Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Mann, hazard, Hoffman, Farina, Ortiz... orgazm!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jeśli dopiero mają rozpocząć zdjęcia jesienią to raczej premiera będzie w przyszłym roku, a nie w najbliższym sezonie(czyli od września właśnie) tak jak Boardwalk Empire. Co nie znaczy, że i tak nie jest zajebiście, bo właśnie za dwa miechy Boardwalk Empire, na wiosnę 2011 chyba Games of Throne, a na jesień 2011 Luck. Żyć nie umierać!

Odpowiedz
HBO planuje nakręcić w Polsce serial!

pozostaję w lekkim szoku.

Odpowiedz
Nowy zwiastun BE.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=67894

Odpowiedz
Jezu Chryste, ten serial mnie zabije....

początkowe przemówienie Buscemiego - piękne! <ok>

Odpowiedz
ooo, byłem w Atlantic City. Fajna promenada (czyli kasyna i inne grzeszne uciechy nad morzem) ze śmierdzącym okrutnie zapleczem (czyli resztą miasta).

Odpowiedz
desjudi napisał(a):HBO planuje nakręcić w Polsce serial!

HBO Polska. _Polska_. ;)

hanys napisał(a):Nowy zwiastun BE.

Miazga.

Odpowiedz
dobra, dobra, Jaku, jeśli nie teraz, to kiedy? Poza tym stawiam na "In Treatment", który ma swoje lokalne wersje (znaczy, powstał bodajże na podstawie czegoś żydowskiego, a skoro tak, to może wyjść z tego tylko coś dobrego :P )

Odpowiedz
Ja stawiam raczej na jakis serial w duchu komedioworomantycznych tworow Zatorskiego. ;)
Aczkolwiek In Treatment to oczywiscie znakomity material na adaptacje w naszym kraju - super scenariusz i minimalne koszty produkcji. Nawet swietny spektakl teatralny szlo by z tego zrobic.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Miazga

Jakuz, ale miazga to to, co zostało zmiażdżone, a nie to, co miażdży.

a trailer BE miażdży.

przemyśl to:)

Odpowiedz
Świetny zwiastun zapewne świetnego serialu.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mental napisał(a):Jakuz, ale miazga to to, co zostało zmiażdżone, a nie to, co miażdży.

Ale ze mnie zostala miazga. :)

Odpowiedz
x2

Serial bedzie wielki.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
ja już ten zwiastun obejrzałem 6 razy. to będzie naprawdę coś WIELKIEGO.

Odpowiedz
1:39 z tej zajawki: Omar wynalazł maszynę czasu i wrócił się 80 lat żeby trochę porabować :twisted:

Odpowiedz
Buscemi dostał w końcu własny serial. Choćby z tego powodu dla mnie to będzie Wydarzenie.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Ja jestem cholernie ciekaw Shanona w tym serialu. Ostatnio widzialem The Missing Person, gdzie rowniez wcielil sie w role detektywa (aczkolwiek prywatnego) i choc sam film jest w gruncie rzeczy nieszczegolny, to Shanon i jego postac rozwalaja.

Odpowiedz
Oj tak, ja również jestem ciekaw Shanona. Tkwi w nim ogromny potencjał, mieszanka mroku i obłędu, czego kwintesencją jest jego zeszłoroczna rola w Herzogowskim "Synu, synu, cóżeś Ty uczynił?" (zabija w nim własną matkę za pomocą szabli).

Odpowiedz
Mniejsza o szablę, większe wrażenie robi przetrzymywanie zakładników-flamingów i odkrycie Boga na puszce z płatkami owsianymi:)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
... co smierdzi Lynchem juz na kilometr (:
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości