![]() |
|
Najgorsze filmowe sceny łóżkowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Najgorsze filmowe sceny łóżkowe (/Thread-Najgorsze-filmowe-sceny-%C5%82%C3%B3%C5%BCkowe--799) Strony:
1
2
|
Najgorsze filmowe sceny łóżkowe - Hildek - 11-03-2008 Idąc za przykładem Jakuzziego postanowiłem stworzyć temat poświęcony tym najgorszym sceną łóżkowym w kinie. A było ich trochę, może nawet więcej niż tych udanych. Według mnie, najżałośniejszą taką sceną jest ta z drugiej części Matrixa. Oczywiście mam namyśli beznadziejny stosunek Trinity i Neo. Fuj. - Snuffer - 11-03-2008 Sceny jakich są setki - zaczyna się od pocałunku, potem widzimy twarz bohaterki kiedy ktoś wyczynia jej różne rzeczy pod kołderką, oczywiście tego nie widzimy, a scena kończy się chwile później - po co to komu? Mogłbym wymieniać dużo ale najbardziej mi w pamięć wryła się beznadziejna scena z Serce nie Sługa z Umą Thurman. - Don Vito - 11-03-2008 Stosunek w slow motion z 300 - dj.grzechu - 11-03-2008 Muszę się zgodzic, seks Neo i Trinity był BEZNADZIEJNY. Scena z Rose i Jackiem w "Titanicu" - ta ręka przesuwająca się po szybie samochodu... Kaszana. Seks bez grawitacji w "Cube 2". Cindy i Bobby ze "Strasznego filmu" - czyste obrzydlistwo. - Hildek - 11-03-2008 Ale w Strasznym filmie te sceny z założenia miały być śmieszne i żałosne. - dj.grzechu - 11-03-2008 Wyszło ohydnie. Golenie włosów łonowych czy sam finał... Naprawdę obrzydliwe. - Don Vito - 11-03-2008 Widziałem bardziej obrzydliwe rzeczy... - Mefisto - 11-03-2008 Tożsamość Bourne'a (telewizyjna) - naga klata Richarda i wszystko jasne :D - D'mooN - 11-03-2008 Jedno słowo... Taaaadadaaaam! "S P E C J A L I S T A" :))) - Tyler Durden - 11-03-2008 Najgorsze sceny łóżkowe? Nie wiem, musiałbym się zastanowić. Najgorsze sceny rozbierane? Bez chwili zastanowienia "About Schmidt" :) - dj.grzechu - 12-03-2008 Don Vito napisał(a):Widziałem bardziej obrzydliwe rzeczy... Nie no, ja też. Wystarczy włączyc "Komedię romantyczną". Tam od każdej sceny zbiera mi się na mdłości (scena z grą w koszykówkę przoduje), ale nie przypominam sobie, aby akurat tam pokazano scenę łóżkową. Ot pokazali bohaterów już po. - Jakuzzi - 12-03-2008 Na chwile obecna przypomina mi sie scena lozkowa z Daredevila. Affleck i Garner zaczynaja sie calowac, a kamera odjezdza pokazujac ogien palacy sie w kominku... Pamietam, ze ogladajac te scene, skojarzyl mi sie motyw z Top Secret, w ktorym bohaterowie rowniez najpierw wyznali sobie milosc, a potem kamera ujela kominek. W ktorejs z kolejnych scen, podczas spadochronowego zrzutu, bohaterowie ponownie wyznali sobie milosc, a kamera znowu pokazala kominek... lecacy obok nich na spadochronie. :) - dj.grzechu - 12-03-2008 Ty na poważnie z tym kominkiem na spadochronie? - Jakuzzi - 12-03-2008 Ja tak. ;) - Rozalia - 25-03-2008 Jak dla mnie szczytujący "w rytm" zamachu terrorystycznego Eric Bana w Monachium :| Zupełnie niepotrzebna scena w świetnym filmie. - Snappik - 25-03-2008 Każda scena łóżkowa w Basic Instinct 2. Ogólnie cały film ma żałosny podtekst. Beznadziejna też była scena w Highlander II, kiedy odmłodzony McLeod postanawia zabawić się z pania Madsen przy ścianie. - Sulej - 26-03-2008 Rozalia napisał(a):Jak dla mnie szczytujący "w rytm" zamachu terrorystycznego Eric Bana w Monachium :| Zupełnie niepotrzebna scena w świetnym filmie. Zgadzam się. Ostatni oglądałem ten film pierwszy raz i ta scena strasznie mnie zniesmaczyła. A film bardzo dobry. - Mierzwiak - 26-03-2008 Yayks! Zupełnie zapomniałem o tragicznym Tatuażu (In the Cut) z Meg Ryan, pełnym fatalnych scen erotycznych, z pokazanym bez ogródek blowjobem na czele (gumowy czy nie? zdecydujcie sami). - Jakuzzi - 26-03-2008 Mierzwiak napisał(a):(gumowy czy nie? zdecydujcie sami). Tia, na pewno prawdziwego penisa ssala.. ;) - Mierzwiak - 26-03-2008 Ale to nie Meg Ryan ssała :P Zresztą pamiętam o jakichś kontrowersjach związanych z tym knotem. A może pomyliło mi się z innym filmem. Mniejsza o to. PS. Klawy avatar <ok> |