Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Wawrzyniec_85 napisał(a):Szczerze to wątpię, aby ten film osiągnął podobny sukces kasowy jak "dwójka"
Osiągnie nawet większy za sprawą 3D.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
ja się na pewno nie dołożę w żaden sposób do jego sukcesu kasowego

Odpowiedz
Odnośnie filmiku zapodanego przez Arahana:

Bay + Bay kręcący z ręki + pstrokacizna + 3D =Ała, moje oczy!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Osiągnie nawet większy za sprawą 3D.
Myślisz? Nie żeby był to 100% wyznacznik, ale 3D chyba powoli zaczyna się przejadać biorąc pod uwagę kolejne boksofisowe wyniki tych filmów. Fakt faktem że ludzie i tak będą na to walić, ale nie sądzę, żeby z powodu 3D poszło więcej widzów. Wyniki kasowe mogą być większe, owszem, ale to z powodu wyższych cen biletów.

Odpowiedz
Mierzwiak ma racje i to nie tylko z powodu zajebistego avatara :)
3D zaczyna się przejadać, ostatnio nawet na filmwebie był artykuł o spadkach sprzedaży biletów na te seanse. Ludzie mając do wyboru ten sam film w 3D i zwykly idą na ten 2.

Wszystko ładnie poparte danymi i wskaźnikami sprzedaży.

Film na bank zarobi swoje, ale mam nadzieję, że nie na tyle, żeby od razu 4 część robić.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Wyniki kasowe mogą być większe, owszem, ale to z powodu wyższych cen biletów.
Właśnie o to mi chodziło. Niech na trójkę pójdzie tyle samo osób, a że bilety na seanse 3D są droższe z automatu wpływy będą większe niż te z ROTF.

Arahan napisał(a):Film na bank zarobi swoje, ale mam nadzieję, że nie na tyle, żeby od razu 4 część robić.
Nie wiem czy będą robić czwórkę, jeśli tak to na pewno nie będzie reżyserował Bay. Już wcześniej zapowiedział, że to ostatnia część. Che zamknąć tę historię jak i swoją przygodę z Transformers.
Jednym słowem to najlepsza decyzja Baya od czasu zatrudnienia ILM do robienia efektów w wiekszości jego filmach:)

Odpowiedz
Arahan napisał(a):3D zaczyna się przejadać, ostatnio nawet na filmwebie był artykuł o spadkach sprzedaży biletów na te seanse. Ludzie mając do wyboru ten sam film w 3D i zwykly idą na ten 2.

Nie do końca się zgodzę. Ludzie koło załóżmy 40-50 lat są zafascynowani tego typu filmami bo w porównaniu z ich młodością to jest przepaść. Więc filmy 3D będą popularne ciągle tylko myślę, że producenci muszą postawić na różnorodność - troche fantasy, sf, a tu jakiś wiejski step up - i widownie zapełnione.
http://www.grafart.org - największe polskie forum graficzne
http://www.slicky-01.deviantart.com

Odpowiedz
Ten filmik przypomina mi Pokemony. Dwóch goście "wybiera" swoich wojowników, oni walczą, a nasi bohaterowie tylko stoją i im kibicują.

Odpowiedz
Klipy z planu, ciekawa niebieska ciężarówka:
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Z+kamer%C4%85+na+planie+%22Transformers+3%22-65701
W tym tygodniu ekipa kręcić będzie na przylądku Canaveral.

Odpowiedz
Tymczasem Shia wciska ludziom marketingową papkę i mówi że TF3 będzie najlepszy z całej trójki (to akurat nic trudnego, ale obstawiam że do jedynki tak nawet się nie zbliży), warto jednak zauważyć, że nie mówi, że to będzie dobry film, ale że będzie najlepszy z trylogii. Sprytne.

Odpowiedz
Dla mnie najlepszą wiadomością to jest ta deklaracja Baya. Trójka to zamknięcie trylogii z, jak to mówi Michaś, zabójczym zakończeniem. Studio może sobie zrobić restart, ale już bez Baya:)

Odpowiedz
"Tu była wypowiedź Rodii na żenująco niskim poziomie.
Zostawiam posta bo mam nadzieję, że Rodia dokona edycji i napiszę coś merytorycznego związanego z tematem. Jak to zrobisz możesz nawet ten krwisty wpis usunąć, jeśli nie- skasuj posta. W tym dziale tego typu wpisy nie będą tolerowane.
Danus"
- jak widać uwielbienie dla Transformersów prędzej czy później rzuca się na mózg :P

Odpowiedz
W 3D, prosto na twarz widza hehe :) Dwójka miała być dwa razy lepsza niż jedynka, a wyszła 10x gorsza. Trójka MOŻE dorówna pierwszej części, o ile Bay opanuje się z liczbą Transformersów (to już w ROTS nie zadziałało) i humorem spod znaku klozetu.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Trójka MOŻE dorówna pierwszej części, o ile Bay opanuje się z liczbą Transformersów i humorem spod znaku klozetu.

Znając Baya będzie ciężko :smile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Czyżby oficjalny tytuł brzmiał:

"Transformers: The Dark of the Moon"

(dobrze, że nie "The Dark Side of the Moon" :wink: )

Tytuł
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Brzmi jak tytuł nowego Zmierzchu. I w ogóle tak jakoś emo mroczno. Optimus się zakocha?

Odpowiedz
Tytuł pewnie ma coś wspólnego z wyścigiem USA i ZSRR o podbój kosmosu. Podobno mają być jakieś sceny z Transformerami na księżycu.

Odpowiedz
Yeah, nawalanka na Księżycu, wrzucą Megatrona do kratera!!

Odpowiedz
Bez Megan to już nie to samo :cry: :twisted:
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
Semi napisał(a):Bez Megan to już nie to samo :cry:

Sad but true :cry:
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon