Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
HBO najwyraźniej szykuje coś masakrycznego na kolejne lata. następny news będzie pewnie o tym, że Mann, Scorsese i Eastwood zjednoczyli siły, by nakręcić dla HBO film o historii USA.

czasy prohibicji? to będzie rzeźnia.

Odpowiedz
Nie no, ja jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do serialu, Simek. Choć czekam zdecydowanie bardziej na 1% czyli serial HBO o bajkerach, to projekt Scorsese też mnie interesuje. Po prostu teaser okej jest. Porządny.

Mental napisał(a):czasy prohibicji? to będzie rzeźnia.
Ano, dla budżetu. Obawiam się, że jakkolwiek dobry by nie był to serial skasują po dwóch-trzech sezonach.

Odpowiedz
Cytat:Wow, co się dzieje, ludzie! Najpierw info o Mannie kręcącym o wyścigach konnych dla HBO, teraz Scorsese o czasach prohibicji dla tej samej stacji. Co będzie potem? Fincher zrobi serial o seryjnym mordercy dla HBO, a później to już chyba tylko koniec świata.

Cytat:Zapewne - wszak świat kończy się na Mannie, Scorsese i Fincherze:)

Nice one ;).

Swoją drogą, najbardziej oczekiwanym przeze mnie serialem pozostaje Gra o Tron. Osoba reżysera oraz obsada daje nadzieje na coś rewelacyjnego.

Odpowiedz
Kolejny nieszczęśnik, który nie czytał książkowego oryginału :-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Szykuj się na wysyp ignorantów po telewizyjnej premierze ;)

Odpowiedz
Książka już czeka, ale będzie musiała jeszcze poczekać przynajmniej do końca sesji. Grałem tylko w grę, ale szczerze ją znienawidziłem :D.

Poza tym nie chce mi się wierzyć, że reżyserowi "Dróżnika" i "Spotkania" może tej projekt nie wyjść.

Odpowiedz
Grze? Jakiej grze? Chyba nie masz na myśli Dragon Age?

Odpowiedz
Za kogo ty mnie masz :D. Chodzi o grę planszową "Gra o tron". O taką. Chodzi w niej oczywiście o przejęcie władzy we wszystkich sąsiadujących królestwach i zakłada się niby-sojusze żeby potem wbić swojemu współgraczowi nóż w plecy. Strasznie przykra rozgrywka, raczej niezbyt dobra gra do zawierania nowych przyjaźni :D.

Odpowiedz
A, o planszówce to słyszałem, myślałem że umknęło mi istnienie jakiejś komputerowej wersji :)
Karol napisał(a):Chodzi w niej oczywiście o przejęcie władzy we wszystkich sąsiadujących królestwach i zakłada się niby-sojusze żeby potem wbić swojemu współgraczowi nóż w plecy.
Super, oto tytuł dla mnie!
:)

Odpowiedz
Hm, patrząc na to z tej strony, to gra naprawdę może ci się spodobać :D.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Hung to nie jest miniserial, to normalny serial. Pierwszy odcinek mi się podobał. Mam sympatię do Jane'a, więc łatwiej było mi polubić bohatera (którego znowu raczej nie trudno polubić).

Dokladnie - Jane'owi nie mozna nie kibicowac.
Wlasnie obejrzalem pilot Hung. Swietny. Zastanawiam sie tylko, jak to tworcy dalej pociagna, bo przyznam, ze poki co nie wyobrazam sobie tej historii w formie serialu (czy ja juz tego nie mowilem kiedys czasem?).

Odpowiedz
simek napisał(a):Fincher zrobi serial o seryjnym mordercy dla HBO
Fincher niech sobie najpierw przypomni gdzie jaja zostawił.

Odpowiedz
Genialny ten trailer! Mam nadzieję, że Scorsese zrobi całą resztę serialu. Naprawdę nie byłem zbytnio przekonany do wszelakich seriali ale ten trailer mnie przekonał. Nie dość, że Marty na stołku reżysera to jeszcze na ekranie mój ulubiony Steve Buscemi :]. Całe szczęście, że to mini-seria bo tylko takie do mnie przemawiają i takie też są najlepsze - to po prostu długie filmy podzielone na części.

Może mi ktoś powiedzieć jak to jest jak Mann czy Scorsese kręcą tego pilota dla stacji to stery na resztę odcinków przejmuje ktoś inny czy oni resztę robią?
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Tacy reżyserzy zazwyczaj nie mają czasu na kręcenie całości i zostają co najwyżej producentami... ;)

Odpowiedz
Małymi krokami, jeszcze rozgłosu nie ma, zbliża się premiera "The Pacific".

Nowy zwiastun:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7VpatHcUetQ[/youtube]

On Set Featurette:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2pM-U5qk8jk[/youtube]

i cztery hi-res foty:

[Obrazek: thumbs_pacific01.jpg] [Obrazek: thumbs_pacific02.jpg] [Obrazek: thumbs_pacific03.jpg] [Obrazek: thumbs_pacific04.jpg]

Jest to prawie na pewno najdroższa produkcja telewizyjna ever, ten nowy zwiastun jest świetny, rozmach być może jeszcze większy niż "Band of Brothers". Fajnie jak DVD/Blu wydadzą w podobnej formie co BoB, będzie się ładnie prezentować. No i pozostaje tylko czekać na następną kompanię, marzeniem byłby wschodni front II Wojny, co raczej nie przejdzie, ale może front afrykański przez Włochy?

Premiera już w marcu!
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
http://hatak.pl/news/7682/Pacific_w_Polsce_dzien_po_premierze_w_USA/
thug life

Odpowiedz
Super sprawa, tylko że mi to akurat różnicy nie robi, bo wolę wersje HD z oryginalnym dźwiękiem(bo na naszym HBO chyba nie mają napisów jeszcze?). Nie opłaca się płacić za HBO HD dla serialu raz na tydzień. Lepiej przyoszczędzić tą kasę i wydać na DVD.

Odpowiedz
simek Pią Sty 15, 2010 14:25 napisał(a):Fincher zrobi serial o seryjnym mordercy dla HBO?
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=62644
Moje się sprawdziło.

Mental napisał(a):następny news będzie pewnie o tym, że Mann, Scorsese i Eastwood zjednoczyli siły, by nakręcić dla HBO film o historii USA.

Czekamy na wiadomość o tym projekcie ;-)

Odpowiedz
Oni chyba czytają to forum...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
o ja jebie. to jakiś sen musi być. Mann, Scorsese i Fincher kręcą seriale dla HBO.

simek napisał(a):Czekamy na wiadomość o tym projekcie ;-)

czekamy:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości