Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Righteous Kill [pierwsze zdjęcia] - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12)
+--- Wątek: Righteous Kill [pierwsze zdjęcia] (/Thread-Righteous-Kill-pierwsze-zdj%C4%99cia--648)

Strony: 1 2 3 4

Righteous Kill [pierwsze zdjęcia] - Sana - 11-09-2007

Robert De Niro i Al Pacino po wielu lata przerwy ponownie spotkają się na dużym ekranie. Aktorzy zagrają główne role w niezależnym filmie zatytułowanym "Righteous Kill". Budżet produkcji wynosi 60 milionów dolarów.
De Niro i Pacino wcielą się w role policjantów ścigających seryjnego mordercę.

Obraz wyreżyseruje Jon Avnet na podstawie scenariusza Russella Gewirtza ("Plan doskonały").

na zaostrzenie apetytu

[Obrazek: righteouskillzj6.th.jpg][Obrazek: righteouskill1hq2.th.jpg][Obrazek: righteouskill2oq0.th.jpg][Obrazek: righteouskill3ym4.th.jpg][Obrazek: righteouskill5cn0.th.jpg][Obrazek: righteouskill6wn8.th.jpg][Obrazek: righteouskillkd3.th.jpg]

- romeck - 11-09-2007

Ale daj jakieś wprowadzenie do tematu.

W przeciwnym razie umieszczaj takie nowinki np. tutaj:
http://www.forumkmf.pl/viewtopic.php?t=287

- Mierzwiak - 11-09-2007

Może być niezłe, boję się jednak że poza arcyduetem z Heat ten film nie będzie mieć nic do zaoferowania. Obym się mylił.

- Sana - 11-09-2007

Mierzwiak napisał(a):Może być niezłe, boję się jednak że poza arcyduetem z Heat ten film nie będzie mieć nic do zaoferowania. Obym się mylił.

też mam takie obawy; Jon Avnet jest kiepskim reżyserem, poza Smażonymi Pomidorami nie wyreżyserował niczego sensownego. miejmy nadzieję, że scenarzysta się postara :]

- Mental - 11-09-2007

Cytat:w niezależnym filmie zatytułowanym "Righteous Kill". Budżet produkcji wynosi 60 milionów dolarów.

zajebiście niezależny ten film:)

- Mierzwiak - 11-09-2007

mental, a co to ma do rzeczy? Jak jakiś bogaty sponsow wyłoży na film 150 milionów, to też będzie produkcja niezależna.

- Mental - 11-09-2007

i ten bogaty sponsor zawoła do siebie reżysera i powie: "Zawsze chciałem obejrzeć film, w którym..." :)

- Snuffer - 11-09-2007

Bardzo się ciesze że znowu zobaczę ten duet no ale do kina będe szedł z obawami, gdyż jak tylko myślę że w tym filmie zagra 50 cent to coś mi się robi. Dlaczego? Dlaczego on? :cry:

- Don Vito - 11-09-2007

W Dniu Próby grał Snoop Dogg, a film jest przecież dobry. To, że w obsadzie jest raper, o niczym nie świadczy.

- Hitch - 11-09-2007

Ja tam bym sie bardziej martwil o dziadków w głownych rolach. 60+ letni policjanci? Give me a break.

- Snuffer - 11-09-2007

No tak, ale 50 cent? Ja nadal nie wyszedłem z traumy po Get Rich or Die Tryin...

- Mierzwiak - 11-09-2007

Hitch napisał(a):Ja tam bym sie bardziej martwil o dziadków w głownych rolach. 60+ letni policjanci? Give me a break.
Spójrz na swój avatar.

- Hitch - 11-09-2007

Ford trzyma sie znacznie lepiej od De Niro i Pacino razem wzietych :)

- Mierzwiak - 11-09-2007

To nie jest kwestia trzymania się. Obsadzenie go w roli Indy'ego w tym wieku jest bardziej absurdalne niż De Niro i Pacino w roli policjantów, których wiek zapewne będzie widoczny na ekranie.

- Hitch - 11-09-2007

Wiek Indiego tez jest widoczny na ekranie. Akcja filmu dzieje sie w latach 50 - prawie 20 lat po Krucjacie.
Obydwa pomysly sa absurdalne. Ale Ford naprawde trzyma forme i jest w stanie zagrac Indiego. A duet starszych panów bedzie musial co chwile przysiasc by poodychac tlenem z butli :)

- Mush Room - 11-09-2007

Hitch, a Morgan Freeman w Siedem to ile miał lat. 30? :) Chodzi mi o wiek bohatera a nie faktyczny wiek aktora.

Moim zdaniem czepianie się o wiek w filmie policyjnym oznacza jakieś niezdrowe upodobanie do czepiania się i tyle :)

- Hitch - 11-09-2007

Nie, nie to nie tak. Jesli to bedzie hardkorowy dramat/thriller oparty tylko i wylacznie na sledztwie to zajebiscie.
Ale jak De Niro i Pacino maja biegac z gnatami i robic rozpierduche to wylacze film jak tylko wyciagnal bron z kabur :)

- Sana - 11-09-2007

a wyłączasz film, jak Clint robi rozpierduche? :]

- Hitch - 11-09-2007

Zalezy ktory Clint. Ten z lat 70 i wtecz ujdzie ;)

- Mush Room - 12-09-2007

Nie, no broń musi być :) Ale żeby nie przesadzać, wyciągnięcie wystarczy.

Mi zależy na mrocznym klimacie i o tym marzę. Będzie klimat - aktorzy zadbają o resztę.