20-10-2010, 21:15
|
Tron: Legacy
|
|
Jakby co to nie namawiam, to tylko 20 minut :) po prostu informuje bo pewnie kazdy kto sie zglosi dostanie bilet.
Wiem. Rozważam tylko z kim iść :razz: Jak na razie brak chetnych a prosil sie nie bede :razz:
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-10-2010, 23:48
Helios też rozdaje wejściówki, do swoich 20 kin. Trzeba wysłać maila od 22 października od 00:01, decyduje kolejność zgłoszeń, zaproszenia pojedyncze - http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Aktualnosci/Szczegoly/id/1762/Zgarnij-wejsciowki-na-Tron-Night
Tylko, że to przez Facebooka lepsze, bo raz, że podwójne zaproszenie, dwa, że dają plakat i jak piszą jest on unikatowy, kolekcjonerski :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł
21-10-2010, 20:12
Taki składany w kostke do rozlozenia i wyprasowania. A co Ty byś chciał ? :twisted:
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 22-10-2010, 00:01
Filmik zapowiada wypasione visuale w filmie, ale muza mi zupełnie nie podeszła - takie standardowe techno. Jednak fragmenty OSTa (a to przecież ci sami wykonawcy) dużo bardziej mi pasiły.
26-10-2010, 19:47
Popieram. Brzmi to źle przy tamtych fragmentach i w ogolole do nich nie pasuje.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 26-10-2010, 21:44 Mierzwiak napisał(a):oglądanie wyrwanych z kontekstu scen mnie nie interesuje. Odliczam dni do grudnia.Pieprzenie. Byłem i widziałem :mrgreen: Zapowiada się świetne kino rozrywkowe. Tylko tyle i aż tyle, ale przecież niczym ponad rozrywką ten film nie będzie i chyba być nie może. Co można było zobaczyć? 1) Spotkanie Sama z Bradleyem, który przekazuje mu info o wiadomości z Flynn's Arcade którą otrzymał na pager. Ot zwykła scena, o której trudno powiedzieć coś więcej. No, może poza tym że Sam ma fajnego psa : ) 2) Sam w Flynn's Arcade i "Sweet Dreams" Eurythmics <ok> 3) Pojmanie Sama (co za widoki!), ubranie go i przydzielenie mu dysku przez 4 laski (dziwaczna scena, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu; fajny motyw ze stukotem obcasów) i pierwsza walka na dyski. 4) Quorra pomaga Samowi w ucieczce i zawozi go do ojca - pierwsze spotkanie z Kevinem Flynnem. 5) Montaż już znanych i kompletnie nowych ujęć. Aktorsko jest dobrze, Hedlund jest sympatyczny i powinien być fajnym głównym bohaterem, Olivia Wilde też daje radę, choć dużo jej tu nie było to jej postać zapowiada się bardzo fajnie, do tego bosko wygląda, a Jeff Bridges... to Jeff Bridges : ) Wizualnie to majstersztyk i każdy kto widział trailery nie powinien być tym zaskoczony. TRON: Legacy wygląda cholernie stylowo i zwyczajnie pięknie. 3D super, nie wiem czy nie lepsze niż w Avatarze. No dobra, lepsze, bo niemal każde ujęcie było robione pod 3D, ale nie w sensie rzucania widzowi czegoś w oczy, ale kompozycji, perspektywy itp. i wygląda to rewelacyjnie. Muzyka? Masakryczna i co przyjąłem ze szczególną radością, w połączeniu z obrazem generuje naprawdę niezły klimat. Kto nie był na TRON Night, dla tego mam dobrą radę: w grudniu idźcie do IMAXa, albo obejrzyjcie w 2D. W Dolby 3D film wygląda tragicznie, jedna wielka ciemnica, co tylko pogarsza fakt, że sceneria cyberświata utrzymana jest w ciemnych barwach. O zgrozo w cybersiedzibie Flynna było ciemno nawet gdy zapaliły się światła . Ocena wstępna: 8/10 28-10-2010, 20:40 Mierzwiak napisał(a):3) Pojmanie Sama (co za widoki!), ubranie go i przydzielenie mu dysku przez 4 laski (dziwaczna scena, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu; fajny motyw ze stukotem obcasów) i pierwsza walka na dyski.Stawiam mały palec u nogi, że będą reklamy dezodorantów wzorowane na tej scenie :) Mierzwiak napisał(a):Muzyka? Masakryczna