Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Niech Bay wreszcie powie, że te wszystkie przedpremierowe opowiastki o "poważnej fabule", wyciągnięciu wniosków z drugiej części i pełnokrwistych bohaterach są wyssane z dupy. Z każdą fotką dochodzę do wniosku, że to będzie to samo, w kółko i na okrągło. Kto wie, może teraz jakiś robot postawi na ekranie stolca w 3D.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
A może to jakaś koleżanka Bumblebee? To by nawet miało sens - Sam już ma pannę, kolej na jego wiernego towarzysza.
Na razie nie mam podpisu, ale na pewno wymyślę coś błyskotliwego...

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Kto wie, może teraz jakiś robot postawi na ekranie stolca w 3D.

To w sumie wielce prawdopodobne. Zważywszy, że w "dwójce" roboty puszczały bąki, to teraz chyba rzeczywiście mogą się tylko zesrać, aby to przebić :roll:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Szczegóły jednej ze scen:

http://www.filmweb.pl/news/Poznaj+szczeg%C3%B3%C5%82y+jednej+ze+scen+%22Transformers+3%22-62892

Odpowiedz
Po absurdzie z tamą Hoovera z jedynki mogliby sobie darować mieszanie Transformersów w historię USA, no ale...

Oglądam sobie fotki z planu TF3 i mam wrażenie że pochodzą z pierwszego filmu. Shia biegnie z lasią, żołnierze, wraki samochodów, gruzy. W kółko to samo. Ale przynajmniej będzie w 3D!

Odpowiedz
Video z jakiejś sceny po rozwałce:

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Totalna+demolka+planu+%22Transformers+3%22-63291

Odpowiedz
Nowe zdjęcia i filmik z planu:
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Na+froncie+z+Transformerami-63383
Jak widać totalna rozwałka, Bayowski standard. Sceny kręcone w Chicago to podobno finałowa bitwa. Wiadomo że trzecia część będzie ostatnia pod dowództwem Baya wiec będzie chciał ją zakończyć mega efektownie- sam to potwierdził. Podobno ma być scena ślubu z nową wybranką Szyji.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Najważniejsze, że biała bluza Blondyny jest nieskazitelnie czysta!

Danus napisał(a):Podobno ma być scena ślubu z nową wybranką Szyji.

Ciekawe, czy Bumblebee wystąpi w roli świadka ;)

Odpowiedz
Bombel będzie druhną:)

Odpowiedz
Żółty okaże się gejem i wyjedzie razem z Sziją. To będzie wstęp do nowego filmu Michasia Zatoki o którym tyle mówił. Dramat bez efektów. Trudna miłość, wyalienowanie i dylematy moralne ;)

Odpowiedz
Phil napisał(a):Ja liczę na twist w stylu... Ostatnia scena... Ma już odbyć się ślub, ale Szija znika i jedzie przeprosić Megan. Film kończy się efektowną sceną erotyczną w 3D! W głównej roli naturalnie Megan. W tle niestety Szija.

Ech, marzenie ściętej głowy :roll:
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0MqGHJSZ3rk&feature=player_embedded[/youtube]

Nie wiem czy ktoś to już zapodawał, jeśli tak to sorki. Wybuchy, Shia i Michaś z babanem na ryju kręcący początkowe sceny ;) Widzę pewien upgrade od części 2, laska Sama ma ubrudzone ubranko ;)

Odpowiedz
Arahan napisał(a):laska Sama ma ubrudzone ubranko
Mikaela w dwójce też miała :roll:

Odpowiedz
Ale nie spodnie - spodnie były zawsze lśniąco białe.

Odpowiedz
Spodnie też miała ubrudzone w końcowych scenach w Egipcie.

Odpowiedz
Ale macie problemy :smile: , dla mnie to główna bohaterka mogłaby się nie brudzić przez cały czas byle historia i dialogi prezentowały się jako tako.
koronex1989

Odpowiedz
Danus napisał(a):Spodnie też miała ubrudzone w końcowych scenach w Egipcie.

No to my bad, ale mogę się wytłumaczyć tym, że jak oglądałem ROTF w kinie to na końcowych scenach w Egipcie skupiałem się tylko na myśli, by film wreszcie się skończył. A wracać do niego nie mam zamiaru ;)

Odpowiedz
Akurat o takie szczegóły to Michaś dba a raczej nie musi. Lisica tarzała się po piachu kupę czasu to musiała mieć uwalone spodnie- no co wy to nie są polskie produkcje:)

Odpowiedz
Eksplozje, gruz i wraki samochodów. No, w końcu jakieś nowe pomysły.

Wait...

Odpowiedz
Szczerze to wątpię, aby ten film osiągnął podobny sukces kasowy jak "dwójka". Powoli czuję zmęczenie materiału.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon