![]() |
|
Najgłupsze teksty z okładek DVD/Plakatów/spotów reklamowych - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: Najgłupsze teksty z okładek DVD/Plakatów/spotów reklamowych (/Thread-Najg%C5%82upsze-teksty-z-ok%C5%82adek-DVD-Plakat%C3%B3w-spot%C3%B3w-reklamowych--788) |
Najgłupsze teksty z okładek DVD/Plakatów/spotów reklamowych - Don Vito - 08-03-2008 Polscy dystrybutorzy mają tendencję do drukowania na plakatach, okładkach DVD urwanych cytatów z recenzji z amerykańskich gazet. I tak oto mieśliśmy na plakacie We own the night informację, że jest "Lepszy niż Infiltracja". To rozumiem. Ale niektóre teksty są skrajnie głupie. Na przykład: ostatnio do sklepów trafiła telewizyjna wersja Wojny światów (chyba z 2005) na której pojawił się cytat: "Nawet niezły". Dzisiaj w Empiku znalazłem dodane do gazety jakieś Anime z komentarzem "Gdyby Hitchcock współpracował z Waletem Disneyem zrobiłby ten film" czy coś takiego. Przeglądałem ostatnio allegro i trafiłem na film Johna Woo "Dzieci Triady" na VHS z komntarzem "Bardziej ekscytujące niż tuzin Szklanych pułapek". Dopisujcie różne głupawe teksty z plakatów bądź okładek DVD. Może nawet jakiś konkurs zrobimy. - Hitch - 08-03-2008 Chyba powinno byc w plebiscytach ;) Ja od siebie dodam hasla reklamowe ktorejs Pily: Genialni mordercy z Cube i Se7en moga sie od niego uczyc. Tia... żenua na calego. - Snuffer - 08-03-2008 "Matrix nie istnieje. Istnieje K-PAX" DvD K-pax. widziałem niedawno jakiś film, "Fireball" to brzmiało czy jakoś tak - na okładce "Całkiem niezły" - Imdb.com - Hannibal - 08-03-2008 Na okładce Osaczonego widnieje "Film twórców Szklanej Pułapki 4". Kiedyś myśleli że to dobra reklama, mimo że DH 4.0 jeszcze nie powstało, a teraz to raczej antyreklama. - Motoduf - 09-03-2008 Jak dla mnie królują cytaty ze starych VHS-ów, choć dla mnie to raczej sentymentalne i zabawne, niż żałosne :) : Moje dwa ulubione: Na którejś z "Ils" widnieje "Damski James Bond w służbie zła" :lol: Kocham też hasło reklamowe filmu "The Brain" - Gdy mózg jest głodny, zaczyna się horror :lol: - desjudi - 09-03-2008 pamiętacie to guano z Vanilla Ice "Cool as ice". tagline brzmiał: When a girl has a heart of stone, there's only one way to melt it. Just add Ice "Suspiria" Dario Argento: The Only Thing More Terrifying Than The Last 12 Minutes Of This Film Are The First 92 - Jakuzzi - 09-03-2008 Jak dla mnie wszystkie hasla reklamowe przebija tagline z okladki dvd Oligarchy: Obywatel Kane, Ojciec Chrzestny, Człowiek z blizna, to juz przeszlosc. Dzis rzadzi OLIGARCHA. - Karol - 10-03-2008 Motoduf napisał(a):Na którejś z "Ils" widnieje "Damski James Bond w służbie zła" Ale nie chodzi o ten horror "Ils"? :D Cytat:Kocham też hasło reklamowe filmu "The Brain" - Gdy mózg jest głodny, zaczyna się horror :lol: A ja widziałem ten film w dzieciństwie :D. Niesamowita tandeta... - Motoduf - 11-03-2008 Nie, chodzi o jedną z części "Ilsy", już nie pamiętam, czy to była "Nikczemna strażniczka" czy inna :) A "The Mózg" ( :lol: ) jest świetny. Jako tandeta, komedia, film do oglądania w towarzystwie. Wartości sobą nie prezentuje żadnych, ale grzechem byłoby go nie kochać :D - military - 02-05-2008 Od szalonej jazdy na diabelskim mlynie mozna dostac wymiotow. Swoja droga to jak taka jazda wyglada? Diabelskie mlyny sa raczej wolne.:) - Mierzwiak - 02-05-2008 Wojna światów - Eksplozja nieustającej akcji! No, akcja nie ustaje ani na chwilę, szczególnie w scenach dialogowych w piwnicy... - Mierzwiak - 07-05-2008 Sierociniec - w reklamie pada do bólu banalny tekst Najbardziej oczekiwane filmowe wydarzenie roku. Jasne... - Negrin - 07-05-2008 Jedyny (!) tzw. "cytat prasowy" z okładki DVD "Black Snake Moan": Solidna i wrażliwa rola Justina Timberlake'a. - Bucho - 16-05-2008 Jakuzzi napisał(a):Jak dla mnie wszystkie hasla reklamowe przebija tagline z okladki dvd Oligarchy: Wlasnie wypatrzylem ten temat i chcialem napisac o "klasyku" jakim bez watpienia jest oligarcha - rotfl - Mierzwiak - 17-05-2008 Tagline filmu "Smak śmierci": Może paranoja pozwoli mu przetrwać Cytat krytyka na ulotce filmu "Oko": Jeden z najbardziej oryginalnych thrillerów ostatniej dekady - oryginalny? remake? :lol: - Gladius - 20-05-2008 Tagline filmu "Śmierć on-line": Patrz i płacz Rzeczywiście, popłakałem się :D - Mierzwiak - 20-05-2008 To nie jest film dla normalnych ludzi.
- Corn - 20-05-2008 Nah. Tego nic nie przebije http://gfx.filmweb.pl/po/81/54/348154/7193260.3.jpg?l=1210071483000 Nawet nie zaspojleruje, żeby nie psuć efektu ;) - Mierzwiak - 20-05-2008 :shock: Uszczypnijcie mnie... - Tyler Durden - 20-05-2008 Taa, widziałem to dzisiaj na mieście, majstersztyk :) |