i co przyjąłem ze szczególną radością, w połączeniu z obrazem generuje naprawdę niezły klimat.Dokładnie to co miotło w dotychczasowych próbkach OSTa (nie licząc teledysku) razem z obrazem daje podwójnego kopa. Nie mogę się doczekać całego OSTa. Mierzwiak napisał(a):Kto nie był na TRON Night, dla tego mam dobrą radę: w grudniu idźcie do IMAXa, albo obejrzyjcie w 2D. W Dolby 3D film wygląda tragicznie, jedna wielka ciemnica, co tylko pogarsza fakt, że sceneria cyberświata utrzymana jest w ciemnych barwach. O zgrozo w cybersiedzibie Flynna było ciemno nawet gdy zapaliły się światła .To ciekawe, bo właśnie byłem w CC w dolby i obraz był żyleta, ale właśnie 3D wyglądało na bardzo, ale to bardzo delikatne. Po prostu minimalna głębia. Chociaż w sumie ja nie lubię "agresywnego" 3D gdzie coś mi się wpycha pod nos, ale tu spodziewałem się większej głębi. Generalnie całość robi bardzo dobre wrażenie. Film będzie urokliwie naiwny, a jednocześnie designowo po prostu wymiata - szkło+neony. U Flynna klasyczne meble + podświetlona podłoga... po prostu mniam. 28-10-2010, 21:33
Miałem iść, ale darowałem sobie. Po co psuć sobie niespodziankę :) Cieszą mnie pozytywne opinie, właśnie od Legacy oczekuję rozrywki na wysokim poziomie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
28-10-2010, 21:43 Mierzwiak napisał(a):Muzyka? Masakryczna i co przyjąłem ze szczególną radością, w połączeniu z obrazem generuje naprawdę niezły klimat.scena w Flynn's Arcade do Eurythmics bardzo mi się nie podobała. Dla mnie tutaj muzyka bardzo nie pasująca i psująca klimat. Bohater się zakrada świeci latarką po opuszczonym od dawna miejscu a tu takie disco :D Zero napięcia. W końcówce pokazu rzecz jasna oryginalny soundtrack wymiatał. W sumie bardziej byłem nakręcony na ten film po trailerze (widziałem w imax 3d przed jakimś przyrodniczym filmem) niż po tym pokazie. Na kolana mnie nie powaliły te sceny ale i tak napewno wybiorę się w styczniu. 28-10-2010, 23:52 TuberCinereum napisał(a):Bohater się zakrada świeci latarką po opuszczonym od dawna miejscu a tu takie disco :D Zero napięcia.A po co ci napięcie w tej scenie, skoro od miesięcy wiadomo co bohater tam znajdzie? (patrz: trailer) Druga sprawa, to utwór lecący w Arcade, a nie typowy kawałek z OST, trudno żeby w klubie leciała pełna napięcia muzyka tworząca napięcie :lol: 29-10-2010, 15:47
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-10-2010, 18:18
chyba najlepszy plakat. niby sztampowy, ale design Tronu wymiata. W ogóle, nie mogę się doczekać. Patrząc na rok 2010 jak na razie jeden film dostał ode mnie 9/10 (Black Death), a potem takie sympatyczne sredniaczki, za to końcówka będzie mocna: Tron, American, True Grit, The Town.
Podajcie chusteczki.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 29-10-2010, 18:22
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=70769&skad=newsletter
Tu jest klip z filmu ale samochodzik nieco cyfrowo wyglada z oodali.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-10-2010, 18:37 shamar napisał(a):samochodzik nieco cyfrowo wyglada z oodaliCały film wygląda cyfrowo. Wiesz, cyberświat i takie tam. To nie ma być fotorealizm, ale stylizacja. 29-10-2010, 21:49
Na TV Spocie ciagle jest niepoprawiona gęba z poczatku. Chyba juz tak zostawią.
nowy klip i plakaty http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=70906
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 03-11-2010, 23:55
Ten z Bridgesem nawet fajny - szkoda, że na każdy musieli wcisnąć dysk. No i ta biała laska jest po prostu kiczowata do przesady.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 04-11-2010, 02:54 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |