PLAKATY!
cóż za tagline! z niecierpliwością czekam na plakat filmu rysunkowego o Kazimierzu Wielkim, z tekstem w stylu "Jak zastał Polskę drewnianą, a zostawił murowaną?" ;]

Odpowiedz
A ja na film animowany o Bolku Chrobrym: "Jak gwałcił i mordował?" ;)

Odpowiedz
Było o białych tłach polskich plakatów, teraz będzie moda na czarne. Oczywiście nie mam nic do jednokolorowego tła o ile dobrze komponuje się z "wklejonymi" łbami aktorów i jest robione z pomysłem (jak plakat do Taken). Oto plakacik polskiego (podobno) kandydata do Oskara. Filmu raczej nie zobaczę, ale to nie o to tu raczej chodzi:)

[Obrazek: 7240652.3.jpg]

Postać Dorocińskiego - wielkie WTF&LOL :D No i jak to jest czarna komedia to i plakat musi być czarny. Poza tym z barku Buzek wyrasta ręka, na której opiera się Anna Polony :D
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Się czepiacie. Chłopakom pewnie dopiero teraz kupili PhotoShopa i się uczą...
:)

Odpowiedz
Nie jest tragicznie.

Odpowiedz
Ale Snappik bardzo chciał się czegoś uczepić, więc pozwólmy mu się nacieszyć : )

Odpowiedz
nie jest tragicznie. jest super dennie. brakuje tylko gradientowego, czerwonego cienia wyłażącego spod stóp polskiego maxa payne'a. oskara mamy w kieszeni:) o ile na amerykańskim plakacie będzie stało: "black comedy"!

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Ale Snappik bardzo chciał się czegoś uczepić, więc pozwólmy mu się nacieszyć : )

Yay, dziękuję :mrgreen:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Nie jest tragicznie.

jest - jedynie napis mogę tu uznać za udany, reszta to...polski standard, czyli gówno
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Powiedziałbym że to niewyróżniający się standard, niewymagający szczególnego potępienia : )

Odpowiedz
Dokładnie, Mierzwiak. Główny problem to przepych u góry.

Odpowiedz
[Obrazek: 4387.$.jpg]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ooo "Pan Tadeusz" piękne były te ilustracje Andriolliego. :wink:
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
tak przeglądałem sobie info o Dzwonniku Disneya i fajny plakat znalazłem, jak powtórka to wybaczcie:

[Obrazek: 7046715.3.jpg?l=1223865173000]

Odpowiedz
E, bardzo fajny plakacik. Pierwszy raz go widzę. Pamiętam jak z wypiekami na twarzy oglądało się Dzwonnika w kinie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Drugi plakat remake'u "The Crazies":

[Obrazek: 592x0]

Dobry, ale pierwszy plakat lepszy.
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
przypadek identyczny jak plakat do District 9 - pomysł ok, ale CGI jakieś zbyt wypieszczone względem tła.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Plakat do 'The Lovely Bones' Jacksona ;)

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=59262

Odpowiedz
Nie wiem czy było.
Wywiad z Opasińskim:
http://psd.tutsplus.com/articles/inspiration/tomasz-opasinski-interview/

Odpowiedz
[Obrazek: 4554.$.jpg]

Bez rewolucji, ale wygląda ładnie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon