http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
04-11-2010, 21:51
|
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
|
|
wydanie Toy story 3 z zabawką za 89 zł w empiku - całkiem tanio jak na wypaśną wersję nowości, w dodatku w tymże salonie
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 04-11-2010, 21:51
nie no, dvd
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 04-11-2010, 22:45
"Lśnienie" na BLU za 35 złotych! Bez napisów co prawda...
http://www.thehut.com/blu-ray/the-shining-special-edition/9960548.html 05-11-2010, 13:48
W Empikach "Opór" na BD za 19,99.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."
16-02-2011, 17:43
Niezniszczalni, Klill Bill 1/2, i jakieś tam jeszcze Blu-ray po 40 zł w Media Markt.
04-03-2011, 00:30
W m1 już za 24,90. Dzisiaj kupiłem.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
16-03-2011, 22:40
Ale czy wy tu opisujecie te gołe wydania w stulu MediaMarkt za 10 PLN ? Gdzie na plycie jest sam film ?
gigacz napisał(a):Social Network 2DVD za 30zł. Empik. http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,20203,dd,the-social-network.html ?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 16-03-2011, 23:42
2DVD w tekturowej "obudowie" (nasuwanej z góry) z tego co zauwayłem.
Albo się mylę, albo napisy na okładce do "Vivy" są po polsku, a w Empiku były po angielsku... 16-03-2011, 23:47
Ale zawartosc chyba taka sama. I oszczedzasz 2 grosze PLN :lol: i Vive masz :lol:
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-03-2011, 00:41
Może ktoś wytłumaczyć jakim cudem taki świeży film jest po takiej cenie i to w wydaniu dwupłytowym? Czyżby przyczyniła się do tego sromotna porażka w czasie Oscarów :twisted:?
Co do wydania to na tekturce są angielskie napisy, może na okładce są polskie. Widziałem też, że z tyłu na tekturkę anglojęzyczną gdzie jest opis filmu naklejony jest polski opis ale nie mogę potwierdzić tej informacji bo może mi się przywidziało. Wydanie jest porządne jak na swoją cenę czy jest niepoprawny format obrazu albo inne niespodzianki? Kto w ogóle jest wydawcą tego w Polsce? Imperial czy Galapagos? "Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 17-03-2011, 00:46
Sam w to nie mogę uwierzyć, ale wydanie (i to jeszcze za taką cenę o.o) jest wzorowe. Ładny obraz, i naprawdę dobre dodatki. Nie widziałem jeszcze wszystkich, ale zarówno treść jak i ich sama prezentacja zaspokajają moje potrzeby. Plus In the Hall of the Mountain King dostępne do wysłuchania w dwóch wersjach. :3 Nawet design pudełka i płyt jest miły dla oka.
17-03-2011, 00:54
I tyle filmy właśnie powinny kosztować. Za takie samo wydanie "Incepcji" dałem 4 dychy więcej. :roll:
17-03-2011, 14:17
Pewno w EMPiKu :P
Sam co prawda dałem za ten film tyle (z wliczoną wysyłką) ale na BD. 17-03-2011, 16:52
Potwierdzam. W Vivie wydanie dokładnie te same - beż emblematów że to z gazety a do tego czasopismo. Oraz próbka maseczki i proszku do prania :mrgreen: .
A wydanie świetne. Bogate dodatki i normalny lektor (w ostatnio kupionych filmach trafiałem na samych kastratów). 17-03-2011, 19:19 Phil napisał(a):7 dych za DVD? To gdzie Ty to kupowałeś? Dokładnie 65 zł bez grosza. Wiem, wtopa, ale nie mam jeszcze niestety blu-raya a po prostu nie opłacało się kupować wersji bez dodatków tańszą o 5-10 złotych.
17-03-2011, 21:12 gigacz napisał(a):Oraz próbka maseczki i proszku do prania :mrgreen: . To są miazdzące argumenty "za" <ok>
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-03-2011, 23:32 B2Ka napisał(a):Może ktoś wytłumaczyć jakim cudem taki świeży film jest po takiej cenie i to w wydaniu dwupłytowym?Zapewne zwyczajna umowa między dystrybutorem a pismem, nie mam nic przeciwko. Co prawda większość nowości będę kupować na BD, ale TSN akurat nie potrzebują mieć w najlepszej jakości (choć wcześniej pisałem co innego :P), to co najważniejsze w tym filmie to akurat nie strojna wizualna, zwłaszcza że DVD wygląda bardzo dobrze, a na BD film wbrew pozorom nie powala jakościowo. Huntersky napisał(a):Nawet design pudełka i płyt jest miły dla okaSzkoda tylko że zapakowane w takie chujowe pudełko. Czy tylko u mnie płyty ledwo się trzymają? Po dopakowaniu okazało się że płyta z filmem była luzem. Pitero napisał(a):nie opłacało się kupować wersji bez dodatków tańszą o 5-10 złotychPrzede wszystkim nie opłacało się kupować filmu w wydaniu którego dokumentnie spieprzono kompresję wideo. 18-03-2011, 00:38 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kupić, nie kupić, gdzie kupić... | Anonymous | 667 | 138,909 |
18-02-2024, 23:24 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |