirl jako takiej). Możliwe, że mogłem ją widzieć w TAS o ile tam się pojawiała, nie pamiętam już. A sam pomysł na film to dla mnie kolejny z serii absurdalnych pomysłów Warnera. Czy tam w ogóle ma się pojawić Batman? RE: Batgirl (2019) - Mierzwiak - 24-07-2017 A widzisz, to dowodzi że też nie mam o nich zielonego pojęcia :/ RE: Batgirl (2019) - Kuba - 24-07-2017 (24-07-2017, 11:42)Gieferg napisał(a): A sam pomysł na film to dla mnie kolejny z serii absurdalnych pomysłów Warnera. Czy tam w ogóle ma się pojawić Batman? Wytłumaczysz mi co jest absurdalnego w robieniu filmu o jednej z najbardziej lubianych wśród fanów superbohaterce? Trudno aby Batman się nie pojawił. RE: Batgirl (2019) - Mierzwiak - 16-01-2018 https://www.comicbookmovie.com/batgirl/lindsay-lohan-continues-her-campaign-to-play-batgirl-fuels-speculation-with-new-social-media-image-a157039
RE: Batgirl (2019) - Badus - 16-01-2018 xD No chyba nie. RE: Batgirl (2019) - Mierzwiak - 18-01-2018 https://www.comicbookmovie.com/batgirl/lindsay-lohan-feels-that-people-dragging-up-her-past-might-get-in-the-way-of-her-landing-batgirl-role-a157106 Lindsay, już wystarczy, okej? |