Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp.
Jaka to dla Ciebie ludzka cena? Ja mam jeszcze dwa na wystawienie, ale to dopiero jak będę w Polsce, za 2 tyg.

A tymczasem, dorwałem jeszcze kilka takich:

[Obrazek: dys.th.jpg]
22.04.2011

Odpowiedz
15 zl kup teraz i do domu :)

te zwykłe są spoko, ale mocniej nakręciłem się na te białe, są ciekawsze.

Odpowiedz
Ja dzisiaj widziałem vlepy Dystryktowe w komunikacji miejskiej, wzorem był właśnie ten biały plakat. Wie ktoś gdzie idzie takie dostać?
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Hmm... naklejke albo dostalem do biletu kinowego albo do czegos innego dokladali... ale stawiam na kino.

Odpowiedz
W jakim formacie te "vlepy"?
22.04.2011

Odpowiedz
W kinach tego od groma jest, wystarczy zagadać z obsługą, przecież oni dają takie rzeczy...

Odpowiedz
Jeśli chodzi o naklejki w takim formacie jak normalne ulotki, to nawet nie trzeba pytać obsługi, bo to jest w stojakach razem z ulotkami wystawione (przynajmniej w Multikinie). Sam "zakosiłem" cały pliczek tego. :)
22.04.2011

Odpowiedz
Tego i tak nie przebijecie :D
[Obrazek: image191e.th.jpg]

P.S. nalepki są już dostępne od jakiegoś miesiąca. Przykleiłem je na drzwi od klatki, ( nie licząc tych od społeczniary która pode mną mieszka) lodówkę itp. wiec trochę kiepawo u was z refleksem :D

Odpowiedz
Hmm, Lubuski?
22.04.2011

Odpowiedz
Tylko dla ludzi :D

Odpowiedz
Piękna bransoletka... :)

Odpowiedz
Szacun za oznakowany "fluid" :D

Odpowiedz
I know what you're thinking, punk.

[Obrazek: kubek1v.jpg]
[Obrazek: kubek2.jpg]

Wczoraj przyszło. Szybka realizacja, świetne wykonanie, z przesyłką 31zł.

Jakbyście chcieli wiedzieć gdzie takie robią to PW.

Nawiązując do rozmowy z innego tematu - moje nowe naczynie na whisky :grin:

Odpowiedz
Szacun <ok>

Odpowiedz
Mam pytanie do tych, którzy zbierają plakaty. Jeżeli nie ma na allegro to skąd najlepiej zamawiać jakiś filmowy plakat? Bo szukam tego z Blade Runnera autorstwa Drew Struzana i jedynie na Amazonie po jakieś 40 złotych. Sprawdzam jeszcze eBay. Są jakieś inne opcje obojętnie czy Polska czy zagranica.

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Zawsze zamawiam ze sklepów z plakatami, których sporo w necie, ale wątpię żebyś znalazł tam Struzana. Za to na pewno znajdziesz 40 wariacji na temat Scarface i 70 różnych Don Corleone'ów.

Odpowiedz
http://www.movieposter.com/cgi-bin/mpw8/search.pl

Odpowiedz
Ja kupiłem tutaj plakat do Hollow Mana:

http://www.moviegoods.com/movie_poster/blade_runner_1982.htm

Jak widać Blade Runnerów jest spory wybór (typów i rozmiarów)

Wysylka do Polski 15 dolców + 1 dolec ubezpieczenia (chyba nieobowiązkowe to ubezpieczenie ale ja wziąłem, bo razem mi wyszło 130 zł, to lepiej ubezpieczyć jakby zaginęło na Atlantyku ;) )
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
Ooo, dzięki Battonsson, są konkretne ceny widzę, a nie 90$. Jeszcze jedno pytanie wymiary są w calach czy czymś innym?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon