Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
To akurat najmniej ciekawe nazwisko z całej listy :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Nowy trailer Boardwalk Empire .

Nowe informacje odnośnie projektu od Mann'a :

Cytat:Emerytowany dżokej w serialu z Dustinem Hoffmanem
16 marca 2010

Słynny, emerytowany już dżokej Gary Stevens, który na ekranie miał okazję pojawić się w filmie "Niepokonany Seabiscuit" , wykorzysta swoje umiejetności także na planie nowego serialu stacji HBO pt. "Luck".

Gary Stevens, który na planie "Seabiscuita" wystąpił jako słynny dżokej Woolf, swoje jeździeckie i aktorskie umiejętności wykorzysta także w "Luck", w którym główną rolę zagra Dustin Hoffman . Będzie tu dżokejem, który od dawna nie ma szczęścia, ale postanawia zmienić tę sytuację nie tylko w życiu prywatnym, ale także zawodowym. Hoffman wcieli się w “Luck" w rolę Ace'a Bernsteina, nałogowego hazardzisty, który po wyjściu z więzienia po odsiedzenu czteroletniego wyroku, wciąż nie potrafi trzymać się z dala od toru do wyścigów konnych.

Kontrakty na role w “Luck", który powstanie na podstawie pomysłu Davida Milcha, współtwórcy takich telewizyjnych przebojów jak "NYPD Blue" i "Deadwood" , podpisali już także Nick Nolte i Dennis Farina . Reżyserią pilotowego odcinka serialu zajmie się Michael Mann , a prace na jego planie mają rozpocząć się pod koniec tego miesiąca.

Źródło: stopklatka.pl

Odpowiedz
Podbije temat.

Wiadomo coś o serialu "Cocaine Cowboys" ? Miał ukazać się w tym roku, a coś na razie mało informacji o nim.

Odpowiedz
Cytat:Wiadomo coś o serialu "Cocaine Cowboys" ? Miał ukazać się w tym roku, a coś na razie mało informacji o nim.

to chyba była plota. w dodatku bardzo nieładna, bo w nią uwierzyłem :(

Odpowiedz
Cocaine Cowboys - nie widziałem niczego ostatnio
Boardwalk Empire - WOW! O ile pierwsze promo było po prostu fajne, to ten trailer pokazuje, że szanse, żeby serial nie był zajebisty są maleńkie.

Odpowiedz
o kurka wodna! dopiero teraz obadałem nowe promo BE! wspaniałości, same wspaniałości.

Odpowiedz
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_programs_broadcast_by_HBO

Wiadomo wiki tam nigdy super wiarygodnie nie było, no ale cała reszta się zgadza.

http://www.filmweb.pl/Jakie+seriale+zaprezentuj%C4%85+ameryka%C5%84skie+kana%C5%82y+kablowe,News,id=52388

Tutaj też mamy ten serial w kategorii tych już "pewnych" realizacji.

Bardzo dziwna sprawa, mam nadzieję, że jednak cały ten projekt zostanie zrealizowany, bo zapowiada(albo już tylko zapowiadał) się wybornie.

Odpowiedz
gdyby hbo nakręciło kokainowych kowbojów, byłby to najlepszy serial w historii tv. lepszy nawet niż the wire.

Odpowiedz
Czy wiadomo juz kiedy wystartuje Boardwalk Empire?
Musze stwierdzic, ze jest to chyba najbardziej oczekiwana przeze mnie premiera tego roku.

[Obrazek: Picture-23.jpg]

Odpowiedz
Jesień 2010, żadnych konkretniejszych informacji chyba nie ma.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Musze stwierdzic, ze jest to chyba najbardziej oczekiwana przeze mnie premiera tego roku.

a ja muszę stwierdzić, że chyba byłem ślepy, że nie zauważyłem Omara. ale to będzie serial!

Odpowiedz
kolejny serial: http://www.filmweb.pl/Kevin+Kline+lekarzem+po+odsiadce+w+nowym+serialu+HBO,News,id=59181

Odpowiedz
popełnił morderstwo i wyszedł po 15 latach? gdzie będzie się rozgrywać akcja tego serialu? w Polsce?

Odpowiedz
W koncu pojawily sie zwiastuny do telewizyjnego filmu Levinsona o Kevorkianie:

http://screencrave.com/2010-03-23/al-pacino-in-hbos-you-dont-know-jack-trailers/

Odpowiedz
świetna obsada, zapewne warto będzie obejrzeć jak prawie wszystko od HBO :)

Odpowiedz
Barry Levinson?

Rain Man

Sleepers

Oz [producent]

i nic więcej nie trzeba dodawać.

Odpowiedz
Mental, po co ta wyliczanka, to znane nazwisko, nie jestesmy dyletantami. :)

Odpowiedz
Mark your calendar: Boardwalk Empire will premiere Sunday, September 19th at 9pm.

Odpowiedz
Preoblem w tym, że (z tego co się orientuję) Ball jest całkiem zadowolony z "True Blood", a to źle wróży na przyszłość. Natomiast w opisie tej nowej serii nie widzę nic oryginalnego i pewnie gdyby nie samo nazwisko Balla, to zapewne nie zwróciłbym na ten projekt większej uwagi, no ale zapewne będę jednym z pierwszych, którzy rzucą się na pilota :razz:

Odpowiedz
Cytat:Nowym serialem HBO, który otrzymał zielone światło na produkcję będzie "Luck", tworzony przez Michaela Manna i Davida Milcha. Serial skupi się na prowokacyjnym przedstawieniu świata wyścigów konnych - właścicieli, hazardzistów, dżokejów i szeroko pojętego przemysłu hazardowego. Zdjęcia mają rozpocząć się jesienią i kręcone będą w Santa Anita Park i innych miejscach Los Angeles.

W obsadzie serialu pojawią się: Dustin Hoffman (również producent), Dennis Farina, John Ortiz, Kevin Dunn, Richard Kind, Jason Gedrick, Ritchie Coster, Ian Hart, Tom Payne, Kerry Condon, Gary Stevens and Nick Nolte.

"Luck" dołączył tym samym do innych, interesujących pozycji HBO, które swoją premierę będą miały w najbliższym sezonie: "Boardwalk Empire", "Tilda" i "Miraculous Year".
hatak24.pl

No bardzo dobre info, zapowiada się ciekawa produkcja :).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości