A View to a Kill - edycja III
James Cromwell?

Odpowiedz
Tim Pigott-Smith?

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):Już o tym rozmawialiśmy na początku gry - nie będę Ci czytał w myślach.
Ależ ja już dawno przestałem się łudzić, że załapiesz, że coś jest nie tak. Nie jest to bynajmniej jedynie moje zdanie. No ale w sumie bez sensu już dyskutować o tym u kresu gry. Więc koniec tematu.

Odpowiedz
08
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
12

Odpowiedz
Ciuniek się uparł na czoło. :wink:

Odpowiedz
Malcolm McDowell

Odpowiedz
malcolm mcdowell

Jak nie Malcolm, to dobranoc.
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
...i znacznie mniej rozpoznawalny. :cool:

Odpowiedz
Ian McKellen.

Odpowiedz
07

Odpowiedz
Orson Welles

Odpowiedz
Pat Roach(ten wielki nazista z poszukiwaczy zaginionej arki)

Odpowiedz
Kończ waść, wstydu oszczędź.

Odpowiedz
odp Marius Goring
[Obrazek: kadr94full.jpg]

jutro będzie łatwiejsze :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
W życiu nie słyszałem o tym gościu. :smile: Spadam, ojczyzna mnie wzywa.

Odpowiedz
Goring...przynajmniej dobrze kombinowałem.

Odpowiedz
Spoko, w niedzielę kończymy teoretycznie - kto wie, co zdarzy się po drodze ;)

a wracając do:
Tyler Durden napisał(a):Ależ ja już dawno przestałem się łudzić, że załapiesz, że coś jest nie tak. Nie jest to bynajmniej jedynie moje zdanie.

Ale tylko Ty narzekasz. Jasne - dałem kilka przegiętych kadrów (jak dziś Goring, czy wcześniej Orły), ale generalnie nie widzę różnicy pomiędzy moją edycją, a edycjami Cassa, czy Solo, w których nikt jakoś nie narzekał na kadr z Vladimírem Menšíkiem, choć podejrzewam, że oprócz Solo nikt nawet nie wie kto to. Tak, mówię dokładnie o tych samych edycjach, w których ledwo zgadnięte zostały kadry z JFK, Bliskich spotkań 3-ego stopnia, Adriana de Moxica, Crying Game i wiele innych kadrów o które można byłoby się kłócić.

Aha, zapomniałem o najważniejszym, czyli o... Solo, który zgadywał połowę z tych kadrów (a także o osobach, które trzaskały w jego edycjach, a których w obecnej nie ma - Negrin, Dex, Donia i inni). Jestem bardzo ciekaw, czy gdyby tu grał, to dalej byłoby tyle nieodgadniętych, albo czy gdyby tam nie grał, to czy wtedy byś narzekał, bo nie wiesz albo Ci się nie podoba.

O tym, że potraficie zgadnąć kadry, które uważałem za trudniejsze, a męczycie się z tymi łatwiejszymi nie wspomnę, bo to już taki urok gry - kratek jest 25, strzałów tylko 5 i nie zawsze wszystko mieści się w samym środku lub w jednym miejscu.
Dlatego jeśli nie podoba Ci się mój dobór kadrów, to nikt Cię tu nie trzyma, ale przestań psioczyć o każdy kolejny, który Tobie akurat wydaje się przesadzony. Teraz temat uważam za zakończony.

Odpowiedz
Fajnie, że zakończony. :smile:
Ja tylko dodam, że teraz już bym nie wystawił takiego Mensika, Brylskiej czy Ruehl. Nie dałbym też "Close Encounters...", "JFK" ani "Highlandera" (w tej formie nadawałyby się raczej do MasterKadra). Natomiast Moxica był po prostu pechowy, bo Wincotta od razu poznaliście po ślepiach i strzelaliście we wszystko z nim, tylko nie w "1492". Tak czy owak, ja cały czas uważałem się za quizmastera ewoluującego i wyciągającego wnioski z własnych błędów i wypaczeń. Między innymi dlatego nie miałem z góry ustalonej listy kadrów do odgadnięcia – na wydarzenia w Avtaku trzeba reagować na bieżąco. :cool:

Odpowiedz
Wiesz - patrząc na te moje nieodgadnięte też bym już kilku rzeczy na dzień dzisiejszy nie dał (co oczywiście nie przeszkadza w próbowaniu innych obrazków). Mam jednak dość psioczenia w kółko o te 8 kadrów na 100 i jęczenia jaki to ten mój AVTAK zły jest. Poza tym gra ta nie polega też na tym, aby każdy obrazek poznać po jakimkolwiek kadrze - a tego zdaje się chciałby Tyler.

PS. Przypominam, że dziś o 19.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon